phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Tommekk80
06-03-2015, 19:30
Boczny panel jquery
Autor Wiadomość
spider1
Czarna lista

Pomógł: 4 razy
Posty: 133
Wysłany: 25-12-2011, 23:25   

A jak zrobić żeby te tabele miały stałą szerokość bo mam coś takiego jak dodam reklamę jest ok a jak zdejmę reklamę robi się coś takiego pokaże może na screenie:

Z reklamą:




I bez reklamy:



I takie jedno pytanie jak też zmodyfikować kod w overall_header.tpl bo tam przypuszczam że jest jakiś może błąd bo na przeglądarce Internet Explore wyskakuje że jest błąd a jak wrzucę czysty nie zmodyfikowany overall_header to jest wszystko ok .
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
MiXeR98

Posty: 24
Wysłany: 28-12-2011, 13:05   

Ja mam taki problem z nim czemu tak jest ??? proszę o pomoc ja tam nie chce statystyk tylko napisane polecamy na środku i okładki gier na pc HELP !!!
 
     
Webspy

Pomógł: 71 razy
Posty: 127
Wysłany: 28-12-2011, 13:09   

MiXeR98, źle zainstalowałeś modyfikacje.
_________________
safasfas
 
     
MiXeR98

Posty: 24
Wysłany: 28-12-2011, 14:49   

jak źle ?

[ Dodano: 28-12-2011, 14:50 ]
w czym problem

[ Dodano: 28-12-2011, 14:52 ]
Dobra już wiem jak
 
     
Kointh


Pomógł: 2 razy
Posty: 48
Wysłany: 02-02-2012, 18:03   

A jak mam np. wklejone sobie jakiś tekst jak w przykładzie 1 w pliku, to jak dodać do tego jeszcze np top5?
 
     
a9u9u


Pomógł: 27 razy
Posty: 612
Wysłany: 03-02-2012, 01:21   

Kointh, w instrukcji jest też wersja dla posiadaczy top 5

[ Dodano: 03-02-2012, 08:38 ]
btw.proszę o pomoc z ukryciem panelu do cookies przeglądarki :)
_________________
#me {work: hard !important}
MOJE: [ Pagination like phpBB3 ] ; [ Info for IE users ]
 
     
xlesiu



Pomógł: 5274 razy
Posty: 10385
Wysłany: 03-02-2012, 10:35   

a9u9u, zobacz ulepszoną wersję http://www.przemo.org/php...ic.php?t=131314
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org
 
     
Kointh


Pomógł: 2 razy
Posty: 48
Wysłany: 03-02-2012, 11:56   

Nie o to chodzi, chcę mieć 2 panele 1 pod drugim, żeby w 1 pisało to, a w 2 co innego i jak to zrobić ?
 
     
cropp23

Pomógł: 2 razy
Posty: 42
Wysłany: 03-02-2012, 13:14   

Witam a ja mam problem trzeba parę razy nacisnąć żeby się otworzyło i wychodzi tak jak nikt nie chce ;/
 
     
emes1973

Pomógł: 2 razy
Posty: 72
Wysłany: 16-02-2012, 00:13   

Mam pytanko bo nie wiem czego to jest wina, można sprawdzić na mojej stronie podanej w profilu.
Otóż na Mozilla oraz Opera w momencie wsuwania czy wysuwania panelu zachowuje się jak by coś lagowało, nie działa płynnie a na IE bez problemu ślicznie widać efekt wysuwania i wsuwania.Co może być tego powodem?
 
     
a9u9u


Pomógł: 27 razy
Posty: 612
Wysłany: 16-02-2012, 12:18   

emes1973, ja obstawiałbym ogólnie biorąc kodowanie CSS, z którym IE sobie nie radzi (np. text-shadow) = nie zaciąga dodatkowych wartości.

w skrócie = popraw kodowanie index_box i css, albo się pogódź z tym
_________________
#me {work: hard !important}
MOJE: [ Pagination like phpBB3 ] ; [ Info for IE users ]
 
     
emes1973

Pomógł: 2 razy
Posty: 72
Wysłany: 16-02-2012, 12:28   

No dzisiaj pobawiłem się i zainstalowałem nowe forum testowe i na czysto zainstalowałem ten panel i jest ok. czyli masz na myśli że w css np. text-shadow czy box-shadow i inne z css3 usunąć bo to one zamulają? Albo ładna czcionka albo gładko działający panel?
 
     
adamus_81


Pomógł: 24 razy
Posty: 190
Wysłany: 30-11-2012, 20:38   

Witam mam problem taki



Statystyki top 5 wyjeżdżają poza forum i dubluje mi się forum czyli jedno pod drugim??

[ Dodano: 30-11-2012, 20:39 ]

// pliki umieszczamy w załączniku ~bolt
Ostatnio zmieniony przez Boltex 30-08-2013, 15:29, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Pow3r'ek

Posty: 1
Wysłany: 25-01-2013, 03:40   Witam Pomocy !!

Nie potrafię tego zrobić ; / . Czy mógł by ktoś zrobić mi to ? Będę wdzięczny .
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
zaba1992

Pomógł: 3 razy
Posty: 524
Wysłany: 31-01-2013, 20:18   

Wiecie jak zrobić aby boczny panel otwierał się tak

 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę