phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[opinie] wynajmij.to
Autor Wiadomość
dreambook

Wysłany: 27-12-2004, 15:31   [opinie] wynajmij.to

Proszę przesledzić ta oto ofertę i się wypowiedzieć, dla mnie jest to bomba, a start będzie w styczniu, możliwe i? ceny jeszcze pójda w dóż, liczba kont, która pozostała nie powinna był brana pod uwag?, gdyż będzie ich więcej, ale mimo ograniczona, wszak liczona w setkach:

Jesli ma ktos więcej pytan, może je skierowa? na maila... do skrzynka@irc.pl chętnie odpowiem, hosting nie nalezy do mnie, choć intensywnie korzystam juz z jednego konta, tego tyci tyci... sprawuje się wysmienicie. A dlaczego o tym piszę.. wierzcie lu nie, ale lubi? poleca? cos co jest po prostu dobre a nie jest shitem.

Pozdrawiam i do siego Roku :)

Gadatliwa Kasia 

sErAphin-pK

Wysłany: 14-01-2005, 09:35   

i kiedy ten start ? Zamiesc dokladny adress

patrick

Wysłany: 14-01-2005, 15:00   

"oficjalny start przewidywany na 15.02.2005"

Gość

Wysłany: 14-01-2005, 16:20   

testy trwaj? start będzie, to będzie, narazie nawala jeden dns, zatem trzeba się ty, zaj??.

Gość

Wysłany: 14-01-2005, 16:33   

jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć, co i jak, to niech wali na nuemr gg: 6633525, ale jak jest chmura to mnie nie ma. GG jest tak ustawione, ze jest non stop w sieci, tak jak stoi jeden z serwerów. Jest ich dokladnie 2, obecnie jeden dns co? nawala, zatem admin musi to sprawidziś. oferta jest bardzo tania i możliwe i? będzie jeszcze super zniłka,ale jak to bedzie na pewno to ja nie wiem na 100% znam po prostu człowieka co tym się zajmuje i wierzcie mi lub nie, bubli nie sprzedaje... tam na marginesie mogę powiedzieć, ze z uslug tego hostingu będzie takze korzystać sie? GSM,ale nie powiem której z firm.. bo to nie jest istotne :-) Ile będę mógl przekaza? , tyle przekałe, ale linka nie dam zanim nie następi start, bo będzie po prostu może jeszcze program partnerski i może na tym nieco skorzystam. Zawsze to dla mnie malego szarego i cierpi?cego na braki kasy czlowieczka sznsa na to, by nieco sobie utrzyma? taniej swpj serwis w sieci.. w szczegolnowsci u dobrego, a nawet bardzo dobrego providera HOSTINGU, pozdrawiam, jak co? piszczie smialo i zostawiajcie informacje.

Gość

Wysłany: 14-01-2005, 16:52   

W?a?nie mnie poinformowano, że jak co?, będzie może juz w następnym tygodniu finalizowanie wszystkiego, wtedy podam i zniecierpliwieni będę mogli wejs? i się przekona?.. możliwe i? będzie jeszcze 50% zniłki..

Pozdrawiam. Więcej na gg, za parę dni :-) Wtedy może wreszcie ruszy kole? pe?n? parę! ha! :D

Mateusz099

Wysłany: 15-01-2005, 14:23   

Gość napisał/a:
wtedy podam i zniecierpliwieni będę mogli wejs? i się przekona?..

Adres hostingu

dreambook

Wysłany: 19-03-2005, 00:11   

da ruszy? pewnie, ale jest juz cos lepszego.. :)

konta www: 1 giga - 70 z?/rok , 2 giga - 140 z? /rok 5 giga - 290 z? /rok Pisa? na PW lub maila! TRANSFER NO LIMITS! ??cze: 17 megabitów, procki Xeon

KONTAKT: skrzynka@irc.pl

bulion

Wysłany: 19-03-2005, 00:18   

jak dla mnie to oferta prezentuje sie świetnie.

dreambook

Wysłany: 19-03-2005, 10:41   

I taka ma wlasnie byc. Jakby kto chcial jeszcze cos to walic prosze na poczte, podac pakiet, cene i bedzie sie powoli zakladac konta, to jest firma normalnie legalnie i zgodnie z prawem funkcjonujaca. Rzadko tutaj jestem, poza tym to nie jest moja firma, tylko kolegi, ale mam niejako za promocje via forums rozne bardzo dobre ceny hostingu na lwasne potrzeby, stad tutaj jestem :)

patrick

Wysłany: 19-03-2005, 12:04   

dreambook napisał/a:
konta www: 1 giga - 70 z?/rok , 2 giga - 140 z? /rok 5 giga - 290 z? /rok

ale w ofercie tego niema :?

radkuseq

Wysłany: 24-04-2005, 16:23   

Ta oferta bardziej na duże serwisy. Szczerze mówięc jak na serf.pl za 100 mb sie placilo 36 zl / rok to byla super oferta. A ty... 500 mb -> 81 zl... Nie na kieszen kazdego

Seraph.

Wysłany: 27-05-2005, 11:34   [opinie] wynajmij.to

Czy serwer jest bezpieczny ?
Co sadzicie o ofercie ?

Czy moglibyscie mi zaproponowac cos lepszego za ~400 zl miesiecznie ?

PHOENIX

Wysłany: 27-05-2005, 12:31   

NIe wiem ale z tego co słyszałem to tak (slowa kolegi ) :
Cytat:

-miałem wiele serwerów
-ale ten jest zdecydowanie bezpieczny, mnóstwo sktyptów
-miła i profesjonalna obsługa prawie całą dobe
-no i są bardzo tani!

Gadatliwa Kasia 

patrick

Wysłany: 27-05-2005, 13:39   

Seraph. napisał/a:
Czy moglibyscie mi zaproponowac cos lepszego za ~400 zl miesiecznie ?

dedyka.

Odpowiedz do tematu