|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] Hostingowo.pl |
Autor |
Wiadomość |
patrick
|
Wysłany: 10-02-2006, 13:29
|
|
|
frilancerix napisał/a: | jak zdalnie wymienisz dysk twardy ? |
Dokonuje tego support serverowni.
Wiele mozna robic zdalnie niektore operacje sa bardziej ryzykowne a niektore mniej.
Zdalnie mozna wykonywac partycjonowania, reinstalle systemu i wiele innych ale zawsze jest ryzyko. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
NetJaroPL
|
Wysłany: 10-02-2006, 20:21
|
|
|
Gdyby nie makabryczne bledy w pisowni Hostingowo.pl bylo by nawet niezle.. ale "chociarz", "urzytkownicy" to az oczy bola... |
_________________ Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
 |
draye

|
Wysłany: 13-02-2006, 20:31
|
|
|
Witam,
Jestem jednym z adminów Hostingowo.pl.
Od początku istnienia serwisu ma on charakter edukacyjno-satyryczny i staramy sie publikowac materiały pomocne przy wyborze hostingu, jak również inne ciekawoski bądź wpadki usługodawców.
Dziękuję za dotychczasowe opinie o naszym serwisie i proszę o wszelkie sugestie, propozycje artów itd...
@NetJaroPL - podane przez Ciebie błędy są już poprawione...
@heavy - prawdopodobnie taki artykuł powstanie, tylko niewiem kiedy będę miał czas go napisac ponieważ ostatnio mam dużo pracy.
Jesli ktoś chce się zaangażowac w projekt hostingowo.pl prosze o kontakt (PW lub E-mail).
Pozdrawiamy
Redakcja Hostingowo.pl |
_________________ Centrum Informacji o hostingu
Linux jest brzydki!!!!!! |
|
|
|
 |
frilancerix
|
|
|
|
 |
shqvarny

|
Wysłany: 18-03-2006, 15:07
|
|
|
Cytat: | nie polecaja dla duzych stron phpbb by przemo |
szybka interwencja. wnioskowałem o poprawę błędnego stwierdzenia i teraz jest:
Kod: | Wcześniej takim przykładem było phpbb by przemo, ale aktualnie developerzy zoptymalizowali owy skrypt i w nowych wersjach ma o połowe mniej zapytań do bazy. |
chociaż ja tej liczby nie podawałem i nie biorę za niej odpowiedzialności |
|
|
|
 |
Szirok
|
Wysłany: 26-05-2006, 09:26
|
|
|
NetJaroPL napisał/a: | Gdyby nie makabryczne bledy w pisowni Hostingowo.pl bylo by nawet niezle.. ale "chociarz", "urzytkownicy" to az oczy bola... |
zgadza sie pracujemy nad tym zeby poprawic jakosc tekstow pisanych na hostingowo.pl
Co do planow rozwojowych pozyskalismy nowego administratora Adama Szedzielorza z firmy Progreso, takze od strony merytorycznej jestesmy dosc dobrze zabezpieczeni i mysle, ze zyska na tym strona sporo. Ja jestem raczej od tematu fizycznych serwerow, lacz i sytuacji na rynku a Adam bardzo dobrze zna sie na software, przykladem moga byc autorskie rozwiazania platformy hostingowej, ktore wdrozyl w swojej firmie.
[ Dodano: 04-07-2006, 18:21 ]
patrick napisał/a: | frilancerix napisał/a: | jak zdalnie wymienisz dysk twardy ? |
Dokonuje tego support serverowni.
Wiele mozna robic zdalnie niektore operacje sa bardziej ryzykowne a niektore mniej.
Zdalnie mozna wykonywac partycjonowania, reinstalle systemu i wiele innych ale zawsze jest ryzyko. |
na podstawie moich ostatnich doswiadczen, uwazam, ze dostep fizyczny do maszyny jest wrecz niezbedny gdy sie chce prowadzic, powazne uslugi. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!