phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[opinie] Hostingowo.pl
Autor Wiadomość
patrick

Wysłany: 10-02-2006, 13:29   

frilancerix napisał/a:
jak zdalnie wymienisz dysk twardy :lol: ?

Dokonuje tego support serverowni.
Wiele mozna robic zdalnie niektore operacje sa bardziej ryzykowne a niektore mniej.
Zdalnie mozna wykonywac partycjonowania, reinstalle systemu i wiele innych ale zawsze jest ryzyko.

Gadatliwa Kasia 

NetJaroPL

Wysłany: 10-02-2006, 20:21   

Gdyby nie makabryczne bledy w pisowni Hostingowo.pl bylo by nawet niezle.. ale "chociarz", "urzytkownicy" to az oczy bola...

draye

Wysłany: 13-02-2006, 20:31   

Witam, ;)

Jestem jednym z adminów Hostingowo.pl.
Od początku istnienia serwisu ma on charakter edukacyjno-satyryczny i staramy sie publikowac materiały pomocne przy wyborze hostingu, jak również inne ciekawoski bądź wpadki usługodawców.

Dziękuję za dotychczasowe opinie o naszym serwisie i proszę o wszelkie sugestie, propozycje artów itd...
@NetJaroPL - podane przez Ciebie błędy są już poprawione...
@heavy - prawdopodobnie taki artykuł powstanie, tylko niewiem kiedy będę miał czas go napisac ponieważ ostatnio mam dużo pracy.

Jesli ktoś chce się zaangażowac w projekt hostingowo.pl prosze o kontakt (PW lub E-mail).

Pozdrawiamy
Redakcja Hostingowo.pl

frilancerix

Wysłany: 18-03-2006, 10:22   

http://hostingowo.pl/readarticle.php?article_id=19
nie polecaja dla duzych stron phpbb by przemo :)

shqvarny

Wysłany: 18-03-2006, 15:07   

Cytat:
nie polecaja dla duzych stron phpbb by przemo

szybka interwencja. wnioskowałem o poprawę błędnego stwierdzenia i teraz jest:
Kod:
Wcześniej takim przykładem było phpbb by przemo, ale aktualnie developerzy zoptymalizowali owy skrypt i w nowych wersjach ma o połowe mniej zapytań do bazy.

chociaż ja tej liczby nie podawałem i nie biorę za niej odpowiedzialności :P

Szirok

Wysłany: 26-05-2006, 09:26   

NetJaroPL napisał/a:
Gdyby nie makabryczne bledy w pisowni Hostingowo.pl bylo by nawet niezle.. ale "chociarz", "urzytkownicy" to az oczy bola...

zgadza sie pracujemy nad tym zeby poprawic jakosc tekstow pisanych na hostingowo.pl

Co do planow rozwojowych pozyskalismy nowego administratora Adama Szedzielorza z firmy Progreso, takze od strony merytorycznej jestesmy dosc dobrze zabezpieczeni i mysle, ze zyska na tym strona sporo. Ja jestem raczej od tematu fizycznych serwerow, lacz i sytuacji na rynku a Adam bardzo dobrze zna sie na software, przykladem moga byc autorskie rozwiazania platformy hostingowej, ktore wdrozyl w swojej firmie.

[ Dodano: 04-07-2006, 18:21 ]
patrick napisał/a:
frilancerix napisał/a:
jak zdalnie wymienisz dysk twardy :lol: ?

Dokonuje tego support serverowni.
Wiele mozna robic zdalnie niektore operacje sa bardziej ryzykowne a niektore mniej.
Zdalnie mozna wykonywac partycjonowania, reinstalle systemu i wiele innych ale zawsze jest ryzyko.

na podstawie moich ostatnich doswiadczen, uwazam, ze dostep fizyczny do maszyny jest wrecz niezbedny gdy sie chce prowadzic, powazne uslugi.

Odpowiedz do tematu