phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:41
Ignorowanie ustawien forum
Autor Wiadomość
Rain

Wysłany: 23-03-2005, 19:44   Ignorowanie ustawien forum

Witam :)
Jak to mam w zwyczaju zadam proste pytanie z ktorym sobie nie radze :roll:
1.Zainstalowalem 1.9 ustawielm dla swoich potrzeb ale jest problem:
a)Ignoruje ustawienia mod "pomógl" -numery for gdzie wpisalem ignorowanie i tak ten mod dziala :? -zmienialem takze w plikach i tez nic :shock:
2.Forum ignoruje rozmiar sygnaturki :? Ustawione jest na max 149kb a i tak mozna wstawiac sygi o rozmiarze ponad 400kb :shock: :x
3.Czy powodem może byc to ze na tym serwie mam juz jedno forum :?: -serw jest "domowy" :wink:

I na koniec pytanko..w ramach przypomnienia...z tego co pamietam po instalacji 1.8 trzeba bylo usunac jakies pliki i katalog..czy z 1.9 tez rzeba cosik usunac :P -jak tak to co :wink:

Gadatliwa Kasia 

SIMtel

Wysłany: 23-03-2005, 20:44   

Wiesz ta wersje phpBB by Przemo v1.9 co ?ciagnałe? zawiera bardzo dużo błądów. My?l?, że na dniach pojawi się ostateczna wersja 1.9 więc badł cierpliwym i poczekaj. Zobaczysz czy wtedy będziesz miał te w/w błądy ;)

Damianmyst

Wysłany: 23-03-2005, 21:57   

Zrób Update do najnowszej wersni co juz jest ale w phpmyadmin i grzeb w bazie i poustawiaj sobie żadnie all ;)

[ Dodano: 23-03-2005, 22:01 ]
Prowadzisz forum na swoim kompie/serwerze to lepiej zmien tego krasnala -> http://www.foremka.glt.pl/check_files.php <- chciałem zlukac a tu zonk...

Jaki? CHAKIER sie dorwie i będziesz miał po forum :)

NetJaro
[Usunięty]

Wysłany: 24-03-2005, 16:12   

Damian-Mysterio napisał/a:
Jaki? CHAKIER sie dorwie i będziesz miał po forum

żeby tylko forum :-)

Rain

Wysłany: 24-03-2005, 18:46   

Damian-Mysterio napisał/a:
Zrób Update do najnowszej wersni co juz jest ale w phpmyadmin i grzeb w bazie i poustawiaj sobie żadnie all ;)

[ Dodano: 23-03-2005, 22:01 ]
Prowadzisz forum na swoim kompie/serwerze to lepiej zmien tego krasnala -> http://www.foremka.glt.pl/check_files.php <- chciałem zlukac a tu zonk...

Jaki? CHAKIER sie dorwie i będziesz miał po forum :)

Nie chodzilo mi o to forum :wink: bo to smiga pieknie :D (dzieki za zwrocenie uwagi na checka :? ) Ale dzieki za podpowiedz :D ..i juz zasysam najnowsza wersje 1.9 :D Jak cosik to sie jeszcze bede zalil :oops:

Mixer12

Wysłany: 24-03-2005, 20:11   

Nie zal sie chlopie 8)

Gadatliwa Kasia 

Rain

Wysłany: 14-04-2005, 03:35   

ehhhhhh kucza fix..i znowu problem :cry: Zainstalowalem najnowsza wersje forum i doopa ze tak powiem.

Ignoruje mi ustwaienie moda pomógł oraz rozmiary sygnaturki :? Moze cosik trzeba w plikach pogrzebac :?: Jakies sugestie i pomysly :? Prosze o pomoc bo bardzo zalezy mi na modzie "pomogl"
O to aders moje go forum jezeli jest On do czegos potrzebny: www.noobforum.prv.pl

Z gory dzieki:mrgreen:

[ Dodano: 17-04-2005, 22:28 ]
hmmm i jak może mi ktos cos doradzic czy raczej nie :| i moge wracac spowrotem na 1.8 :|

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi