Ogłoszenia - Publikacja wersji 1.12.7
konraf - 28-01-2013, 22:27
Witam
Cytat: |
dodano flood w szukajce - userzy: 10 sekund / goście: 20 sekund / admin/jr admin/mod: 0 sekund |
Jak można zmienić te limity?
Pozdrawiam
Oneitatsu - 28-01-2013, 22:50
https://przemo.org/phpBB2/forum/staff.php?g=admin
- czyżby błąd?
Lista forów, które moderuje Przemo. Pierwsza pozycja, "Odrzuty". Ukryte forum, czy może kiedyś usunięte. Id = 100, "Nie znaleziono forum". Jeśli ukryte, to niech będzie ukryte.
Dartam - 29-01-2013, 15:33
Witam, mam pytanie. Po aktualizacji do 1.12.7 w "Kto jest na forum" wyświetlają mi się grupy, które mają status ukryty. I do tego to nie są wszystkie, niektóre ukryte się nie wyświetlają i jest git, ale czemu akurat te dwie?
Woytec - 29-01-2013, 17:31
Dartam, możliwe że przez to że mają kolor i że jesteś administratorem lub do nich należysz.
morosdz - 31-01-2013, 13:40
Mam kilka pytań. Administruję www.forumgekkota.pl
Forum jest niezaktualizowane, ale generalnie mam zadanie przenieść je pod inny adres. Jako, że w temacie baz danych jestem raczej amatorem, to zastanwiam się co będzie lepiej zrobić. Zaktualizować forum w obecnym miejscu i potem przenosić całość,
czy zainstalować świeżą instalację pod nowym adresem i przenieść tylko dane???
2. pytanie. Jakie jest prawdopodobieństwo, że szablon, który teraz jest w użyciu będzie działał poprawnie na nowym systemie??
3. Czy ktoś chciałby się podjąć odpłatnej pomocy przy tym całym zabiegu?? Jeśli tak to proszę o kontakt na priv.
pozdrawiam
czesio56560 - 31-01-2013, 14:15
Napisałem na pw, tak szablon nie będzie działał poprawnie, trzeba go zaktualizować, jest na forum instrukcja.
Co do 1 to najlepiej zaktualizowac całość i wtedy przenosić.
Dartam - 31-01-2013, 19:28
Powyższy problem rozwiązałem, ale mam pytanie odnośnie ShoutBoxa:
- czy byłaby możliwość wprowadzenia funkcji która umożliwiałaby wyłączenie przewijania ShoutBoxa po otrzymaniu nowej wiadomości? Przydałoby się to osobom, w chwili dużej aktywności na SB, które chcą najpierw zapoznać się ze starszymi wiadomościami, a to wtedy jest trudne do wykonania.
- Druga sprawa, czy da się jakoś wyłączyć flood dla konkretniej grupy?
ZielonY KokoS - 01-02-2013, 13:51
Witam na moim forum cs-paka.pl niektórzy gracze nie moga sie zalogowac. Laduje sie strrona i odświeża .
Co mam zrobic??
Woytec - 01-02-2013, 20:40
ZielonY KokoS napisał/a: | Witam na moim forum cs-paka.pl niektórzy gracze nie moga sie zalogowac. Laduje sie strrona i odświeża .
Co mam zrobic?? | Po aktualizacji? Gdzie przechodzi po kliknięciu "zaloguj" i jaki potem mają adres w przeglądarce? Czy muszą się logować kilkukrotnie aby działało? A innym(np. tobie) działa?
Czaston - 02-02-2013, 00:32
Witam.
Znalazłem błąd w "Panelu administracyjnym". Mianowicie po kliknięciu w "Reklama" menu PA chowa się do boku i trzeba je ręcznie przywracać do pierwotnego stanu. Natomiast to, co miało się otworzyć - nie otwiera się.
Gabriel172 - 05-02-2013, 00:02
Po aktualizacji dalej mam info:
Kod: |
Wersja tego forum jest nieaktualna i zawiera niebezpieczne luki ! Jak najszybciej zaktualizuj forum do wersji 1.12.7 do pobrania: Tutaj
Szczegóły aktualizacji do nowej wersji
Zleć aktualizację do najnowszej wersji |
To normalne czy coś zje..... ?
bujakaman - 11-02-2013, 16:40
Po aktualizacji nie można pisać postów i zakładać nowych tematów. Jak kliknę wyślij to strona się odświeża i czyści pole do pisania.
-=r3=- - 26-02-2013, 14:00
Witam
Po aktualizacji forum, pod glownym menu wyswietlil mi sie blad
Cytat: | Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/csp/public_html/index.php on line 943 |
Pisalem o tym wczesniej, ale nikt mi nie odpisal i blad znikl (nie wiem dlaczego) a teraz znowu sie pojawil, na stronie nie wystepuja zadne bledy i nie ma z niczym problemu, ale ten blad sie wyswietla co jest wkurzajace i przydaloby sie to jakos naprawic.
Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze zza granicy. Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze z tym problemem.
tomo90rbk - 20-03-2013, 02:12
Nie rozumiem ludzi.
Poco robisz cos jak nie umisz wykonac prostej aktualizacji ? wszytko dziala jak nalezy i robilem za 1 razem na moich 2 forach.
Masz problem zlec aktualizacje przemowi badz inne osobie.
-=r3=- - 20-03-2013, 13:04
tomo90rbk napisał/a: | Nie rozumiem ludzi.
Poco robisz cos jak nie umisz wykonac prostej aktualizacji ? wszytko dziala jak nalezy i robilem za 1 razem na moich 2 forach.
Masz problem zlec aktualizacje przemowi badz inne osobie. |
Jakos nie wnosisz nic do tematu tylko sie madrzysz zauwaz, ze nikt nie ma tego problemu a plik index nie byl ruszany, takze najpierw zastanow sie co piszesz, bo aktualizacja sie powiodla, ale plik index jakos dziwnie sie zachowuje po tej aktualizacji, raz wyswietla informacje o bledzie a raz nie...
|
|
|