Ogólne - ota.pl - zwinał się
zinn - 28-01-2009, 15:59 Temat postu: ota.pl - zwinał się witam
mam problem:(((
Od paru dni z moim forum na serwerze ota.pl nie można się połączyć. Okazało się, że żadna ze stron na tym serwerze nie działa. Administrator też w ogóle nie odpowiada na maile. Prawdopodobnie zwineli interes nie uprzedzając nikogo o tym
Jedynie co udało mi się zrobić to skopiować wszystkie pliki z serwera. Niestety kolie zapasową bazy danych robiłem ładnych parę miesięcy termu.
W jaki sposób mogę odzyskać bazę danych mając tylko i wyłącznie pliki z serwera??
lui754 - 28-01-2009, 16:02
zinn, nic nie zrobisz bez bazy danych, w bazie danych są zapisane wszystkie dane.
joli - 28-01-2009, 16:02
Niestety, w zaden. chyba ze miales wlaczone robienie backupu przez PA forum. Zajrzyj do katalogu db/db_backup/ czy nei ma tam jakiejs nowszej kopii bazy
zinn - 28-01-2009, 16:08
niestety w tym katalogu nie mam nic ciekawego - tylko index-y w których nic nie ma.
mam jeszcze dostęp na serwer poprzez totalcommandera - czy mogę jakoś tą beze danych ściągnąć za pośrednictwem tego programu??
Bucu - 28-01-2009, 16:44
zinn napisał/a: | poprzez totalcommandera - czy mogę jakoś tą beze danych ściągnąć za pośrednictwem tego programu?? |
nie.
musisz miec dostep do BAZY przez phpmyadmina najlepiej.
langerr - 28-01-2009, 18:09
mozesz ja mam na to patent pisz pw
|
|
|