Wersje 1.9 i starsze - ankiety
KWPI - 16-11-2005, 22:12 Temat postu: ankiety Czy jest (jeżeli tak to gdzie ustawić) taka możliwośc aby w ankietach mogli brać udział nawet niezalogowani goście na portalu ?
ps. szukałem na forum czegoś o ankietach ale wyskakiwało tylko :
Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów
Paszczak000 - 16-11-2005, 22:15
o ile pamiętam to ktoś pisał już jakiegos moda. poczekaj troszkę to poszukamy. narazie forum ma problemy
KWPI - 17-11-2005, 10:24 Temat postu: przeszukałem całe forum przeszukałem całe forum i jedyna sensowna odpowiedź to aby załadować na portal jakiś inny skrypt sondy.
Aczkolwie w PA w zezwoleniach for jest :
Kontrola Zezwoleń For
Tutaj możesz zmienić poziomy autoryzacji dla każdego forum. Masz do dyspozycji metodę prostą i zaawansowaną, z których druga oferuje większe możliwości kontroli ustawień. Pamiętaj, że zmiana ustawień dotyczących for zadecyduje o tym, co użytkownicy będą mogli na nich robić.
Ale tak jak już to pisano wcześniej opcja głosowania dla wszystkich jest ZABLOKOWANA
Czy nie da sie z tym nic zrobić - w kodzie źródłowym np ???
Gambit - 17-11-2005, 11:20
KWPI, kiedys o tym juz byly rozmowy... ale skonczylo sie na niczym... tyle ze to dawno temu bylo... z pol roku wstecz a moze nawet jeszcze dalej
nasedo - 17-11-2005, 11:25
wiem, ze byla taka propozycja do wersji 1.12.0, sam Przermo o tym pisal, ale nie sprawdzalem czy to juz jest wprowadzone w becie.
|
|
|