phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
viewtopic.php line 844
Autor Wiadomość
uzytkownik323

Wysłany: 13-07-2010, 07:47   viewtopic.php line 844

Nie wiem jak to się stało, bo to się stało nagle nie instalowałem przez ostatni czas modyfikacji więc nie mam pojęcia co się popsuło. Na innym forum o podobnej tematyce (więc możliwe że ktoś zaintalował taki sam mod, który po jakimś czasie dopiero zaczyna się psuć)
Ale do rzeczy...
Po napisaniu posta, czy też wyświetleniu go pojawia się taki komunikat:
Kod:
Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql_317a_0.MYI' (Errcode: 28)

SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_field_1, u.user_allow_field_1, u.user_field_2, u.user_allow_field_2, u.user_field_3, u.user_allow_field_3, u.user_field_4, u.user_allow_field_4, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 696 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 844
File : viewtopic.php

I o co w tym chodzi? W linijce nr 844 mam taki zapis:
Kod:
GROUP by p.post_id

Gadatliwa Kasia 

DeoN

Wysłany: 13-07-2010, 10:31   

uzytkownik323, http://www.przemo.org/php...opic.php?t=1713
Drogi użytkowniku jeżeli chcesz ze mną porozmawiać na GG napisz mi na PW twój numer, gdyż z chęci utrzymania własnego czasu wolnego zostały zablokowane funkcję pokazywania wiadomości od nieznajomych tak samo jest z statusem.

krystianr

Wysłany: 13-07-2010, 13:20   

DeoN,
to nie ten temat :P
o tym błędzie jest ten temat : http://www.przemo.org/php...pic.php?t=99455
repeat

Ostatnio odwiedziłeś nas 04-01-2016, 11:36
Obecny czas to 03-12-2021, 16:58

Odpowiedz do tematu