To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Mass PW

boommax - 30-11-2007, 17:46

Czy w końcu znalazł ktoś rozwiązanie problemu, braku korzystanie z MassPw przez JR??
Przeszukałem już całe forum i wszędzie to samo, czyli nic

cezarylee napisał/a:
takie pytanko, dalem w PA prawa JA do PW, ale twierdzi ze ma odmowe dostępu,("brak dotepu do tego menu") Co trzeba ustawić aby JA mógł wysylać PW.

sseven - 13-12-2007, 11:10

dzięki, wszystko działa, Mass Bot PW zmienione na Administracja ;)
Tweener - 15-12-2007, 19:42

mam taki problem, otóż za każdym razem gdy wysyłam wiadomości mass pw to zawsze za każdym razem pisze coś o błędzie serwera czy coś takiego, ale gdy się patrze na skrzynkę wiadomości to mam tą wiadomość, i tu moje pytania:
1. czy wiadomości trafią do każdego usera na forum, i do wszsytkich na email ?
2. Czy można to jakoś naprawić żeby było ok ?

[ Dodano: 15-12-2007, 19:51 ]
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, support@boo.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

dokladnie to pisze

joli - 16-12-2007, 00:13

Tweener, problem to zaraz bedziesz mial, jak nei poprawisz podpisu
Twój podpis/sygnaturka jest niezgodna z regulaminem.
Zapoznaj się z pkt 2 oraz 3 Regulaminu tego forum.

Tweener napisał/a:
Please contact the server administrator, support@boo.pl and inform them
just do it
VaNdiT - 25-01-2008, 18:30

A ja mam taki problem ;)

Kod:
Could not update config table for field: sendmail_fix

DEBUG MODE

SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query

UPDATE phpbb_config SET config_value = '0' WHERE config_name = 'sendmail_fix'

Line : 2672
File : functions.php

ten błąd wywala tylko w momencie gdy zaznaczone jest: Powiadom użytkowników o nowej PW na email

i 2 pytanie jak Jr. Admin może skorzystać z Mass PW, sprawdzałem kiedyś nawet gdy Jr. Admin miał wszystkie uprawnienia jakie można w PA nadać nie mógł wysłać wiadomości korzystając z Mass PW :? ?

[ Dodano: 26-01-2008, 12:20 ]
co do uprawnień jr. admina to są ustawione wszystkie jakie można i nic przy próbie wejścia w menu Mass PW wyswala informację:

Nie masz dostępu do tego menu

Wu - 26-01-2008, 15:44

Możeby tak dodać w pierwszym poście, że modyfikacja działa tylko na małych forach?
VaNdiT - 26-01-2008, 16:52

Wu, małych tzn :?: u nas modyfikacja działa potrzebna była drobna modyfikacja o której w tym temacie wspomniano
MichałK - 27-01-2008, 12:28

Ja nie moge wysłac mass pw jest zakładka ale jak klkne to jest puste tło
Wu - 27-01-2008, 14:20

VaNdiT, "Mamy 1455 zarejestrowanych użytkowników", uważasz to za duże forum? ...

Na dużych forach nie można wysłać mass PW do wszystkich, gdyż ilość PW jest za duża dla jednej sesji...
MichałK napisał/a:
puste tło

VaNdiT - 27-01-2008, 14:53

Wu, ja nie mówię o tym forum htd tylko warazie kolegi gdzie jest ponad 15000 userów i działało ... przynajmniej ostatnio :)
MichałK - 27-01-2008, 16:27

To co pomoże mi kto??
maniocek - 02-02-2008, 15:01

Istnieje już tem mod na najnowszą wersje przema?
lukaszny - 03-02-2008, 09:37

Wu napisał/a:
VaNdiT, "Mamy 1455 zarejestrowanych użytkowników", uważasz to za duże forum? ...

Na dużych forach nie można wysłać mass PW do wszystkich, gdyż ilość PW jest za duża dla jednej sesji...
MichałK napisał/a:
puste tło

Wyśle się nawet na dużych forach - ale bez maila informującego o PW - co zdecydowanie osłabia skuteczność takiej PW.

MichałK - 03-02-2008, 10:04

maniocek napisał/a:
Istnieje już tem mod na najnowszą wersje przema?

Nie ma problemu instalowałem na 1.26 i działa :D

VaNdiT - 05-02-2008, 23:02

w dalszym ciągu jr admin nie ma możliwości wysłania PW pisze ze nie ma uprawnień do tego menu (a ma WSZYSTKIE JAKIE MOŻNA MIEĆ !!)