phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z Spider Friendly, nie da się wejść do PA i są błędy
Autor Wiadomość
HYPERSHOCKK^

Wysłany: 20-12-2013, 21:58   Problem z Spider Friendly, nie da się wejść do PA i są błędy

Witam.

Zainstalowałem Spider Friendly pod 1.12.8 i mam problem z jakimiś błędami na każdej stronie forum na górze.

Kod:
Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 123

Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 123

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Array' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 123

Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 129

Warning: include(Array) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 129

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'Array' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/csnietyk/public_html/includes/spider_friendly.php on line 129
Ostrzeżenie moda Spider Friendly: usuń plik sf_install.php

Proszę o pomoc

Gadatliwa Kasia 

Woytec

Wysłany: 20-12-2013, 22:05   

Plik includes/spider_friendly.php zastąp z gotowej paczki

HYPERSHOCKK^

Wysłany: 20-12-2013, 22:07   

Zobacz jak przepisują się linki do tematów :(
Do działów są przepisywane poprawnie, do tematów już niestety nie.
Znowu to samo ;(

Dodatkowo podczas instalacji mam coś takiego:
Kod:
Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /home/csnietyk/public_html/sf_install.php on line 420
Poniżej znajdują się zapytania SQL które zostaną wykonane do bazy danych w kolejnym kroku. Kliknij na "Dalej" aby kontynuować.

Uwaga!
Wybrana baza danych (mysqli) nie jest obsługiwana przez skrypt. Na następnym ekranie zobaczysz listę zapytań SQL które musisz wykonać (najprawdopodobniej będą musiały być przystosowane do twojej bazy danych).

Jeśli chcesz zaktualizować skrypt, skorzystaj z plików w katalogu update.

Woytec

Wysłany: 20-12-2013, 22:31   

Najlepiej wgraj wszystkie pliki z modyfikacji oraz nadpisz te pliki, których wcześniej nie zmieniałeś.

HYPERSHOCKK^

Wysłany: 20-12-2013, 22:36   

jest to samo, najpierw tak zrobiłem i myslałem, że to wina gotowej paczki a tu po instalacji ręcznej występuje to samo

Woytec

Wysłany: 20-12-2013, 22:43   

Miałem na myśli pliki z paczki dla 1.12.8

HYPERSHOCKK^

Wysłany: 20-12-2013, 22:49   

Teraz działa :D

wielkie dzięki :)

Gadatliwa Kasia 

Woytec

Wysłany: 20-12-2013, 23:57   

Jeszcze co do niezalogowanych

sessions.rar