To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Konwersje, przenoszenie, łączenie forów, integracje - [Pomoc] Baza danych itp

Szupień - 04-11-2007, 14:57
Temat postu: [Pomoc] Baza danych itp
Witam!!!
Szukałem na forum i nie znalazłem a w temacie nie wiedziałem co konkretnie wpisac ;/ a oto opis mojego problemu:
Byłem u kumpla i on ze swojego serwera zgrał mi swoje forum ze wszystkimi urzytkownikami tematami itp. Gdy go instaluje na swój serwer to ciągle wszystko jest jak by u niego jego urzytkownicy on jako admin itp.
Ja chciał bym tylko usuną jego urzytkowników i sam zarejestrowac się jako admin (na swojim serwerze) jak to zrobic??

joli - 04-11-2007, 15:43

To zaloz forum od nowa, a nie kopiuj cudzego.
CiSuLT - 13-11-2007, 18:46

tak widze Tu moderator błysnął inteligencją ...
typ napisal ze potrzebuje pomocy i co dostal w zamian ?
"To zaloz forum od nowa, a nie kopiuj cudzego." panienko i zauwaz ze poprosil o pomoc ... ale jak sie na czyms nie zna to odpowiedzi sie nie wykrzesa z palca ;]

arcy - 13-11-2007, 18:50

CiSuLT, po cholerę się udzielasz? nabijasz posty i do tego chamskimi wypowiedziami, a my tu chamstwo tępimy :/
nie masz nic do powiedzenia to zamilcz i nie obrażaj innych. :/
Warn.

Gilu - 13-11-2007, 18:51

CiSuLT napisał/a:
panienko i zauwaz ze poprosil o pomoc ... ale jak sie na czyms nie zna to odpowiedzi sie nie wykrzesa z palca

CiSuLT proponuje nie pyskować, bo to sie może dla Ciebie skończyć niekorzystnie. Skoro walisz takimi tekstami i pouczasz Joli, to czemu Cię nie ma w SupportTeamie ?
Może sam mu napisz, cwaniaczku.

Edit:
Przepraszam, spóźniony.

arcy - 13-11-2007, 18:52

Dobra koniec dyskusji - z trolami się nie gada.
Zamykam.

joli - 13-11-2007, 19:20

CiSuLT, znasz lepszy pomysł? jak nie to nie otwieraj jadaczki, i nie odzywaj sie do mnie w ten sposób, chłopaczku, bo nie zdzierże.