Problem z Spider Friendly, nie da się wejść do PA i są błędy |
Autor |
Wiadomość |
HYPERSHOCKK^
|
Wysłany: 20-12-2013, 21:58 Problem z Spider Friendly, nie da się wejść do PA i są błędy
|
|
|
Witam.
Zainstalowałem Spider Friendly pod 1.12.8 i mam problem z jakimiś błędami na każdej stronie forum na górze.
Kod: | Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 123
Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 123
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Array' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 123
Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 129
Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 129
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Array' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 129
Ostrzeżenie moda Spider Friendly: usuń plik sf_install.php |
Proszę o pomoc |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec

|
Wysłany: 20-12-2013, 22:05
|
|
|
Plik includes/spider_friendly.php zastąp z gotowej paczki |
|
|
|
 |
HYPERSHOCKK^
|
Wysłany: 20-12-2013, 22:07
|
|
|
Zobacz jak przepisują się linki do tematów
Do działów są przepisywane poprawnie, do tematów już niestety nie.
Znowu to samo
Dodatkowo podczas instalacji mam coś takiego:
Kod: | Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/csnietyk/public_html/sf_install.php on line 420
Poniżej znajdują się zapytania SQL które zostaną wykonane do bazy danych w kolejnym kroku. Kliknij na "Dalej" aby kontynuować.
Uwaga!
Wybrana baza danych (mysqli) nie jest obsługiwana przez skrypt. Na następnym ekranie zobaczysz listę zapytań SQL które musisz wykonać (najprawdopodobniej będą musiały być przystosowane do twojej bazy danych).
Jeśli chcesz zaktualizować skrypt, skorzystaj z plików w katalogu update. |
|
|
|
|
 |
Woytec

|
Wysłany: 20-12-2013, 22:31
|
|
|
Najlepiej wgraj wszystkie pliki z modyfikacji oraz nadpisz te pliki, których wcześniej nie zmieniałeś. |
|
|
|
 |
HYPERSHOCKK^
|
Wysłany: 20-12-2013, 22:36
|
|
|
jest to samo, najpierw tak zrobiłem i myslałem, że to wina gotowej paczki a tu po instalacji ręcznej występuje to samo |
|
|
|
 |
Woytec

|
Wysłany: 20-12-2013, 22:43
|
|
|
Miałem na myśli pliki z paczki dla 1.12.8 |
|