|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 21:41 |
[Problem] z wysyłaniem avatarów |
Autor |
Wiadomość |
GreenGo
|
Wysłany: 24-06-2005, 20:24 [Problem] z wysyłaniem avatarów
|
|
|
Witam. Niewiem dalczego ale jak chcę wysłać avatara od siebie z pulpitu to mi się wyświetla taki błąd:
Kod: |
Fatal error: Call to undefined function: user_avatar_upload() in /home/greengo/public_html/includes/usercp_register.php on line 584 |
Linia 584 to:
Kod: | $avatar_sql = user_avatar_upload($mode, $avatar_mode, $userdata['user_avatar'], $userdata['user_avatar_type'], $error, $error_msg, $user_avatar_upload, $user_avatar_name, $user_avatar_size, $user_avatar_filetype); |
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
NetJaroPL
|
Wysłany: 24-06-2005, 20:26
|
|
|
Sprawdź check_files.php
Podaj adres forum. |
_________________ Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
 |
Kruk_PL
Gość
|
Wysłany: 27-06-2005, 12:25
|
|
|
ja mam jeden wielki problem. wgrakem na serwer galerie avatarów i one byly az nagle wchodze na forum i niema zadnej galeri a na serwerze jest co mozna z tym zrobic wiecie jak naprawic ?? pomozcie !! napiszcie mi na gg 8100148 !! czekam i mam jeszcze jeden problem emotki niedzialaja zamias obrazka mam napis wiecie jak to naprawic ?? piszcie na gg !! czekam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!