phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:36
Widok profilu w temacie
Autor Wiadomość
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 08-05-2011, 18:52   Widok profilu w temacie

Widok profilu w temacie

Dodaje nowy wygląd profilu w temacie (viewtopic)

Kod:
#################################################################
## MOD Title: Widok profilu w temacie
## MOD Version: 1.0
## MOD Author: dinotmrc
## MOD Description: Dodaje nowy wygląd profilu w temacie.   
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: 1 Minute
## Files To Edit: (2)   
##                       templates/*/*.css
##                       templates/*/viewtopic_body.tpl
##         
#################################################################


Co modyfikacja potrafi:
:arrow: Dodaje nowy wygląd profilu w temacie (viewtopic).
_________________
Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków
Ostatnio zmieniony przez Majkelo 20-02-2012, 21:49, w całości zmieniany 9 razy  
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
kacper106

Pomógł: 51 razy
Posty: 210
Wysłany: 08-05-2011, 18:59   

Super dodatek. Zaraz przetestujemy i zobaczymy jak będzie wyglądać u mnie. Na pewno poprawi wygląd profilu

Dzięki dinotmrc,
_________________
Nie pomagam poza forum. Jeżeli napiszesz to nie dziw się że nie dostaniesz odpowiedzi;], Pomagam tym którym pozwoliłem.
 
     
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 08-05-2011, 19:26   

Live demo: Klik
_________________
Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków
 
     
lusar

Pomógł: 1 raz
Posty: 19
Wysłany: 08-05-2011, 19:26   

A jednak nie :( wywala dalej błąd gdy wejdę do tematu:
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/virtual/sonyportable.cba.pl/cache/tpl_PimpMyStyle.viewtopic_body.php on line 740
Ostatnio zmieniony przez lusar 08-05-2011, 19:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 08-05-2011, 19:30   

lusar, o co chodzi?
_________________
Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków
 
     
potepa606


Pomógł: 3 razy
Posty: 31
Wysłany: 08-05-2011, 20:02   

Poczekaj ja też zaraz przetestuje tylko karkówkę dokończę ;)

[ Dodano: 08-05-2011, 20:09 ]
działa zobacz

http://pokaraj.pl/viewtopic.php?p=19#19

tylko ja u siebie muszę kolory zmienić.
 
     
Dzilet


Pomógł: 28 razy
Posty: 359
Wysłany: 08-05-2011, 20:10   

lusar, wyczysc cashe
 
     
potepa606


Pomógł: 3 razy
Posty: 31
Wysłany: 08-05-2011, 20:13   

aa mam błąd ;p

Kod:
<div class="pbit">Status: {postrow.POSTER_FROM}{postrow.POSTER_ONLINE}</div>


{postrow.POSTER_FROM} - to jest skąd user jest a nie czy jest on/off line ;p

[ Dodano: 08-05-2011, 20:28 ]
kurna, nie wiem czemu ale gdy chcę dodać nowego diva np. z piwami

Kod:

<div class="pbit">{postrow.poster_beers.POSTER_BEERS}</div>



to się nie wyświetla tylko takie jakby skrócone jest ;/
 
     
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 08-05-2011, 23:13   

potepa606, na pewno stosujesz dobrą zmienną?
Podaj dokładną, a dostosuję Ci do diva, bądź załącz tutaj plik viewtopic_body.tpl.
 
     
potepa606


Pomógł: 3 razy
Posty: 31
Wysłany: 09-05-2011, 17:14   

a proszę ;)

zwykłego viewtopic_body.tpl dam Ci
 
     
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 09-05-2011, 18:43   

Sprawdź teraz.
 
     
potepa606


Pomógł: 3 razy
Posty: 31
Wysłany: 09-05-2011, 21:02   

haha, działa błąd miałeś ale już sobie poradziłem. dzięki
 
     
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 09-05-2011, 22:31   

potepa606, nie widzę powodu do śmiechu.
Pokaż nam błąd, który wystąpił i czy był on po mojej edycji, czy błąd w instrukcji.
_________________
Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków
 
     
kooza


Pomógł: 486 razy
Posty: 2401
Wysłany: 10-05-2011, 15:37   

A nie lepiej to zrobić w taki sposób jak tutaj > http://www.przemo.org/php...ic.php?t=102714 ??
Bo jak ktoś nie wypełni w profilu np. miejscowości to bedzie puste pole :roll:
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
dinotmrc

Pomógł: 97 razy
Posty: 706
Wysłany: 10-05-2011, 16:01   

kooza, jak nam wiadomo, miejscowość zazwyczaj jest obowiązkowym polem przy rejestracji ;)
_________________
Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę