Wersje 1.9 i starsze - Problem z t? poprawk? ..
KaweX - 09-04-2004, 11:39 Temat postu: Problem z tą poprawkę .. Czego sie nie da Flashy jako avatorów dawa? !!??!!??
Przemo - 09-04-2004, 11:56
Jak to sie mówi, "Nie mogę udzielic takich informacji" Wyjasnie to za jakis czas. Ale fakt nie da sie.
KaweX - 09-04-2004, 12:08
mam do ciebie przemo pytania czego ty nie pozbierasz tych wszystkich poprawek, wersji 1.8 i nie wydasz nowej wersji np. 1.9 ?? a nie że trzeba kilka rzeczy rozpakowywa? itp.
Widmo - 09-04-2004, 13:59
Stary - Przemo i tak ladnie to robi - ciesz sie ze musisz tylko 4 poprawke wrzucac - my musielismy sie babrac z:
poprawka_1.rar
Poprawka2.rar
poprawka3.rar
poprawka4.rar
poprawka4b.rar
itd...
shqvarny - 09-04-2004, 19:10
KaweX nie marud?, bo się szykuje już 5 poprawka tego to już pewnie nie prze?yjesz - no chyba, że znajdziesz w sobie trochę cierpliwości i uznania dla pracy innych
KaweX - 09-04-2004, 21:41
JA NIC NIE MÓWIE TYLKO TO DLA NP. OSÓB które sie nie znaj? na php to b?dzqie prpblem z wgrywaniem tych nowych uaktualnie?. Hmmm czy ty nie wolałby? nowej wersji tylko te poprawki dogrywa? ?? NO w??snie chyba był wola? nowe wersje. Ale i tak Prezemo jesteś COOL. Pozdro
Widmo - 09-04-2004, 21:54
Cytat: | Prezemo jesteś COOL |
A ja to nie ? Cytat: | NP. OSÓB które sie nie znaj? na php to b?dzqie prpblem z wgrywaniem tych nowych uaktualnie? |
wolisz wgrac kilka latek czy z phpbb (buuuuuuuuu...)
zrobić
phpBB by Przemo 1.8 z ponad 110 hackami ?
(...tu klaska?...)
Rif_Raf - 09-04-2004, 21:54
Nowa wersja, czy poprawka- i tak trzeba pliki wgrywac, cos do bazy dodac. Wiec dla mnie to jeden ch***
Gracek - 09-04-2004, 21:59
chociaż jeden m?dry
KaweX - 09-04-2004, 22:07 Temat postu: A
Rif_Raf napisał/a: | Nowa wersja, czy poprawka- i tak trzeba pliki wgrywac, cos do bazy dodac. Wiec dla mnie to jeden ch*** | no ale napewno ci to mniej czasu zzajmnie i dla osób mniej sprytnych będzie łatwiejsze.
shqvarny - 10-04-2004, 09:15
KaweX napisał/a: | JA NIC NIE MÓWIE TYLKO TO DLA NP. OSÓB które sie nie znaj? na php to b?dzqie prpblem z wgrywaniem tych nowych uaktualnie?. Hmmm czy ty nie wolałby? nowej wersji tylko te poprawki dogrywa? ?? |
Ja nie widz? problemu, tym bardziej, że wszystko jest dokładnie opisane. Zauwa? jedn? rzecz - Przemo stara się na bi???co naprawiać błądy, a nie czeka 3 miesiące i robi nową wersję ze wszystkimi poprawkami
KaweX napisał/a: | dla osób mniej sprytnych |
no fakt... tego nie wzi?łem pod uwag? a zmieniania nie ma za wiele... trzeba co? zmienić w ogóle
A wyjaśnienie Widmo dotyczące instalacji hacków zostawić bez komentarza, bo więcej dodać nie można
Troch? temat zjechać na off topic... Czemu nie można tych flashy używa? (ciągle z nimi jakieś problemy..ehh )
Przemo - 10-04-2004, 09:36
Cytat: | phpBB by Przemo 1.8 z ponad 110 hackami ? | Heh tak naprawde to jest ponad 200 hacków, tylko nie mam czasu uaktualnic listy, nie chce mi sie przegladac forum i spisywac wszystkich hackow, ale kiedys bede musial.[quote]nie czeka 3 miesiące i robi nową wersję ze wszystkimi poprawkami
|
|
|