Ogólne - Inna ranga mimo pierwszeństwa grup.
Bloody_ - 17-04-2016, 20:50 Temat postu: Inna ranga mimo pierwszeństwa grup. A więc tak mam dwie rangi Head Admin i Moderator. W Pierwszeństwie Grup Head Admin jest wyżej. Ja jestem administratorem forum i mając obie rangi przypisane kolorek zmienia mi się na ten z grupy Head Admin. Ale teraz takie pytanie czy mogę mieć kolorek Moderatora nie tracąc rangi admina?
Anonymous - 17-04-2016, 22:37
Może jakiś link?
Senesakta - 18-04-2016, 14:05 Temat postu: Re: Inna ranga mimo pierwszeństwa grup.
Bloody_ napisał/a: | A więc tak mam dwie rangi Head Admin i Moderator. W Pierwszeństwie Grup Head Admin jest wyżej. Ja jestem administratorem forum i mając obie rangi przypisane kolorek zmienia mi się na ten z grupy Head Admin. Ale teraz takie pytanie czy mogę mieć kolorek Moderatora nie tracąc rangi admina? |
Tyle co pamiętam to nie ma możliwości. Musisz zostać z tym kolorkiem, który masz
kooza - 18-04-2016, 18:46
Jeżeli nie jesteś jedynym administratorem na forum daj komuś moderatora tej grupy 'head admina' a siebie usuń, nadal będziesz miał administratora, lecz rangę będziesz miał moderatora. Lecz gdy jesteś jedynym administratorem forum to ratuje Cię tylko ta modyfikacja http://przemo.org/phpBB2/...ic.php?t=140808 zaznaczasz opcje 'Moderator nie jest członkiem grupy' i nie masz rangi administratora, lecz moderatora, lecz nadal masz administratora.
Bloody_ - 18-04-2016, 19:09
kooza, o to mi chodziło dzięki.
|
|
|