Wersje 1.9 i starsze - Podczas scalania tematow zginela ankieta
drott - 30-05-2004, 16:16 Temat postu: Podczas scalania tematow zginela ankieta Scalalem dwa tematy, z ktorych w jednym byla ankieta. Po scaleniu ankiety niestety nie bylo. Na szczescie wiem jakie byly wartosci dla konkretnych odpowiedzi. Czy da sie jakos wprowadzic te odpowiedzi np. przez edycje ktorejs tabeli w bazień Albo w jakis inny sposob?
Aha, mam phpBB2 by Przemo ver. 1.8 imp. 8
Przemo - 30-05-2004, 16:41
Napisz nowy temat, zrob ta ankiete, potem odszukaj ja w bazie danych w tabelach *vote* postaraj sie tam wpisac te wartosci i zmienic ID tematu tej ankiety (wczesniej z tamtego starego tematu skasuj ankiete.
Tylko dziwne, bo próbowałem przed chwil? scali? tematy w których w jednym była ankieta i jedna odpowiedz, w drugim byl tylko jeden post, z pierwszego tematu scalilem ostatnia odpowiedz do drugiego tematu i nie bylo problemu, potem scalilem z drugiego tematu ta odpowiedź do tematu pierwszego z ankieta i tez nie bylo problemu. Wiec nie wiem co zrobiles.
drott - 30-05-2004, 17:59
Dzieki wielkie. Udalo sie
[ Dodano: 30-05-2004, 18:00 ]
A przy okazji - czy da sie jakos automatycznie usunac wartosci, ktore sa juz niepotrzebne?
Crack - 30-05-2004, 18:08
Nie, musisz pousuwać ręcznie, tylko uważaj bo jeśli wykasujesz jaki? potrzebny wpis to zamiast widoku tematu ludzie zaczn? otrzymywa? błąd.
drott - 30-05-2004, 18:10
to ja wole nic nie usuwac Miejsca ci u nas dostatek
|
|
|