phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
"Brak For" przy wejsciu na forum...
Autor Wiadomość
joli 
Yollien +Styler



Pomogła: 2988 razy
Posty: 16981
Skąd: jestem tu od zawsze
Wysłany: 30-04-2008, 01:50   

minia, masz forum w darmowym serwisie. Nie zawracaj głowy, masz tam admina, niech Ci naprawia
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
minia 

Posty: 3
Wysłany: 30-04-2008, 11:30   

dzięki za podpowiedż :)
 
     
ZaxanQ 

Pomógł: 1 raz
Posty: 40
Wysłany: 26-07-2008, 20:50   

Mam głupie pytanie, jak otworzyć bazę danych? :P
A co do błędu, mam na razie 2 kategorie, pierwszą kategorie widać razem z forami, za to drugą widać ale jej for już nie...
Zrobiłem wszystko oprócz tego z bazą danych i nic nie pomogło.
 
     
joli 
Yollien +Styler



Pomogła: 2988 razy
Posty: 16981
Skąd: jestem tu od zawsze
Wysłany: 26-07-2008, 20:52   

ZaxanQ napisał/a:
Mam głupie pytanie, jak otworzyć bazę danych? :P
otworzyc? W celu? bazy sie nie otwiera, to nie drzwi.


ZaxanQ napisał/a:
mam na razie 2 kategorie, pierwszą kategorie widać razem z forami, za to drugą widać ale jej for już nie...
Zrobiłem wszystko oprócz tego z bazą danych i nic nie pomogło.
Ale na co mialo pomóc?
Masz forum, prawie puste, ale zadnych bledow w nim nie ma.
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
 
     
ZaxanQ 

Pomógł: 1 raz
Posty: 40
Wysłany: 26-07-2008, 20:57   

Chciałem dodać że w IE wszystko jest Ok, tylko w Firefoxie te fora nie widnieją

@UP
Te forum ma dzień bo dopiero je robie.
I co Twój post wniósł? Pytam sie jak otworzyć bazę danych, a Ty sie pytasz 'otworzyć?'
A otworzyć w celu naprawienia tego błędu 5 punktem
Cytat:
5. Jezeli nic nie pomaga:
Otwierasz bazą danych, szukasz tabeli phpbb_forums
Przegladasz ja, tam gdzie forum_id = 0, albo kasujesz ten dział, albo zmieniasz to forum_id np na 1000. Forum powinno ruszyć.

Czemu autorowi nie napiszesz, że bazy się nie otwiera, a drzwi?
 
     
Tavaro 

Pomógł: 242 razy
Posty: 1135
Wysłany: 26-07-2008, 21:00   

ZaxanQ, to był kolokwializm. A Ty rzuciłeś zdanie wyrwane z kontekstu, to masz ;)

Nie wiem co Ci się nie wyświetla w FF, bo u mnie wszystko gra. No chyba, że zwinę kategorię :lol:
 
     
ZaxanQ 

Pomógł: 1 raz
Posty: 40
Wysłany: 26-07-2008, 21:10   

Kurde, banalne rozwiązanie^^ Dzięki Tavaro :P Najtrudniej jest rozwiązać banalny problem bo nie myśli sie o łatwych rozwiazaniach xD
 
     
joli 
Yollien +Styler



Pomogła: 2988 razy
Posty: 16981
Skąd: jestem tu od zawsze
Wysłany: 26-07-2008, 21:11   

ZaxanQ napisał/a:
Otwierasz bazą danych, szukasz tabeli phpbb_forums
mozesz to zorbic w phpmyadminie na przyklad. prosze bardzo.
Ale po co, nie wiem, chyba zeby rozwalic forum. nie masz zadnego błędu.
Jakie niby fora sa niewidoczne? moglbys wymienic ich nazwy?

Caly ten temat dotyczy komunikatu "brak for"
Nie masz takiego komunikatu, fora sa, wiec o co Ci chodzi?
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
 
     
mafialuka 
AMXMODX

Posty: 206
Skąd: Warsaw
Wysłany: 25-08-2008, 21:28   

Yeah to dziala :P lecz musialem zrobic nowego usera i dac adma przez pma :p bo nie logowalo mnie
 
     
Azz94 

Posty: 7
Wysłany: 10-10-2008, 16:41   

A co można zrobić, jeśli tematy się nie dodają?
Np. piszę coś, wciskam "Dodaj" i się wyświetla biała strona, ale gdy dam "Wstecz" i wejdę w odpowiedni dział, to widać ten post, choć nie zawsze.

Co zrobić, aby normalnie dodawało?
Wgrałem od nowa styl junglebook (ściągnięty jeszcze raz), ale to nic nie daje.
Synchronizowałem fora - też nic...
A forum nie chcę jeszcze raz instalować.
Da się coś z tym zrobić?

Adres forum: tama-planet.unl.pl
 
     
marcozxr 

Posty: 1
Wysłany: 22-10-2008, 10:01   

czy może mi ktoś poradzić
umnie poprostu znikneły tabelki z forum nie ma nic żadnego komunikatu
po zalogowaniu do PA pojawia się biała plama i nic
sprawdzałem CheckFiles i ma jakieś błędy http://www.niezniszczalni...check_files.php
wczoraj robiłem synchronizacje for i odbudowe wyszukiwarki\

po sprawdzeniu w mypphadmin mam taki rezultat:

Problemy z indeksami tabeli `phpbb_attachments`
Dla kolumny `INDEX` zostało utworzonych wiele indeksów

Problemy z indeksami tabeli `phpbb_pa_comments`
Klucze PRIMARY i INDEX nie powinny dotyczyć tej samej kolumny `comments_id`

Problemy z indeksami tabeli `phpbb_sessions`
Klucze PRIMARY i INDEX nie powinny dotyczyć tej samej kolumny `session_id`

funkcja napraw tabele nic nie daje
 
 
     
_Mateuszkoo 
zbanowany

Pomógł: 1 raz
Posty: 46
Wysłany: 24-03-2009, 18:57   

PA>FORA>ZEZWOLENIA OGÓLNE
 
 
     
CREATIVE_10 
Stunter


Posty: 52
Skąd: Columbia xD
Wysłany: 16-05-2009, 17:38   

ja ustawiłem Oglądanie na Zarejestrowany i się wylogowałem -jak wszedłem na strone to się nie moge nawet zalogowac i pisze brak for! pomóżcie!
Screen: http://images48.fotosik.p...0be368699c4.jpg
 
 
     
kijan90 

Posty: 3
Wysłany: 21-11-2010, 23:00   

Witam!
Forum na którym jestem administratorem (nie głównym niestety) istnieje już od ponad roku.
Kilka dni temu pojawiły się problemy.
Otóż ja jako administrator po zalogowaniu widzę całe forum, ale każdy użytkownik (nie będący adminem ani moderatorem) widzi komunikat "brak for" w ustawieniach nic nie było zmieniane, nie mam pojęcia co się wydarzyło. Próbowałem wszystkich rad z tego tematu oprócz aktualizacji, gdyż nie mam dostępu do serwera. Napomnę jeszcze iż moderatorzy nei widzą całego forum a jedynie jego część. Pełne forum widzą tylko osoby z kontem administratora.
HELP!
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Woytec 


Pomógł: 2595 razy
Posty: 7659
Wysłany: 22-11-2010, 15:13   

Spróbuj ustawić odpowiednie opcje w zezwoleniach ogólnych.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce