To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogłoszenia - Jakie znacie błędy w wersji 1.12.6p4

Blant - 31-05-2010, 11:21

Przy zmianie strefy czasowej (oraz zimowy / letni) Zmienia się również godzina rejestracji użytkownika.

mek1942 napisał/a:
Blant mówisz o modyfikacji MASS PW a nie o czystym skrypcie

co do tego że nie przychodzi na e-mail to dlatego że musisz zaznaczyc przy wysyłaniu: "Powiadom użytkownikówo nowej PW na email"

Dobrze wiem o czym mówię ;)

*#Anakonda#* - 03-06-2010, 09:14

Bardzo was prosze o kolor w ogloszeniach ze mozna robic i te inne kody. np. size w wxv.pl
Blant - 03-06-2010, 17:57

Czy posty od osób ignorowanych nie powinny czasem być jako nieprzeczytane?
freeman3 - 05-06-2010, 11:16

Blant napisał/a:
Czy posty od osób ignorowanych nie powinny czasem być jako nieprzeczytane?
chyba chodzi właśnie o to żeby były oznaczone jako przeczytane.
Blant - 05-06-2010, 13:52

Tfu, właśnie, a z tego co wiem, są jako nieprzeczytane :P
Woytec - 05-06-2010, 13:59

Ogólnie funkcje ignorowania mają kilka błędów (które wymieniłem wyżej)
yasiu - 06-06-2010, 21:42

Ja przepraszam, że nie przeczytałem całego tematu ale proszę o poprawki:

Posty napisane po 23:00 są traktowane jako napisane dzień później (poprawkę która działa zamieścił Centurion lub chello, nie miejcie mi za złe ale już nie pamiętam kto ją zamieścił).

Załączniki (jeżeli admin doda większy załącznik (około 900 kB a ogólny limit ustawiony jest na mniej) to nie wyświetla pod IE, widać tylko pod Firefoxem, Chromem i Operą. W IE widać tylko czerwony krzyżyk.

Jak coś jeszcze sobie przypomnę to napiszę.

freeman3 - 06-06-2010, 21:43

yasiu napisał/a:
Posty napisane po 23:00 są traktowane jako napisane dzień później (poprawkę która działa zamieścił Centurion lub chello, nie miejcie mi za złe ale już nie pamiętam kto ją zamieścił).
na tą przypadłość jest już rozwiązanie od dawna
Woytec - 06-06-2010, 21:45

Ale trzeba uwzględnić je w czystej wersji.
freeman3 - 06-06-2010, 21:46

Woytec napisał/a:
Ale trzeba uwzględnić je w czystej wersji.
no w sumie to parawda
yasiu - 06-06-2010, 21:55

freeman3, wiem o tym, poprosiłem jedynie by znalazła się w nowej wersji ;) Napisałem również, że poprawka jest działająca. Chodziło mi o jej dodanie do standardu.
Rybonz - 08-06-2010, 14:07

ja przykładowo mam problem z ankietami.
nie wiem lub nie moge ustawic wartosci w sondach wieksza niz jeden co nie pozwala mi na oddanie głosu w ankietach.
I jesli oge to poprosze link do poprawki.

Matteo - 08-06-2010, 15:28

Rybonz, zacznij od poprawienia podpisu, gdyż jest on niezgodny z regulaminem.
Cytat:
Adres forum: www.swat.wxv.pl

Jeśli posiadasz swoje forum na serwerze darmowych forów (ok1.pl, eev.pl, wxv.pl, jun.pl, itp.), w pierwszej kolejności zgłoś problem do supportu serwera, na którym założyłeś forum.

Blant - 11-06-2010, 01:15

Cytat:
Przy zmianie strefy czasowej (oraz zimowy / letni) Zmienia się również godzina rejestracji użytkownika.

Dodatkowo również godzina wysłania wszystkich postów i inne godziny jak Najwięcej użytkowników * było obecnych

Vegner - 20-06-2010, 01:39

phpbb_fetch_posts - gdy zostaje przekroczony limit znaków i ma pojawić się tekst "[ Czytaj całość ]". Nie wyświetla bbcode w teście skróconym. (w całości po kliknięciu wyświetla).

Funkcja używana w portalu przy newsach.

Rozumiem, że "tak powinno być", ale osobiście uważam iż powinno to zostać poprawione, aby ta część tagów jednak działała. Bez tego nie wygląda tekst zbyt estetycznie jeśli widać w portalu inne newsy (całe) z bbcodem.