Wersje 1.9 i starsze - Poprawka 1 do wersji 1.9.4
witek - 25-04-2005, 20:24
hyba sie poplacze dostalem ostrzezenie z reszta nie wazne
Cytat: | Nie chcialo mi sie walczyc, to wzialem wymazalem wszystkie TPL z subSilvera i wgralem te nowe z paczki. Pomoglo. | ja w paczce nie widze zadnych tpl hyba ze jestem slepy a co do przeklinania to kazdy udaje swietego a nawet nie wie kiedy mu sie na podwurku wymksnie
Bulion jak weszles na moje forum widocznie juz wgralem wtedy zpowrotem stary plik a ten nowy co nadpisalem usunolem wiec ja tylko mowie o takiej wadze i sie pytam jak ja usunac
blum - 25-04-2005, 20:58
Kod: | jak klikam pokolei sprawdzanie synchronizacji poszczególnych elementów - zawsze
wsyztsko jest zynchronizowane dobrze... |
mam to samo
jak robie masowke w synchro to wywala mi
Kod: | Baza nie jest zsynchronizowana !
Tematów nie przypisanych do żadnego lub odpowiedniego forum: 11 |
szalony_facet - 25-04-2005, 21:01
Mr Groch napisał/a: | Zainstalowalem poprawke.. W Check files wszystko OK - wlazlem w
sprawdzanie synchronizacji - mnostwo zdesynchronizowanych forów, kliknalem
zeby zsynchrizowalo i tym samym pozegnalem sie z prawie wszystkimi topicami z bazy danych
PS. Bez tej poprawki pokazywalo ze baza jest zsynchronizowana....
[ Dodano: 25-04-2005, 20:15 ]
żeby nie był go?osłownym - daj?c sprawdzanie synchronizacji Wsyztskich, wyskakuje
Tematów nie przypisanych do żadnego lub odpowiedniego forum: 253 |
Jak klikn? mu zeby zsynchronizowa? - 3/4 tematów na forum idzie się kocha?...
Jednak?e jak klikam pokolei sprawdzanie synchronizacji poszczególnych elementów - zawsze
wsyztsko jest zynchronizowane dobrze...
Jeszcze raz napisze - bez poprawki 1 ( wersja 1.9.4) wszystko było OK |
Czy ktos może to potwierdzic, bo ja tez przed poprwka wszystko smiga?o, po wklepaniu poprawki, mam kilkdziesiat tematów zdesynchronziowanych. a boje sie zsynchronizowac, zeby nie stracic tego jak poprzednik. a wiec ??? co robic???
Przemo - 26-04-2005, 11:34
Mr Groch napisał/a: | Zainstalowalem poprawke.. W Check files wszystko OK - wlazlem w
sprawdzanie synchronizacji - mnostwo zdesynchronizowanych forów, kliknalem
zeby zsynchrizowalo i tym samym pozegnalem sie z prawie wszystkimi topicami z bazy danych
PS. Bez tej poprawki pokazywalo ze baza jest zsynchronizowana....
[ Dodano: 25-04-2005, 20:15 ]
żeby nie był go?osłownym - daj?c sprawdzanie synchronizacji Wsyztskich, wyskakuje
Tematów nie przypisanych do żadnego lub odpowiedniego forum: 253 |
Jak klikn? mu zeby zsynchronizowa? - 3/4 tematów na forum idzie się kocha?...
Jednak?e jak klikam pokolei sprawdzanie synchronizacji poszczególnych elementów - zawsze
wsyztsko jest zynchronizowane dobrze...
Jeszcze raz napisze - bez poprawki 1 ( wersja 1.9.4) wszystko było OK | Bardzo ciekawe. Dajcie mi na email adres forum, adres, login, haslo do ftp i to samo do phpmyadmina do forum gdzie tak sie dzieje.
miszko - 26-04-2005, 12:51
U mnie przy 1.9.4 przed i po zainstalwoaniu poprawki 1 wszystko bylo ok. Widocznie poszczescilo mi sie
Przemo - 26-04-2005, 13:07
Ok, juz doszedlem czego to jest wina Bedzie poprawka 2 za kilka dni, poki co nie kasujcie tych tematow.
iceangel - 26-04-2005, 13:26
teraz to mowisz Przemo przy okazji przestalo tez laczyc posty
konraf - 26-04-2005, 13:34
Przemo napisał/a: | Ok, juz doszedlem czego to jest wina Bedzie poprawka 2 za kilka dni, poki co nie kasujcie tych tematow. |
Ups...czyli przez te kilka dni nalezy sie od synchronizacji trzymac z daleka.
iceangel - 26-04-2005, 13:36
dobra, rozumiem aluzje, u mnie przestalo laczyc
pietrex - 26-04-2005, 15:11
skasowano moje posty z błądem... nie wiem dlaczego w każdym razie, skoro nie mogę zainstalować 1.94, czy da się jeszcze jakoś zdobyć 1.93? ma ktoś może na dysku albo co? jak co? to byłbym wdzięczny za przysłanie np. na maila peter.malfoy@poczta.fm pozdro
DJMaslak - 26-04-2005, 16:07
Przemo napisał/a: | Ok, juz doszedlem czego to jest wina Bedzie poprawka 2 za kilka dni, poki co nie kasujcie tych tematow. |
Przemo W takim razie wgrywa? ta poprawkę, czy może poczeka? na poprawkę 2 ?
Inaczej mowięc czy poprawka 2 bedzie do wersji 1.9.4 czy do 1.9.4.1 ?
Przemo - 26-04-2005, 16:10
Poprawka 2 bedzie do 1.9.4 z poprawkę1 czyli trzeba dwie zainstalować, ale to bedzie tylko kilka plików
shqvarny - 27-04-2005, 10:42
tenat chyba wyczerpany. jak ktoś uważnie przeczyta instrukcję w pierwszym poście z linka to nie powinien mieć żadnych problem.
closed
|
|
|