phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Extended warnban groups v. 2.0
Autor Wiadomość
japi55


Pomógł: 570 razy
Posty: 1447
Wysłany: 11-01-2012, 13:30   

Michael2318 napisał/a:
japi55, będziesz to poprawiał?

Tak, jeszcze pare rzeczy do dodania.
Michael2318 napisał/a:
Śmiga bezbłędnie?

Jak narazie to nie zauważyłem żadnych błędów, ale wiadomo wszystkiego się nie wypatrzy.
Michael2318 napisał/a:
Rozumiem, że ta modyfikacja, jest rozszerzeniem tej modyfikacji:

Nie. Z tym, że, jeśli Bucu nie będzie miał nic przeciwko, to można ją wywalić, bo moja robi to samo, tylko że lepiej i we wszystkie strony.
gaget3 napisał/a:
Bedzie finalna wersja tego moda?

Tak :)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
zcw

Posty: 89
Wysłany: 25-03-2014, 11:15   

prosiłbym o prawidłowy kod.

[ Dodano: 02-04-2014, 11:06 ]
czy ktoś to naprawi ?
 
     
Woytec


Pomógł: 2596 razy
Posty: 7667
Wysłany: 02-08-2014, 10:35   

Znajdź
Kod:
$disallowed  = array('ban_warnings', 'write_warnings', 'warnings_mods_public', 'warnings_enable', 'mod_warnings', 'mod_edit_warnings', 'expire_warnings', 'mod_value_warning');

Zmień na
Kod:
$disallowed  = array('ban_warnings', 'write_warnings', 'warnings_mods_public', 'warnings_enable', 'mod_warnings', 'mod_edit_warnings', 'expire_warnings', 'mod_value_warning', 'groups_coming_back', 'warnban_groups', 'grupa_zbanowanych', 'grupa_odbanowanych');
 
     
Scooby?!

Pomógł: 62 razy
Posty: 304
Wysłany: 02-08-2014, 14:07   

Woytec, dzięki za danie połowy poprawki. Druga część brzmi:

Znajdź:
Kod:
else if ( $mode == 'warnings' )
{
    $clear_cache    = false;
    $arr = array
    (
        'ban_warnings'         => $board_config['ban_warnings'],
        'write_warnings'       => $board_config['write_warnings'],
        'warnings_mods_public' => $board_config['warnings_mods_public'],
        'warnings_enable'      => $board_config['warnings_enable'],
        'mod_warnings'         => $board_config['mod_warnings'],
        'mod_edit_warnings'    => $board_config['mod_edit_warnings'],
        'expire_warnings'      => $board_config['expire_warnings'],
        'mod_value_warning'    => $board_config['mod_value_warning'],
        'viewtopic_warnings'   => $board_config['viewtopic_warnings'],
    );

Zamień:
Kod:
else if ( $mode == 'warnings' )
{
    $clear_cache    = false;
    $arr = array
    (
        'ban_warnings'         => $board_config['ban_warnings'],
        'write_warnings'       => $board_config['write_warnings'],
        'warnings_mods_public' => $board_config['warnings_mods_public'],
        'warnings_enable'      => $board_config['warnings_enable'],
        'mod_warnings'         => $board_config['mod_warnings'],
        'mod_edit_warnings'    => $board_config['mod_edit_warnings'],
        'expire_warnings'      => $board_config['expire_warnings'],
        'mod_value_warning'    => $board_config['mod_value_warning'],
        'viewtopic_warnings'   => $board_config['viewtopic_warnings'],
        'groups_coming_back'   => $board_config['groups_coming_back'],
        'warnban_groups'       => $board_config['warnban_groups'],
        'grupa_zbanowanych'    => $board_config['grupa_zbanowanych'],
        'grupa_odbanowanych'   => $board_config['grupa_odbanowanych']
    );

Postanowiłem skleić całość. Możecie sprawdzić i podpiąć do pierwszego postu, lub dać do działu modyfikacje pod 1.12.8, czy gdzie tam chcecie.
 
     
Woytec


Pomógł: 2596 razy
Posty: 7667
Wysłany: 03-08-2014, 09:30   

Scooby?! napisał/a:
Druga część brzmi:
Też do poprawki czy już jest to znalezione rozwiązanie?
 
     
Scooby?!

Pomógł: 62 razy
Posty: 304
Wysłany: 03-08-2014, 11:35   

Znalezione, złożone i chodzi na czystym.
 
     
csolsztyn


Pomógł: 1 raz
Posty: 116
Wysłany: 11-11-2014, 23:22   

Działa to pod 1.12.8?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
LOGIC1231


Posty: 5
Wysłany: 17-01-2015, 02:14   

csolsztyn, wszystko działa na wersji 1.12.8 dzięki Woytec i Scooby?! - mega robota Panowie (dzięki!) :)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę