|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
viewtopic.php line 844 |
Autor |
Wiadomość |
uzytkownik323
|
Wysłany: 13-07-2010, 07:47 viewtopic.php line 844
|
|
|
Nie wiem jak to się stało, bo to się stało nagle nie instalowałem przez ostatni czas modyfikacji więc nie mam pojęcia co się popsuło. Na innym forum o podobnej tematyce (więc możliwe że ktoś zaintalował taki sam mod, który po jakimś czasie dopiero zaczyna się psuć)
Ale do rzeczy...
Po napisaniu posta, czy też wyświetleniu go pojawia się taki komunikat:
Kod: | Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql_317a_0.MYI' (Errcode: 28)
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_field_1, u.user_allow_field_1, u.user_field_2, u.user_allow_field_2, u.user_field_3, u.user_allow_field_3, u.user_field_4, u.user_allow_field_4, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 696 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 844
File : viewtopic.php |
I o co w tym chodzi? W linijce nr 844 mam taki zapis:
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DeoN
|
Wysłany: 13-07-2010, 10:31
|
|
|
uzytkownik323, http://www.przemo.org/php...opic.php?t=1713 |
_________________ Drogi użytkowniku jeżeli chcesz ze mną porozmawiać na GG napisz mi na PW twój numer, gdyż z chęci utrzymania własnego czasu wolnego zostały zablokowane funkcję pokazywania wiadomości od nieznajomych tak samo jest z statusem. |
|
|
|
 |
krystianr

|
Wysłany: 13-07-2010, 13:20
|
|
|
DeoN,
to nie ten temat
o tym błędzie jest ten temat : http://www.przemo.org/php...pic.php?t=99455 |
_________________ eat
sleep
trance
repeat
Ostatnio odwiedziłeś nas 04-01-2016, 11:36
Obecny czas to 03-12-2021, 16:58 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!