To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Strefa VIP - P?atno?? SMS

Psiaczek - 09-04-2005, 07:48

Sylwia napisał/a:
chodzi o wyciąganie kasy od rodziców, tłumaczenie na co, itp. sprawy ;D No a kase na komórce im chyba co jaki? czas uzupełniaj? bez gadania Wink

Jakbyś zgadła ....
Chciał te 8 z? to nie kłopot, a póżniej pytania po co była? na poczie itp...

Sylwia - 09-04-2005, 08:26

Psiaczek napisał/a:

Jakbyś zgadła ....

Nie zgadywałam, pisałam z do?wiadczenia 8)

Anonymous - 09-04-2005, 09:15

Psiaczek napisał/a:
Chciał te 8 z? to nie kłopot, a póżniej pytania po co była? na poczie itp...

Zwrocie uwage na to ze Przemo zaznaczyl, jak bedzie platnosc sms to 2 smsy po 8 zl bo prowizje sa bardzo duze :)

[ Dodano: 09-04-2005, 09:19 ]
Grucha napisał/a:
Crack napisał/a:
Idziesz do okienka, prosisz o formularz przelewu i wypełniasz według wzoru (najczłąciej wiszącego na ?cianie). Jak grzecznie poprosisz to nawet ci obja?ni? co i gdzie należy wpisać.

To nie lepiej umieścić wzór tylko do wydrukowania i wpisania swojego nazwiska ? :mrgreen:

przeczytaj 1 post na strionie 3 tego tematu

Anonymous - 09-04-2005, 10:38

Araadan napisał/a:
Zwrocie uwage na to ze Przemo zaznaczyl, jak bedzie platnosc sms to 2 smsy po 8 zl bo prowizje sa bardzo duze

Ja mogę bezproblemu wysłać dwa SMS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psiaczek - 09-04-2005, 11:14

Araadan napisał/a:
"Strachu"
Araadan napisał/a:
Zwrocie uwage na to ze Przemo zaznaczyl, jak bedzie platnosc sms to 2 smsy po 8 zl bo prowizje sa bardzo duze

Ja mogę bezproblemu wysłać dwa SMS Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ja tak samo i o to chodzi.

vegetagt - 09-04-2005, 11:20

zpsuli znow :D
Przemo - 09-04-2005, 14:29

qrde znowu.... nie no ja musze juz leciec do domu, niech ktos zobaczy przez co to, bede wdzieczny
patrick - 09-04-2005, 14:36

Przemo, powod to oczywiscie slawne "quote"
teraz niechcce mi sie analizowac.trzeba by zablokowac cytowanie podwojne czyli że dajemy dwa w jednym tak jak kolega wyzej. Tagg quote powinnien miec tez ograniczenia cytowania calej strony. Trzeba by zrobic by cotowanie selektywne cytowalo tylko posta nic wiecej np. nazwy usera itp ...

NetJaroPL - 09-04-2005, 17:34

A więc podajcie na jakie konto wpłaci? i jak? sum?.
Anonymous - 09-04-2005, 18:13

Przemo, to będzie możliwość zapłaty SMS?
Bardzo Cię proszę mogę zapłacic dwa SMS, albo nawet 3, tylko, żeby była możliwość zapłaty SMS.

Sylwia - 09-04-2005, 19:18

NetJaroPL, chyba jednak masz ochote na jeszcze jednego warna....
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=10086

marcing - 10-04-2005, 20:39

Moim skromnym zdaniem lepiej się przej?? do banku czy na poczte bo sms-ami zarabiaj? po?rednicy, lub wyklika? w jakimś internetowym banku, co zaraz uczynie :-)

Tylko jedna mnie rzecz smuci, z grupy VIP można był usuniętym jak to Przemo pisze:

"Usunięcie z grupy może następic tylko po złamaniu jednej z dwóch prostych i zrozumiałych zasad opisanych w "Ustalenia dot. Strefy VIP " "

Tylko że tych zasad nie można przeczytać przed przystąpieniem :-)

Psiaczek - 11-04-2005, 12:13

marcing napisał/a:
Tylko że tych zasad nie można przeczytać przed przystąpieniem Smile

No to jak dośćczysz, to masz je przeczytać !!!

Przemo - 11-04-2005, 13:32

marcing napisał/a:
Tylko że tych zasad nie można przeczytać przed przystąpieniem
No nie? Hehe nawet za komuny chyba tak nie było :)
Chodzi o to, zeby "zwykli" uzytkownicy nie wiedzieli ze trzymamy sklad ekipy w tajemnicy :)

marcing - 11-04-2005, 15:00

Mimo wszystko swój grosik wpłaciłem, i postaram się co jaki? czas wpłaca? takie gosiki - to poleca? bym wszystkim innym, te 8 z? to niewiele, a jeśli ma wspomóc prace nad forum to co jaki? czas - choćby z okazji wgrania nowszej wersji - wypada kopsn?? się na poczte czy do banku.

Ja wchodze w ten "interes" nawet jak mam wejść w ciemno :-)

Narazie radze sobie używając "szukaj" :-) , ale nigdy nie wiadomo kiedy pomoc może był potrzebna :-)