Wersje 1.9 i starsze - [Problem] Wysyłanie avatarów
Gokin - 13-02-2005, 12:15 Temat postu: [Problem] Wysyłanie avatarów Moje forum to Tutaj i mam problem przejrzałem FAQ i inne tematy na forum pozmieniałem artybuty jak w instrukcji bylo i nic jak chce dodac avka to ciagle pisze Obrazek musi był typu .jpg, .gif lub .png i wysłałem jpg,gif,png i nic nie działa nie wiem co zrobić. Prosze o pomoc z tym
SIMtel - 13-02-2005, 12:27
Tytuł tematu jest niezgodny z zasadami. Popraw tytuł, aby uniknąć zamknięcia wątku.
Gokin - 13-02-2005, 20:39
Sprawdziłem chmody 2 razy i wszystko dobrze dałem. Pytałem się kilka osób też nie wiedz?. Czy to może jest wina serwer czy może co? innego :cry:
bulion - 13-02-2005, 20:43
ojjj, co ja mówiłem na GG?
Shady - 13-02-2005, 20:45
ej a co trzeba usawi? zeby avy mozna by wrzucac z swojego kompa ??. Forum mam zalozone na www.webplus.hostings.pl
bulion - 13-02-2005, 20:50
ajjj faktycznie...
Nasedo ma rację...
mała pomy?ka, to forum: www.webplus.hostings.pl w?i?li?my za forum "Shadiego"
sorx
Radek - 13-02-2005, 20:51
czyli Shady nie tu trafiles z pytaniem
Gokin - 13-02-2005, 22:09
Może ktoś bedzie pisac na temat i pomoże a nie pisac na jakieś inną tematy
Radek - 13-02-2005, 23:16
nie pomoże bo to jest froum do qwersji przemo
bulion - 13-02-2005, 23:19 Temat postu: Re: [Problem] Wysyłanie avatarów Jemu chodzi o to:
Gokin napisał/a: | Moje forum to Tutaj i mam problem przejrzałem FAQ i inne tematy na forum pozmieniałem artybuty jak w instrukcji bylo i nic jak chce dodac avka to ciagle pisze Obrazek musi był typu .jpg, .gif lub .png i wysłałem jpg,gif,png i nic nie działa nie wiem co zrobić. Prosze o pomoc z tym |
nasedo - 13-02-2005, 23:19
Hmm.. niebardzo lapie o czym mowicie bo i Gokin i Shady maja wersje Przema
They - 13-02-2005, 23:32
Gokin napisał/a: | Moje forum to Tutaj i mam problem przejrzałem FAQ i inne tematy na forum pozmieniałem artybuty jak w instrukcji bylo i nic jak chce dodac avka to ciagle pisze Obrazek musi był typu .jpg, .gif lub .png i wysłałem jpg,gif,png i nic nie działa nie wiem co zrobić. Prosze o pomoc z tym |
czy dokładnie ustawiłe? w panelu - ustawienia avatarów ?
dobrze ustawiłe? rozmiar pamięci pliku ? np. na 50kb lub więcej ?
czy pliki w rozszerzeniu mają znaczenie wielkości liter ? spróbuj małe gif, jpg, a nie GIF, JPG
kontrola rozszerze? załączników są ustawione na gif, GIF, jpg, JPG itd... ?
Gokin - 14-02-2005, 15:18
Jak piesze na forum Przemo to znaczy że mam tą wersjie forum 1.8
They napisał/a: | czy pliki w rozszerzeniu mają znaczenie wielkości liter ? spróbuj małe gif, jpg, a nie GIF, JPG ? | o co chodzi i gdzie to zrobić
They napisał/a: | kontrola rozszerze? załączników są ustawione na gif, GIF, jpg, JPG itd... ? | i o co z tym chodzi
jestem zielony i nie wiem
// używaj cytat "quote" - They
They - 14-02-2005, 15:38
Gokin napisał/a: | They napisał/a: | czy pliki w rozszerzeniu mają znaczenie wielkości liter ? spróbuj małe gif, jpg, a nie GIF, JPG ? | o co chodzi i gdzie to zrobić | czy twój plik graficzny MA ROZSZERZENIE DU?? LITER? "GIF" ? Jak tak to zmieć NA MA?E LITERY "gif". Czaisz czy nie ?
Gokin napisał/a: | They napisał/a: | kontrola rozszerze? załączników są ustawione na gif, GIF, jpg, JPG itd... ? | i o co z tym chodzi |
w PA -> Załączniki -> Kontrola rozszerze? załączników -> sam zajrzyj !
Gokin - 14-02-2005, 16:15
No sa tam jpg,gif itp i są w?aczone ale i tak nie moge wysy??c avatarów z komputera na forum(serwer)
i Wysyłam avatar z roszerzeniem jpg a nie JPG
|
|
|