phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:28
Cash Mod
Autor Wiadomość
dasko12

Posty: 8
Wysłany: 03-07-2011, 23:08   

Witam,otóż po zainstalowaniu modywfikacji jak chcem wejść na strone wyskakuje mi taki bład:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/jack/domains/fragersi.xpag.pl/public_html/common.php on line 399


Prosze o pomoc.

[ Added: 03-07-2011, 23:53 ]
dasko12 napisał/a:
Witam,otóż po zainstalowaniu modywfikacji jak chcem wejść na strone wyskakuje mi taki bład:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/jack/domains/fragersi.xpag.pl/public_html/common.php on line 399

Edit już to rozwiązałęm ale teraz mam problem z pisaniem postów

Fatal error: Call to a member function update_delete() on a non-object in /home/jack/domains/fragersi.xpag.pl/public_html/includes/functions_post.php on line 265

Takie cos mi wyrzuca

W załaczniku daje mój functions_post

Prosze o pomoc.


[ Added: 03-07-2011, 23:58 ]
Tam nie mogłem dodac zalącznika więc dodam tutaj
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
PawLuQ

Posty: 23
Wysłany: 04-07-2011, 12:30   

Witam. Zainstalowalem ten mod, niby wszystko pieknie gra, ale jest jeden blad...
Gdy chce zmienic wartosc waluty, za temat, post itd. to zmieniam, wyswietla mi sie strona ze juz pomyslnie zmieniono i gdy przechodze tam gdzie sie zmienia wartosci to dalej jest tak samo.
Gdyby ktos nie wiedzial o co mi chodzi to tutaj jest screen.
Prosze o pomoc.




[ Added: 04-07-2011, 12:47 ]
Juz naprawilem. Ale nadal mam takie wrazenie ze strona mi wolniej chodzi. Przed tym skryptem bylo normalnie,; a jak wgralem to teraz jest problem. Gdy pisze nowy temat i klikam na wyslij to strona automatycznie zwija mi sie na sama gore forum i moment i dopiero wtedy pisze ze temat zostal napisalny.
 
     
swati

Pomógł: 1 raz
Posty: 18
Wysłany: 09-07-2011, 17:07   

Siema!
Po stworzeniu kalkulatora wywala mi to:
Kod:
Bad field name, must be in the form 'user_word'

$regex = '/^user_[a-z]+$/';

Examples:
user_points
user_cash
user_money
user_warnings

Pomoże ktoś?

[ Dodano: 09-07-2011, 17:22 ]
Dobra już mam!
 
     
Merix


Posty: 7
Wysłany: 11-07-2011, 09:11   

Kod:
Error updating user data

DEBUG MODE

UPDATE phpbb_forumusers SET user_cerberus = user_cerberus + 0,2 WHERE user_id = 13

Line : 1283
File : functions_cash.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/



Wie ktoś o co może chodzić?

Wiem że muszę edytować functions_cash.php ale nie wiem co jest źle .

[ Dodano: 11-07-2011, 10:16 ]


Chciałem edytować mój poprzedni post ale niestety się nie da(?) .

Wszystko działa tylko 0 reakcji ze strony cash moda .

Hmmm przeczytałem chyba 30 stron i proszę odpowiedzieć mi na to pytanie i przy okazji innym użytkownikom .

Po 1 . Nie wyświetla mi w profilach ile kto ma monet itp. (dodałem kod który ktoś tutaj dodał bodajże na 19 stronie , nie pomogło ... dalej nic nie mam o monetach) .
po 2. Dlaczego mam tak jak jest na screenie pisze ,,Otrzymałeś i nie piszę ilości monet " edytowałem w PA ten text po angielsku i również użyłem ,,otrzymałeś % " i nie wyświetla mi ile monet otrzymałem .

Zainstalowałem SQL , wszystko poprawnie , 0 błędów ... tylko poprostu brak reakcji . Można prosić od was screeny z poprawną konfiguracją tego moda?

[ Dodano: 11-07-2011, 10:17 ]
w PA

[ Dodano: 11-07-2011, 10:48 ]
ok wszystkie problemy jakie miałem do tej pory rozwiązałem .

Wystarczyło pogrzebać w PA .

teraz kolejny .



Czemu tu mam podwójnie monety , a tu wogóle mi się nie wyświetla? pomoże ktoś ?

[ Dodano: 11-07-2011, 23:46 ]
dobra wszystko zrobiłem sam , proszę tylko o 1.

JAK ZROBIĆ ŻEBY STAN KONTA POKAZYWAŁ SIĘ POD AVATAREM ITP?[/b]

[ Dodano: 11-07-2011, 23:58 ]
dokładnie mi o to chodzi :

Ostatnio zmieniony przez NineX 11-07-2011, 10:12, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
pusty

Posty: 9
Wysłany: 26-07-2011, 18:03   

Siemka, cały modek jest spoko, tylko kiedy stworzę walutę, to nie pokazuje mi ile aktualnie użytkownik ma tej kasy ;/ ma ktoś na to pomysł?
 
     
PawLuQ

Posty: 23
Wysłany: 26-07-2011, 18:34   

Cytat:
JAK ZROBIĆ ŻEBY STAN KONTA POKAZYWAŁ SIĘ POD AVATAREM ITP?


przylaczam sie
 
     
M4g!k


Pomógł: 289 razy
Posty: 409
Wysłany: 26-07-2011, 18:42   

PawLuQ, wejdź do pliku viewtopic_body.tpl znajdź:
Kod:

#
#-----[ OTWÓRZ ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ ZNAJDŹ ]------------------------------------------
#
{postrow.POSTER_FROM}


#
#-----[ W LINII DODAJ PO ]------------------------------------------
#
<br />{postrow.CASH}
_________________
Zanim zadasz pytanie przeczytaj Faq oraz Faq dla stylów.
 
     
PawLuQ

Posty: 23
Wysłany: 26-07-2011, 18:54   

Juz jest dzieki. Ale tez nie wyswietla gdy przegladam profil.
 
     
NarQuisH

Posty: 10
Wysłany: 02-08-2011, 02:23   

Siema :)

Mod działa ale mam pytanie jak ustawić żeby pokazywało mi np że mam tyle dolarów $ 44,44 a nie 40 .. bo np za napisanie postu czy tematu dostaję powiedzmy 32,33 dolarów .. a w profilu i tak jest zaokrąglona cena .. 30 pomoże mi ktoś to zmienic
 
     
Gabrielek

Posty: 9
Wysłany: 02-08-2011, 11:43   

Cytat:
Error retrieving cash data

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'truckgam_forum.phpbb_cash' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_cash ORDER BY cash_order ASC

Line : 665
File : functions_cash.php

Co zrobiłem źle?

[ Dodano: 02-08-2011, 11:45 ]
Już sobie poradziłem...
 
     
Skillson

Posty: 33
Wysłany: 14-08-2011, 14:15   

Mam taki błąd:
Bad field name, must be in the form 'user_word'

$regex = '/^user_[a-z]+$/';

Examples:
user_points
user_cash
user_money
user_warnings

Pomoże ktoś? :)
_________________
OkA :P
 
     
RiceSilver


Pomógł: 26 razy
Posty: 294
Wysłany: 16-08-2011, 09:44   

Skillson, bo nazwa musi zawietać jak w przykładach user_ np user_dolary itp
 
     
Piotr2352

Posty: 7
Wysłany: 22-08-2011, 16:41   

Jak zrobić aby cash mod działał również w subforach :) ?
 
     
emiloski94


Pomógł: 2 razy
Posty: 364
Wysłany: 25-09-2011, 18:51   

Jeżeli ktoś nie chce czegoś takiego: http://www.przemo.org/php...eztytuu_327.jpg
to
Kod:
--> Otwórz plik: templates/TWÓJ_STYL/viewtopic_body.tpl <--

--> ZNAJDŹ: <--

    {postrow.POSTER_FROM}
--> W LINII PO TYM DODAJ: <--
Kasa: {postrow.CASH}
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Dodgers

Posty: 2
Wysłany: 27-09-2011, 11:46   

Witam Co zrobic gdy wyskakuje mi taki komunikat?

Kod:
Error in updating cash

DEBUG MODE

UPDATE phpbb_users SET user_baza = user_baza + 2,506 WHERE user_id = 2

Line : 609
File : classes_cash.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/


http://lasthope-mu.xaa.pl strona forum.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

Agencja SEO Strategiczni.pl

• Zamów reklamę