Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:41 |
Ignorowanie ustawien forum |
Autor |
Wiadomość |
Rain

|
Wysłany: 23-03-2005, 19:44 Ignorowanie ustawien forum
|
|
|
Witam
Jak to mam w zwyczaju zadam proste pytanie z ktorym sobie nie radze
1.Zainstalowalem 1.9 ustawielm dla swoich potrzeb ale jest problem:
a)Ignoruje ustawienia mod "pomógl" -numery for gdzie wpisalem ignorowanie i tak ten mod dziala -zmienialem takze w plikach i tez nic
2.Forum ignoruje rozmiar sygnaturki Ustawione jest na max 149kb a i tak mozna wstawiac sygi o rozmiarze ponad 400kb
3.Czy powodem może byc to ze na tym serwie mam juz jedno forum -serw jest "domowy"
I na koniec pytanko..w ramach przypomnienia...z tego co pamietam po instalacji 1.8 trzeba bylo usunac jakies pliki i katalog..czy z 1.9 tez rzeba cosik usunac -jak tak to co |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SIMtel
|
Wysłany: 23-03-2005, 20:44
|
|
|
Wiesz ta wersje phpBB by Przemo v1.9 co ?ciagnałe? zawiera bardzo dużo błądów. My?l?, że na dniach pojawi się ostateczna wersja 1.9 więc badł cierpliwym i poczekaj. Zobaczysz czy wtedy będziesz miał te w/w błądy |
|
|
|
 |
Damianmyst

|
Wysłany: 23-03-2005, 21:57
|
|
|
Zrób Update do najnowszej wersni co juz jest ale w phpmyadmin i grzeb w bazie i poustawiaj sobie żadnie all
[ Dodano: 23-03-2005, 22:01 ]
Prowadzisz forum na swoim kompie/serwerze to lepiej zmien tego krasnala -> http://www.foremka.glt.pl/check_files.php <- chciałem zlukac a tu zonk...
Jaki? CHAKIER sie dorwie i będziesz miał po forum |
|
 |
NetJaro [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2005, 16:12
|
|
|
Damian-Mysterio napisał/a: | Jaki? CHAKIER sie dorwie i będziesz miał po forum |
żeby tylko forum |
|
|
|
 |
Rain

|
Wysłany: 24-03-2005, 18:46
|
|
|
Damian-Mysterio napisał/a: | Zrób Update do najnowszej wersni co juz jest ale w phpmyadmin i grzeb w bazie i poustawiaj sobie żadnie all
[ Dodano: 23-03-2005, 22:01 ]
Prowadzisz forum na swoim kompie/serwerze to lepiej zmien tego krasnala -> http://www.foremka.glt.pl/check_files.php <- chciałem zlukac a tu zonk...
Jaki? CHAKIER sie dorwie i będziesz miał po forum |
Nie chodzilo mi o to forum bo to smiga pieknie (dzieki za zwrocenie uwagi na checka ) Ale dzieki za podpowiedz ..i juz zasysam najnowsza wersje 1.9 Jak cosik to sie jeszcze bede zalil |
|
|
|
 |
Mixer12

|
Wysłany: 24-03-2005, 20:11
|
|
|
Nie zal sie chlopie |
_________________ Be ready for destruction, Gość |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Rain

|
Wysłany: 14-04-2005, 03:35
|
|
|
ehhhhhh kucza fix..i znowu problem :cry: Zainstalowalem najnowsza wersje forum i doopa ze tak powiem.
Ignoruje mi ustwaienie moda pomógł oraz rozmiary sygnaturki Moze cosik trzeba w plikach pogrzebac Jakies sugestie i pomysly Prosze o pomoc bo bardzo zalezy mi na modzie "pomogl"
O to aders moje go forum jezeli jest On do czegos potrzebny: www.noobforum.prv.pl
Z gory dzieki:mrgreen:
[ Dodano: 17-04-2005, 22:28 ]
hmmm i jak może mi ktos cos doradzic czy raczej nie i moge wracac spowrotem na 1.8 |
|
|
|
 |
|