|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[opinie] wynajmij.to |
Autor |
Wiadomość |
dreambook
|
Wysłany: 27-12-2004, 15:31 [opinie] wynajmij.to
|
|
|
Proszę przesledzić ta oto ofertę i się wypowiedzieć, dla mnie jest to bomba, a start będzie w styczniu, możliwe i? ceny jeszcze pójda w dóż, liczba kont, która pozostała nie powinna był brana pod uwag?, gdyż będzie ich więcej, ale mimo ograniczona, wszak liczona w setkach:
Jesli ma ktos więcej pytan, może je skierowa? na maila... do skrzynka@irc.pl chętnie odpowiem, hosting nie nalezy do mnie, choć intensywnie korzystam juz z jednego konta, tego tyci tyci... sprawuje się wysmienicie. A dlaczego o tym piszę.. wierzcie lu nie, ale lubi? poleca? cos co jest po prostu dobre a nie jest shitem.
Pozdrawiam i do siego Roku |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
sErAphin-pK
|
Wysłany: 14-01-2005, 09:35
|
|
|
i kiedy ten start ? Zamiesc dokladny adress |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 14-01-2005, 15:00
|
|
|
"oficjalny start przewidywany na 15.02.2005" |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 14-01-2005, 16:20
|
|
|
testy trwaj? start będzie, to będzie, narazie nawala jeden dns, zatem trzeba się ty, zaj??. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 14-01-2005, 16:33
|
|
|
jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć, co i jak, to niech wali na nuemr gg: 6633525, ale jak jest chmura to mnie nie ma. GG jest tak ustawione, ze jest non stop w sieci, tak jak stoi jeden z serwerów. Jest ich dokladnie 2, obecnie jeden dns co? nawala, zatem admin musi to sprawidziś. oferta jest bardzo tania i możliwe i? będzie jeszcze super zniłka,ale jak to bedzie na pewno to ja nie wiem na 100% znam po prostu człowieka co tym się zajmuje i wierzcie mi lub nie, bubli nie sprzedaje... tam na marginesie mogę powiedzieć, ze z uslug tego hostingu będzie takze korzystać sie? GSM,ale nie powiem której z firm.. bo to nie jest istotne Ile będę mógl przekaza? , tyle przekałe, ale linka nie dam zanim nie następi start, bo będzie po prostu może jeszcze program partnerski i może na tym nieco skorzystam. Zawsze to dla mnie malego szarego i cierpi?cego na braki kasy czlowieczka sznsa na to, by nieco sobie utrzyma? taniej swpj serwis w sieci.. w szczegolnowsci u dobrego, a nawet bardzo dobrego providera HOSTINGU, pozdrawiam, jak co? piszczie smialo i zostawiajcie informacje. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 14-01-2005, 16:52
|
|
|
W?a?nie mnie poinformowano, że jak co?, będzie może juz w następnym tygodniu finalizowanie wszystkiego, wtedy podam i zniecierpliwieni będę mogli wejs? i się przekona?.. możliwe i? będzie jeszcze 50% zniłki..
Pozdrawiam. Więcej na gg, za parę dni Wtedy może wreszcie ruszy kole? pe?n? parę! ha! |
|
|
|
 |
Mateusz099
|
Wysłany: 15-01-2005, 14:23
|
|
|
Gość napisał/a: | wtedy podam i zniecierpliwieni będę mogli wejs? i się przekona?.. |
Adres hostingu |
|
|
|
 |
dreambook
|
Wysłany: 19-03-2005, 00:11
|
|
|
da ruszy? pewnie, ale jest juz cos lepszego..
konta www: 1 giga - 70 z?/rok , 2 giga - 140 z? /rok 5 giga - 290 z? /rok Pisa? na PW lub maila! TRANSFER NO LIMITS! ??cze: 17 megabitów, procki Xeon
KONTAKT: skrzynka@irc.pl |
|
|
|
 |
bulion

|
Wysłany: 19-03-2005, 00:18
|
|
|
jak dla mnie to oferta prezentuje sie świetnie. |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
 |
dreambook
|
Wysłany: 19-03-2005, 10:41
|
|
|
I taka ma wlasnie byc. Jakby kto chcial jeszcze cos to walic prosze na poczte, podac pakiet, cene i bedzie sie powoli zakladac konta, to jest firma normalnie legalnie i zgodnie z prawem funkcjonujaca. Rzadko tutaj jestem, poza tym to nie jest moja firma, tylko kolegi, ale mam niejako za promocje via forums rozne bardzo dobre ceny hostingu na lwasne potrzeby, stad tutaj jestem |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 19-03-2005, 12:04
|
|
|
dreambook napisał/a: | konta www: 1 giga - 70 z?/rok , 2 giga - 140 z? /rok 5 giga - 290 z? /rok |
ale w ofercie tego niema |
|
|
|
 |
radkuseq

|
Wysłany: 24-04-2005, 16:23
|
|
|
Ta oferta bardziej na duże serwisy. Szczerze mówięc jak na serf.pl za 100 mb sie placilo 36 zl / rok to byla super oferta. A ty... 500 mb -> 81 zl... Nie na kieszen kazdego |
|
|
|
 |
Seraph.
|
Wysłany: 27-05-2005, 11:34 [opinie] wynajmij.to
|
|
|
Czy serwer jest bezpieczny ?
Co sadzicie o ofercie ?
Czy moglibyscie mi zaproponowac cos lepszego za ~400 zl miesiecznie ? |
|
|
|
 |
PHOENIX

|
Wysłany: 27-05-2005, 12:31
|
|
|
NIe wiem ale z tego co słyszałem to tak (slowa kolegi ) :
Cytat: |
-miałem wiele serwerów
-ale ten jest zdecydowanie bezpieczny, mnóstwo sktyptów
-miła i profesjonalna obsługa prawie całą dobe
-no i są bardzo tani! |
|
_________________ Life is life |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 27-05-2005, 13:39
|
|
|
Seraph. napisał/a: | Czy moglibyscie mi zaproponowac cos lepszego za ~400 zl miesiecznie ? |
dedyka. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!