Poszukiwania - [Problem] Disable Post Count gdzie ustawienia?
Lunna - 29-04-2007, 20:23 Temat postu: [Problem] Disable Post Count gdzie ustawienia? Zainstalowałam na forum moda Disable Post Count ( klik) i chyba wszystko działa, bo żadne błędy nie wyskakują. Jedyny problem, to - gdzie można ustawić którym tematom posty nie są naliczane? Nigdzie tego nie widzę..
pichus - 30-04-2007, 09:06
To jest mod do standartowego phpBB, możliwe więc że nie wyskakują żadne błędy ale nie ma tego "czegoś" do ustawiania
Zresztą, taka opcja jest w standarcie.
Panel Administracyjny => Fora => Zarządzaj => Wybierz forum => Edytuj => Zaznacz "Niezlicznie postów"
Lunna - 01-05-2007, 12:34
Ale właśnie.. ja potrzebuję niezliczania postów w wybranych tematach, a nie w całym forum..
m@rcin... - 01-05-2007, 14:21
Lunna napisał/a: | Ale właśnie.. ja potrzebuję niezliczania postów w wybranych tematach, a nie w całym forum.. |
No i zrób tak jak napisał Ci pichus
pichus napisał/a: | Panel Administracyjny => Fora => Zarządzaj => Wybierz forum => Edytuj => Zaznacz "Niezlicznie postów" |
Wybierz forum na którym chcesz żeby nie działało niezliczanie postów
joli - 01-05-2007, 15:31
Lunna napisał/a: | ja potrzebuję niezliczania postów w wybranych tematach, a nie w całym forum.. |
m@rcin... napisał/a: | Wybierz forum na którym chcesz żeby nie działało niezliczanie postów | m@rcin..., kiedy Ty zaczniesz czytac i rozumiec, zamiast zasmiecac forum radami bez sensu?
Ciagle trafiam na takie kruczki, jeszcze moment a zaczne reagowac mniej przyjemnie.
Lunna, nie ma na razie takiej mozliwosci, trzebaby sie temu skryptowi przyjrzec i przerobic. Wrzuc to w zlecenia, jesli ci bardzo zalezy.
|
|
|