phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Emaile do użytkowników.
Autor Wiadomość
tomalapt

Posty: 29
Wysłany: 02-03-2013, 12:45   Emaile do użytkowników.

Witam serdecznie.
Mam ogromny problem, nie działa mi email przez forum. Nie dochodzą linki aktywacyjne, przypomnienie hasła etc. wszystko co związane z mailem do użytkowników. Proszę serdecznie o pomoc. Poniżej screen z ustawieniami maili.

[ Dodano: 03-03-2013, 13:03 ]
Czy ktoś pomoże?

afa.png
Plik ściągnięto 41 raz(y) 50,1 KB

 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Woytec


Pomógł: 2595 razy
Posty: 7659
Wysłany: 09-03-2013, 18:30   

Spróbuj tego: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=53379 ale kontakt z hostingiem zalecany.
 
     
tomalapt

Posty: 29
Wysłany: 10-03-2013, 11:58   

Tego także próbowałem, bez skutku w ostatniej i przed ostatniej stronie linku do tego tematu są moje posty. ;(
 
     
piq

Posty: 20
Wysłany: 11-03-2013, 05:23   

gmail powienien dzialac jak nalezy, nie ma z tym problemu. musisz zrobic uzyj smtp i przerobic troche ustawienia w kodzie przemo - jak chyba w tym posicie co podales. ewentualnie zaloz konto email na onet czy gdzie indziej, powinno dzialac bez problemu. hosting nie ma z tym nic do rzeczy jezeli uzywasz zewnetrznego serwera do wysylki e-mail.
 
     
tomalapt

Posty: 29
Wysłany: 14-03-2013, 21:38   

Po próbie wykorzystania tej modyfikacji, wyświetla takie coś:
Kod:
Could not connect to smtp host : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known
 
     
czesio1

Posty: 10
Wysłany: 28-04-2018, 16:12   

tomalapt napisał/a:
Po próbie wykorzystania tej modyfikacji, wyświetla takie coś:
Kod:
Could not connect to smtp host : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

Mam podobny problem. Przy pisaniu postów w niektórych tematach pojawia mi się komunikat:
"Could not connect to smtp host : 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known"
Czy ktoś mógłby pomóc?

P.S. Dodam tylko, że post się pojawia mimo tego komunikatu tylko trzeba jeszcze raz wrócić do tego tematu żeby go zobaczyć.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę