|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 01-03-2011, 16:49 |
[Problem] pola profilu z przema do phpbb3 |
Autor |
Wiadomość |
$kubi

|
Wysłany: 01-03-2011, 16:10 [Problem] pola profilu z przema do phpbb3
|
|
|
Witam!
Konwertuję forum z przema do najnowszego phpbb3 lokalnie.
Wszystko idzie okej, posty itd elegancko tylko nie wiem dlaczego nie zostają skopiowane wszystkie awatary - wszystkich użytkowników, tylko część. Ktoś ma jakiś pomysł?
Druga sprawa to jak skopiować pola z profilu? Zakładamy, że miałem pole typu jumparea które
nazywało się Województwo , i mam do wyboru z listy wszystkie województwa czyli:
dolnośląskie, kujawsko-pomorskie, lubelskie, lubuskie, łódzkie, małopolskie, mazowieckie, opolskie, podkarpackie, podlaskie, pomorskie, śląskie, świętokrzyskie, warmińsko-mazurskie, wielkopolskie, zachodniopomorskie
http://wiki.phpbb3.pl/wik....C3.B3l_profilu
Jak powinienem to przenieść wedle tej instrukcji - co wpisać bo nie bardzo ją rozumiem. Z kolejnymi już sobie poradzę analogicznie... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MaTeK_
Czarna lista

|
Wysłany: 01-03-2011, 16:55
|
|
|
zapraszam na phpbb3.pl |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
 |
$kubi

|
Wysłany: 01-03-2011, 22:06
|
|
|
Sęk w tym, że ostatnio strona ta ma problemy i nie można na nią wejść...
[ Dodano: 07-03-2011, 14:04 ]
Artykuł już działa - może ktoś zaglądnąć i spróbować mi objaśnić jak mam to robic na przykladzie w 1 poscie tematu krok po kroku? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!