To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - BBCode YouTuber Mod v1.0

Soltys1 - 21-06-2009, 00:58

Niestety dalej nikt nie odpowiedział dokładnie dlaczego zamiast przycisku "Hide" jest "Center" a zamiast "Center" jest "swf width= height=" tak samo z przciskami scroll i fade nie działają tak jak powinny już myślałem o zmianie nazwy ale to na marne. Plus że youtube się wyświetla.
Alexak - 01-07-2009, 09:33

No nie moge !..
Zrobilam wszystko ok tylko po kliknieciu na center mialam jakies swf ok ale juz poprawilam no ale tag youtube nie pokazał mi sie .. ale ogolnie youtube mi dziala tylko jak dodać tag ?

terminator3 - 12-07-2009, 18:26

Alexak napisał/a:
No nie moge !..
Zrobilam wszystko ok tylko po kliknieciu na center mialam jakies swf ok ale juz poprawilam no ale tag youtube nie pokazał mi sie .. ale ogólnie youtube mi dziala tylko jak dodać tag ?
to samo, jak zrobić by tag [youtube] pokazywał się podczas pisania postu, ktoś pisał o wersji v1.5 ale jakoś nie widzę żadnego linka ani nic, nie chodzi i o szybką odpowiedz tylko wogule gdy kliknę w Nowy temat lub Odpowiedz żebym miał ten tag do wyboru
pawiust - 07-08-2009, 20:54

Witam serdecznie.

Czy może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić w przypadku gdy w pliku bbcode.php nie ma tej części kodu

$replacements[] = $bbcode_tpl['email'];

to wtedy to:

$patterns[] = "#\[youtube\]http://(?:www\.)?youtube.com/watch\?v=([0-9A-Za-z-_]{11})[^[]*\[/youtube\]#is"; //YouTube Tag
$replacements[] = $bbcode_tpl['youtube']; //YouTube Tag

Gdzie należy wkleić...

:?: :?:

[ Dodano: 09-08-2009, 19:52 ]
Witam serdecznie.
Mam pytanie odnośnie moda YOUTUBER
Czy możesz mi powiedzieć co mam zrobić w przypadku gdy w pliku bbcode.php nie ma tej części kodu

$replacements[] = $bbcode_tpl['email'];

to wtedy to:

$patterns[] = "#\[youtube\]http://(?:www\.)?youtube.com/watch\?v=([0-9A-Za-z-_]{11})[^[]*\[/youtube\]#is"; //YouTube Tag
$replacements[] = $bbcode_tpl['youtube']; //YouTube Tag

Gdzie należy wkleić...

bartolo12 - 18-08-2009, 17:13

Czemu w załączniku pierwszego posta nie ma żadnej instrukcji tylko jest jakiś plik który moge otworzyć w winampie i jak go probuje włączyć wyskakuje błąd :P daje screena:

joli - 18-08-2009, 17:16

Otworz to edytorem tekstowym, albo zmien to rozszerzenie .mod na .txt
Matteo - 19-08-2009, 17:10

Prawym na plik, Otwórz za pomocą i wybierasz edytora graficznego z listy.
sseven - 31-08-2009, 13:52

Co dokładnie zrobić, żeby buttony były też w szybkiej odpowiedzi?

[ Dodano: 31-08-2009, 13:54 ]
Podejrzewam, że coś w quick_reply.php, ale dokładnie co i gdzie?

Anonymous - 02-09-2009, 20:14

sseven, w quick_reply.tpl

Znajdź

Kod:
<!-- BEGIN button_q -->
                <tr>
                    <td>&nbsp;<input type="button" class="button" value="Cytat" style="width: 38px; text-indent: -3px;" onclick="bbcode('[quote]', '[/quote]')" /></td>
                </tr>
                <!-- END button_q -->

i pod tym dodaj

Kod:
    <tr>
                    <td>&nbsp;<input type="button" class="button" value="YT" style="width: 38px; text-indent: -2px;" onclick="bbcode('[youtube]', '[/youtube]')" /></td>
                </tr>

jeśli chcesz zmienić nazwę to value="nazwa"

ja u siebie dałem YT ponieważ YouTube za szerokie i musiał bym rozszerzać pozostałe

Sztywny - 09-09-2009, 15:29

Pf, a gdzie tutaj jest opis jak zainstalowac!? To co pobralem, to jakis plik "winamp" i nawet jak probowalem go otworzyc to wyskoczylo "Corrupted" i nic nie moglem zrobic ;/
Bucu - 09-09-2009, 15:38

boze, to ze ma plik roszerzenie mod to nie oznacza ze winampem sie go otwiera. Otworz w porzadnym edytorze tekstu.
Sztywny - 09-09-2009, 15:46

Dobra, sory. Juz wszystko zrobilem, ale jak wkleilem to youtube po url w jsscripts.js to teraz jak naciskam 'center' to sie robi w ogole co innego ;/

[ Dodano: 09-09-2009, 15:54 ]
Wszystko juz jest ok...

nastolatkiwdani - 09-09-2009, 16:41

czy mod-a trzeba wgrać i gra i oto chodzi ze jest gotowy czy trzeba instalować długim sposobem?
mlody3k - 01-10-2009, 19:18

Że tak grzecznie się zapytam, gdyż nigdzie w I poście nie znalazłem, w jaki sposób to zainstalować?
Przemek xD - 01-10-2009, 19:19

mlody3k napisał/a:
Że tak grzecznie się zapytam, gdyż nigdzie w I poście nie znalazłem, w jaki sposób to zainstalować?

grzecznie odpowiem ściągnij plik z załącznika i w nim będzie instrukcja