|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 29-06-2009, 19:40 |
[Problem] Ciagle wylogowywanie admina z PA. |
Autor |
Wiadomość |
Sou
|
Wysłany: 01-01-2008, 15:13 [Problem] Ciagle wylogowywanie admina z PA.
|
|
|
1. Wchodze do panelu admina ( adminem )
Teraz problem: Po probie wejscia do polowy dzialow wskakuje mi na strone
Kod: | Aby wejść do Panelu Administracyjnego, wpisz swoje hasło ponownie.
login/haslo
|
Wpisuje dane > login > Indeks Administracji > mas.korespodencja > aby wejsc do pan.... > login > Indeks Administracji > synchronizacja uzytkownikow > login > Indeks Administracji
I tak na okraglo. Moge wejsc do konfiguracji portalu czy jakis innych ustawien ale mas korespondencja czy synchronizacje daja zawsze koniecznosc logowania sie i wywalenie do Indeks Administracji.
Czasem sie uda wejsc w dany panel ustawien to cos poustawiam chce zapisac i znow wywala ze mam sie logowac...
Ktos wie co co c'mon? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi

|
Wysłany: 03-01-2008, 15:02
|
|
|
moze Twoja sesja zbyt szybko wygasa ? jaki masz czas sesji ustawiony ? |
|
 |
Sou
|
Wysłany: 04-01-2008, 22:44
|
|
|
Sprawa jest dosc komplikowana wiec zawolajcie specjaliste.
To nie jest ani wina ustawien forum ani konta. Wszystko dziala normalnie jesli nie robie nic w panelu admina ze swojego domowego lacza Jak sie zaloguje u dziewczyny to jest normalnie.
Tylko i wylacznie logowanie z domu powoduje koniecznosc logowania sie w kolko : / No i nie jest to wina systemu bo ostatni raz kiedy sie z tym urzeralem to bylo z rok temu na innym sprzecie i systemie i tez nie dzialalo
[ Added: 27-01-2008, 00:28 ]
I co, nikt nie wie z czego to moze wynikac? Ostatnio zakladalismy inne forum na przemie i tam postow nie moge pisac bo ciagle kaze mi sie logowac o-O
Z czego to moze wynikac?!?!
Admin napisal mi cos takiego:
Cytat: | u nas jest transparentne proxy z którego nie można sie wyłączyć bo wtedy www chodzi jak krew z nosa |
i to niby moze miec cos wspolnego z moim problemem; ] |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!