1.12.7 i starsze - Beer 2.4
KrajziCinek - 19-01-2009, 22:54
They2, no nie wiem w wersji 2.2 dało się jakoś bo mialem tak na dawnym forum... co do kwestii drugiej to chodzi o to, że zamiast
http://img517.imageshack....modehidezl1.jpg
chce aby taki napis byl:
Wiadomo¶ć została ukryta, aby j± przeczytać postaw autorowi posta piwo.
co nalezy skasować lub zamienic ??
They2 - 19-01-2009, 23:19
boze, moje rozwiazanie jest kiepskie
jeszcze raz w tym samym miejscu co ci pisalem wyzej
znajdz po prostu w bbcdoe.php
a dokladniej to masz:
Kod: | $return_val = '<span style="color: red">Wiadomo¶ć została ukryta, aby j± przeczytać należy się zalogować.</span>'; | i tu
Kod: | $return_val = '<span style="color: red">Wiadomo¶ć została ukryta, aby j± przeczytać należy odpowiedzieć w temacie.</span>'; | i tu
Kod: | $return_val = '<span style="color: red">Wiadomo¶ć została ukryta, aby j± przeczytać postaw autorowi posta piwo.</span>'; |
i zamien na na przyklad:
Kod: | $return_val = '<span style="color: red">Idziemy do browara.</span>'; |
[ Dodano: 19-01-2009, 23:20 ]
tutaj w poscie zamienily krzaczki litery ś na inną a miało być z ascii
[ Dodano: 19-01-2009, 23:25 ]
edytowalem jeszcze raz.
KrajziCinek - 20-01-2009, 09:24
ok dzięki, skopiowalem po prosu i zastapilem tamten tekst co mi nie pasował i gra
Wie ktoś jak to potwierdzenie postawienia piwa wyeliminować ?
They2 - 20-01-2009, 11:35
KrajziCinek napisał/a: | Wie ktoś jak to potwierdzenie postawienia piwa wyeliminować ? | nie wiem, skoro tak uwazasz co pisales:
KrajziCinek napisał/a: | They2, no nie wiem w wersji 2.2 dało się jakoś bo mialem tak na dawnym forum... | to sprobuj znalezc w starym temacie beermod 2.2 , moze lezy tam rozwiazanie, a jak nie ma to chyba na unmods.pl .
Ja tylko wykonalem robote z wersji 2.2 na wersje 2.3, oba sa te same choc tylko poprawki dodalem i kilka opcji.
Smad - 21-01-2009, 16:58
Witam
Mam taki problem ze ikona do dodania piwa jest nad ikona profilu a chcialbym zeby to bylo w jednej lini dodaje zalacznik ze skreenem jak to wyglada
Prosze o pomoc jak mam zrobic zeby wszystko bylo w jednej lini
They2 - 21-01-2009, 17:29
Smad, wstawiles zupelnie nie w miejscu, popraw jeszcze raz w/g instrukcji w pliku viewtopic_body.tpl
xlesiu - 21-01-2009, 18:46
znajdź: Kod: | <!-- BEGIN beer_icon -->{postrow.beer_icon.BEER_IMG} <!-- END beer_icon -->
<td valign="top" nowrap="nowrap">{postrow.HELPED_ME} | i zamień na: Kod: | <td valign="top" nowrap="nowrap"><!-- BEGIN beer_icon -->{postrow.beer_icon.BEER_IMG} <!-- END beer_icon -->{postrow.HELPED_ME} |
Smad - 21-01-2009, 22:01
xlesiu, ladnie smiga dzieki wielkie tylko takie jedno pytanko jeszcze ikona tego piwa jest na samym poczatku a chcialbym zeby bylo na koncu za ikoną "e-mail" mogłbyś mi pomoc ?
Dzieki z góóóóóóry za pomoc
lui754 - 21-01-2009, 22:05
Daj to <!-- BEGIN beer_icon -->{postrow.beer_icon.BEER_IMG} <!-- END beer_icon --> za {postrow.EMAIL_IMG}
lekvarostaska - 30-01-2009, 14:27
Hi!
I have one problem.. when i open the topic in the firs message i can see the beer button.. in turn i didn't write in hide..
So .. how can i do that the beer button just i can see when i write in hide?
please help ..
Sorry for mistake!
xgirls - 30-01-2009, 19:43
Mam taki problem: zainstalowałem Mod, wszystko jest niby ok, w panelu poprawność plików OK, jak probuje kliknąc w ikonke piwa to poprostu wyskakuje bład 404 NOT Found
They2 - 30-01-2009, 21:04
xgirls, czyli to http://www.xgirls.com.pl/beermod.php
oznacza ze nie wgrales pliki z pakietu.
wgraj po prostu.
[ Dodano: 30-01-2009, 21:06 ]
ktos mi przetlumaczy o co lekvarostaska pisał po angielsku, w translatorze nie jasno rozumiem.
Dark Eldo - 30-01-2009, 22:28
reupload proszę!
They2 - 30-01-2009, 22:50
Dark Eldo, jest w załączniku przecież.
Jeżeli wolisz mirror to od początku lutego będzie.
xgirls - 31-01-2009, 09:11
Dzieki They2 nie wiem jak to przegapiłem
Jeszcze mam taki problem że jak chce zrobić podgląd wiadomosci, to potem zamiast normalnie to wysyła takie cos
Kod: | </span><table border="0" align="center" width="90%" cellpadding="3" cellspacing="1"><tr><td><span class="genmed"><b>Ukryta Wiadomość:</b></span></td></tr><tr><td class="quote">ggggggggggggggggggg</td></tr></table><span class="postbody">[/hide] |
z góry dzieki za pomoc
Edit: Dzięki działa
|
|
|