|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[szukam] banner i button |
Autor |
Wiadomość |
MarcinEK133
zbanowany
|
Wysłany: 19-08-2010, 10:32 [szukam] banner i button
|
|
|
Witam, poszukuję banneru muzycznego oraz buttonu muzycznego bo "choler*" nigdzie nie moge znalśćszukam od 2 dni i same takie dziecinne:/. Szukam banneru oraz buttonu muzycznego napiy zrobię sam ponieważ jestem grafikiem. Ale żeby ktoś znalazł dobry button oraz bannery z góry dziękuję " polecą punkty [ pomógł]".
|
Ostatnio zmieniony przez xlesiu 19-08-2010, 10:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MarcinEK133
zbanowany
|
Wysłany: 19-08-2010, 10:55
|
|
|
Nie rozumiem? po prostu to napisałem bo ja robie grafiek za darmo chciałem się rozreklamować? To pomże ktoś poszukac tego banneru i buttonu muzycznego? |
|
|
|
 |
Misiek [PL]

|
Wysłany: 19-08-2010, 14:03
|
|
|
Może daj zlecenie? Zapewne chodzi o button unikalny dla twojej WWW:
http://www.przemo.org/php...wforum.php?f=83 |
_________________ instalacja modyfikacji # aktualizacja for # przenoszenie for # naprawa kodowania (krzaczków)
tylko dwie rzeczy są nieskończone - pętla while (TRUE) i ludzka głupota, ale tą pierwszą można przerwać za pomocą break; |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!