phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:36
Ile forum istnieje (żyje) na stronie glównej
Autor Wiadomość
MetYs

Pomógł: 1 raz
Posty: 134
Wysłany: 08-01-2008, 15:29   Ile forum istnieje (żyje) na stronie glównej

mam pytanie czy wiecie moze jaki to mod albo jaka to zmiania ze kolo ilosci odiwedzen pisze ile forum istenieje

o to obrazek



jak wiecie jak to zrobic to prosze o pomoc:)
Ostatnio zmieniony przez Boltex 04-09-2010, 12:50, w całości zmieniany 3 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Centurion



Pomógł: 543 razy
Posty: 1974
Wysłany: 08-01-2008, 16:01   

Ile forum istnieje (żyje) na stronie głównej

Wyświetla na stronie głównej w statystykach ile forum już żyje (istnieje)


Kod:
#################################################################
## MOD Title: Ile forum istnieje (żyje) na stronie głównej
## MOD Version: 1.0
## MOD Author: Centurion
## MOD Description: W.yświetla na stronie głównej w statystykach ile forum już żyje (istnieje)
##             
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: 1 Minute
## Files To Edit: (1)   
##                       language/lang_polish/lang_main.php
##         
#################################################################


Co modyfikacja potrafi:
:arrow: Wyświetla na stronie głównej w statystykach ile forum już żyje (istnieje).
_________________
Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql
Ostatnio zmieniony przez Majkelo 12-01-2012, 10:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
MetYs

Pomógł: 1 raz
Posty: 134
Wysłany: 08-01-2008, 16:07   

Dzieki:) plus dla CIebie:)
 
     
KOTEK

Posty: 44
Wysłany: 08-01-2010, 00:44   

+ dla ciebie ;] Dzieki :)
 
     
tyskie


Posty: 33
Wysłany: 24-01-2010, 10:07   

Dzięki > pomógł
_________________
... i spojrzał pan na naszą prace i był zadowolony,potem zapytał o zarobki.Usiadł i zapłakał..
 
     
PrO HeAdShooT

Posty: 1
Wysłany: 14-05-2010, 19:33   

Zrobiłem tak jak pisze i nic się nie zmieniło proszę o pomoc pisze tu lub na gg 13203911
 
     
djnike


Pomógł: 1 raz
Posty: 76
Wysłany: 24-05-2010, 11:19   

PrO HeAdShooT, bo na pewno masz wyłączony licznik odwiedzin forum ;)
 
     
Wiewiorek

Posty: 57
Wysłany: 04-06-2010, 16:29   

A jak zrobić, żeby było bez włączania licznika odwiedzin forum?
_________________
Jeżeli interesujesz się muzyką tzn. grasz na jakims instrumencie lub po prostu chcesz pomóc w rozwoju mojego forum, zarejestruj się i pomagaj początkującym muzykom;)
 
     
norbert1234562


Pomógł: 4 razy
Posty: 27
Wysłany: 27-09-2010, 18:49   

Wszystko ładnie działa :D .Dzieki Wielkie .
 
     
ziusz


Pomógł: 2 razy
Posty: 38
Wysłany: 05-12-2010, 10:41   

A jak to napisać dla wersji angielskiej ?
_________________
Informatyk level 5
Grafik level 10
Robienie forów level 15
Znawca Minecrafta level 30 Mistrz
 
     
krystianr


Pomógł: 680 razy
Posty: 1999
Wysłany: 05-12-2010, 10:59   

ziusz,
w lang_main.php w katalogu english
znajdź :
Kod:
$lang['visitors_txt'] = 'This board have totally';

na :
Kod:
$lang['visitors_txt'] = 'Forum is alive  <b>' . (floor((CR_TIME - $board_config['board_startdate'])/86400)) . '</b> days,and people visited the forum ';


*jak ktoś lepszy z angielskiego niech to poprawi
_________________
eat
sleep
trance
repeat
 
     
Scoobany
[Usunięty]

Wysłany: 05-12-2010, 11:08   

ja bym to napisał

Cytat:
, $lang['visitors_txt'] = 'Forum exists  <b>' . (floor((CR_TIME - $board_config['board_startdate'])/86400)) . '</b> days, and has been visited ';
 
     
Ryba100


Pomógł: 3 razy
Posty: 128
Wysłany: 16-01-2011, 13:54   

Wsio, ok. THX ;]
 
     
gaget3


Pomógł: 160 razy
Posty: 351
Wysłany: 15-04-2011, 18:37   

Wie ktoś jak wyzerować tem licznik??

Proszę o pomoc.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MASTER OF FLAMASTER

Pomógł: 1 raz
Posty: 31
Wysłany: 29-06-2011, 12:37   

gaget3 napisał/a:
Wie ktoś jak wyzerować tem licznik??

Proszę o pomoc.


Odświeżam !
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 15
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

Prezent Simple - Prezent dla programisty

• Zamów reklamę