|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 21:34 |
Poprawka 6 |
Autor |
Wiadomość |
MarX

|
Wysłany: 20-04-2004, 19:37
|
|
|
Gooner, mam to samo pisalem juz o tym a najlepsze jest to ze innym kumplom dziala ktorym dalem login i haslo.
I wydaje mi sie ze to może jest cos zwiazane z ustawieniami na serwerze dostawcy ??
bo ci kumple nie byli odemnie z sieci i mieli innego dostawce neta a kumpel z tej samej sieci nie mogl wejsc rowniez do PA
Moze sie myle ... Moja teoria ma ktos inna ?? |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
HAPOL

|
Wysłany: 20-04-2004, 20:08
|
|
|
może napisz Przemo jak ty masz wszystko posutawiane w cookies (a identyfikator sesji ma cos wspolnego z cookies??) |
_________________ Portal lokalny Balin.pl
anody magnezowe
chrzanów |
|
|
|
 |
Gooner
|
Wysłany: 20-04-2004, 20:18
|
|
|
Skoro tak musi byc to bede musial wrocic to poprzedniej wersji :cry: jesli sie jeszcze da |
|
|
|
 |
arno

|
Wysłany: 20-04-2004, 21:42
|
|
|
Przemo ,niewiem czy to wina poprawek ,czy nie ...
ale od jakieko? czasu widze ze nie zgadza sie lio?? postów nie czytanych
a faktycznie pokazywanych
Np:miałem ' 1 nie czytany ... nacislem a tu pisze ze niema takiego posta'
[ Dodano: 20-04-2004, 21:43 ]
oczywiscie uwagi dotycz? tego forum |
|
|
|
 |
_FrEzZ__

|
Wysłany: 21-04-2004, 00:47
|
|
|
Tez to zauwazyłem .. ale to jest problem chyba bazy danych .. dzis miałem problem z forum bo wogle wejsc nie miałem miałem komunikat..
Kod: | 503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress
|
|
|
|
|
 |
SpoonMan

|
Wysłany: 21-04-2004, 11:59
|
|
|
Przemo wiem w czym tkwi problem
Invalid_sesion wywala wtedy jak masz skonfigurowane polaczenie do netu w taki sposob ze masz inne IP zewnetrzne a inne wewnetrzne .. tak jak mam w domu ... jest to czeste rozwiazanie w sieciach za tak zwana maskarada .... dodatkowo odkrylem ze wiaze sie to z cookies ..... i podejzewam ze wiaze sie to ze sprawdzaniem aktywnosci sesji gdzie na lokalnym interface sieciowym masz inne IP niz te ktore rozpoznaje forum podczas zalogowania sie na iego |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 21-04-2004, 12:05
|
|
|
W?tpie, ja tez mam maskarade i lokalne IP mam 192.168.0.5 i nie mam zadnych problemow. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!