To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum działu Ogólne (posty do 12.2008) - [OffTopic] Jaki to skrypt

ZolltaR - 26-06-2008, 17:40
Temat postu: [OffTopic] Jaki to skrypt
Chciałem założyć ostatnio forum o grach, chciałem użyć skryptu phpbb by Przemo, ale zainteresował mnie ostatnio skrypt

http://forum.cdaction.pl

Właśnie mógłby mi ktoś powiedzieć jak ten skrypt się nazywa ????

I czy phpbb by Przemo da się rozbudować o takie funkcje (wprawdzie przyznam się bez bicia że nie zaglądałem jeszcze do działu Modyfikacje, ale zgodnie z zaleceniami użyłem opcji szukaj :P ) jak np. Zapraszanie znajomych, komentarze w profilu, ocena avataru użytkownika itp. ?????

MisQL - 26-06-2008, 17:42

W nagłówki ci psize "Powered by Invision Power Board" - to własnie ten skrypt. ;p W skrócie IPB.
Zapraszanie znajomych w Przemie jest, do komentarzy profilu chyba jest modyfikacja, a o avatarach to nie wiem :D

EDIT: Gilu, spało się dzisiaj baaardzo długo to teraz refleks lepszy :D

Gilu - 26-06-2008, 17:42

Cytat:
Właśnie mógłby mi ktoś powiedzieć jak ten skrypt się nazywa ????

To jest:
Cytat:
Invision Power Board

Edit: Spóźniony. ;)

ZolltaR - 26-06-2008, 17:44

Ok no to jeden problem z głowy :P A jeszcze zostaje jedna sprawa, odnośnie czy da się zmodyfikować skrypt phpbb by Przemo do takich funkcji ???? Bo z phpbb by Przemo jestem bardziej obeznany, no i nie wiem, czy po zmianie skryptu mógłbym uzyskiwać tu pomoc do innego skryptu niż phpbb
Seraphe - 26-06-2008, 17:48

Wszystko się da. Ja na swoim mam reputację, pieniązki, status, piwka i wiele wiele innych :)
ZolltaR - 26-06-2008, 18:15

Przejrzałem dział z modyfikacjami i nic , przejże jeszcze raz jak ktoś wie, i jak może niech poda linki do tego :prosi: ;P
MisQL - 26-06-2008, 18:20

Zapraszanie znajomych - TU znajdziesz
Komentarze profili - TUTAJ
Tego co chcesz do avatarów nie ma na tym forum, wprawdzie krótko szukałem i mogłem przeoczyć, ale chyba nie ma xD

ZolltaR - 26-06-2008, 18:32

Wiem jak dodać zapraszanie osób :P

A za to drugie dzięki :)