Obecnie forum jest na skrypcie phpBB3. Przeniosłem sie z phpBB2 by Przemo. Teraz chciałbym wrócić bo cos nam phpbb3 nie podeszło.
Na serwie z phpBB3 posiadam jeszcze katalog ze skryptem i kompletna baza phpbb2 by przemo, forum zostalo "zamkniete" zaraz po przenosinach. http://symbiangames.pl/phpbb2/
Chciałbym zrobić aktualizacje bazy z phpBB3 do phpBb2 by przemo od dzisiaj do padziernika 2009 (wtedy wylaczylem stare forum) Czyli chcialbym do zaaktualizwoac okolo 4 tys userow, 500 postów i 124 tematy.Czyli tyle to co sie zmieniło od padziernika 2009 do dzisiaj.
Jak to najprościej zrobic?
Bo ja nie mam pojecia jak sie za to zabrac
A nie chce konwertować calego forum bo wtedy musialbym resetowac 30,000 hasel.. i przerabiac z 3 for w koncu do przemo
_________________ Pomagam tylko na forum.Nie wykonuję żadnych zleceń.Nie pomagam warezom. Wszystkie modyfikacje wstrzymane dla tych dwóch: Forum Repair Mechanism[1%]jQuery ACP Tabs[0%] It's catchy. You like it. [BSOD - This Is Also The Hook]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum