To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] jakie mody do standardu w 1.12.7---> propozycj

tomek_cichy - 06-02-2010, 19:02

wg mnie zmiana regulaminu z poziomu PA.
Meon - 07-02-2010, 23:21

BPL napisał/a:
Podział maila na 2 bloki podczas rejestracji
Jest to dobre tylko dlatego, że jest to mało popularne. Jeśli takie cos będzie w standardzie Przema, to lada dzień wyjda boty dostosowane do dzielenia maila.
Dodać można dużo, ja proponowałbym nie dodawać żadnych kolorów w SB itp... Proponuję popracowac nad obciążaniem serwera, lub w koncu pomyśleć nad modyfikowaniem mniej zasobożernego BB3 :)

tomecki2 - 11-02-2010, 13:29

Ja bym dorzucił:

- ignorowanie działów, z tym, że jakaś poprawka by się przydała, bo w tej chwili moderator jakiegokolwiek forum ma na liście wszystkie fora, łącznie z tymi do których normalnie nie ma dostępu/są dla niego ukryte.

- dodanie możliwości usuwania ostrzeżeń przez moderatorów, którzy je nadali

- w przypadku PW, wyświetlanie "masz x nieprzeczytanych wiadomości", gdy takowe masz

- może ignorowanie PW?

Misiek [PL] - 12-02-2010, 17:02

Dokładnie można by go jeszcze troszke zoptymalizować.

Meon, pan Przemysław czeka na phpBB 4 bo w phpBB 3 już nie warto moim zdaniem grzebać.

Żelazko - 14-02-2010, 04:47

Nie mogłem znaleźć takiego moda na forum. Ja bym proponował dodać jakąś opcje, tak żeby, mod i junior admin mogli widzieć ukrytych użytkowników na forum. :)
xlesiu - 14-02-2010, 19:41

Żelazko, o to chodzi phpBB2 by Przemo :: View topic - Ukryci
łaza - 21-03-2010, 17:54

To ja skromni e zaproponuje powiększenie ilości jednoczesnego dodawania zdjęć do albumu albo zastosowanie jakiegoś java/flash upload'era .
Whinter - 21-03-2010, 18:13

Może bezpośrednie dodanie pkt. pomógł? Oraz modyfikacja BIN. Oraz min. post lenght ^^

http://www.przemo.org/php...5,highlight,bin

http://www.przemo.org/php...pic.php?t=30111

A pomógł znaleźć nie moge ;D

djostrich - 25-03-2010, 11:19

Dodał by jeszcze opcję z phpbb3 - wyczyść cookies oraz wyczyść cache a także przy rejestracji stand. województwo oraz w masowej korespondencji wyślij do danego woj.

No i System tagów dodał bym do instalacji oraz przyjazne linki.

Lisu15 - 25-03-2010, 16:50

djostrich napisał/a:
wyczyść cookies

To można samemu zrobić przez html.
djostrich napisał/a:
wyczyść cache

To jest...
djostrich napisał/a:
przy rejestracji stand. województwo

przecie możesz sobie dodać...

kam821 - 25-03-2010, 17:57

Cytat:
No i System tagów dodał bym do instalacji oraz przyjazne linki.

Systemy tagów są dwa, przyjazne linki to SF, po kiego ładować te krowy SEŁO do standardu, żeby więcej miejsca zajmował "czysty" (w tym przypadku to słowo niezbyt pasuje, no ale..) skrypt ?

Misiek [PL] - 25-03-2010, 20:50

1. phpBB2 by Przemo :: View topic - [beta] 1.12.7 - Ajaxowy shoutbox
2. phpBB2 by Przemo :: View topic - Administrator nie może otrzymać ostrzeżenia od moderatora
3. Brak możliwości skasowania konta właściciela forum (np. ktoś się włamuje na konto admina i próbuje go skasować a tu "Operacja niedozwolona!"

Lisu15 - 26-03-2010, 08:11

Trzeci punkt nie zbyt konieczny bo każdy admin wie co powinien w takiej sytuacji zrobić...
phpMyAdmin > zmiana hasła któregoś z userów > nadanie praw administratorskich :-)

kam821 - 26-03-2010, 22:40

Cytat:
phpMyAdmin > zmiana hasła któregoś z userów > nadanie praw administratorskich :-)

Nie do końca rozumiem, przecież każda z tych opcji jest standardem w Przemie, jeśli chodzi Ci o jakieś edycje via phpMyAdmin w panelu, to powiem tyle, że to łatwe nie będzie.

Misiek [PL] - 26-03-2010, 23:12

Lisu15, nie rozumiesz że wtedy admin traci wszystkie posty itd.?

Trzeba zapobiec temu chroniąc przed kasacją konto admina.