phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Tani hosting z allegro?
Autor Wiadomość
Centurion



Pomógł: 543 razy
Posty: 1974
Wysłany: 20-08-2007, 19:36   

dosyc dziwnym i zastanawiajacym jawi sie fakt ze ta firma nie ma ani jednej strony zindeksowanej w google
_________________
Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
krk

Posty: 70
Wysłany: 20-08-2007, 19:49   

Właściciel udostępnił mi konto testowe

http://85.114.135.74:2222

login: test1
hasło: test1

co myślicie o tym ??
 
     
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 20-08-2007, 21:02   

hmm direct admin -> konfiguracja domeny -> test1.megahost.neteasy.pl mniam :]
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
krk

Posty: 70
Wysłany: 20-08-2007, 21:08   

to co to oznacza ?
 
     
warna



Pomógł: 475 razy
Posty: 2335
Wysłany: 20-08-2007, 21:10   

Znaczy, że wykupili sobie hosting na neteasy.pl i teraz hostują inne strony. Tak na moje mniemanie.
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 20-08-2007, 22:06   

o za chamy ;P to tam gdzie ja mam stronki :D

krk, w takim razie moge ci polecić ta "firmę" przynajmniej jezeli chodzi o serwer ;)
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
krk

Posty: 70
Wysłany: 21-08-2007, 10:19   

Mich@ł napisał/a:
o za chamy ;P to tam gdzie ja mam stronki :D

krk, w takim razie moge ci polecić ta "firmę" przynajmniej jezeli chodzi o serwer ;)


dzięki właśnie admin aktywował mi konto testowe okres 7 dniowy. Potem mogę zapłacić lub zrezygnować.
Ale jak narazie serwer spisuje się super.
 
     
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 21-08-2007, 12:43   

ja nie chcę nic mówić ale 8 zł to dość małe pieniądze... ale najpierw przeczytaj sobie regulamin, czy można odsprzedawać konta, jeśli tak, to możesz kupić. Jeśli nie, to wiesz co robić
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
krk

Posty: 70
Wysłany: 21-08-2007, 15:05   

gaku napisał/a:
ja nie chcę nic mówić ale 8 zł to dość małe pieniądze... ale najpierw przeczytaj sobie regulamin, czy można odsprzedawać konta, jeśli tak, to możesz kupić. Jeśli nie, to wiesz co robić


Admin mówi ,że można odsprzedawac
 
     
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 21-08-2007, 17:15   

Hmmmm jezeli mają konto w neteasy to coś faktycznie nawet nie po kosztach idą...

Konto w neteasy kosztuje 29 zł netto czyli w przybliżeniu 35,38 brotto (chociaż mozliwe że zaplacili więcej z uwagi na typ konta, ja płaciłem troche dodatkowo za reselera nie wiem jak teraz jest ;) )

Konto na ich aukcji to koszt: 0,67 zł miesięcznie.

Czyli aby zwróciły im się koszty hostingu musieli by mieć 53 konta :D

Powierzchi starczy im na 18 kont a transferu na 15 kont xD

A więc albo mają jakieś mega rabaty albo zarobią i się zmyją ;)
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
krk

Posty: 70
Wysłany: 21-08-2007, 17:22   

chyba zmienili domenę bo teraz konto testowe wygląda tak:
test1.neteasy.pl:2222
haslo test1
login test1

[ Dodano: 22-08-2007, 13:54 ]
Dodali nową ofertę

http://allegro.pl/item228...y_promocja.html
 
     
zalek

Posty: 10
Wysłany: 22-08-2007, 19:17   

Ja znalazłem ich stronę
http://meghost.neteasy.pl/
 
     
shqvarny



Pomógł: 22 razy
Posty: 513
Wysłany: 30-08-2007, 18:54   

ich stronkę? jaka ich, skoro nie potrafią wstawić do kilkuletniego szablonu własnego tekstu, by nie rzucało się to w oczy. i jeszcze te wszystkie "read more", które nie są nawet linkami :lol: żenada, a co gorsze - regularnie na tak wątpliwe oferty znajduje się zainteresowanie :?
 
     
robo


Posty: 7
Wysłany: 14-10-2007, 22:50   

Skoro mowa o hostingu z allegro, to ja moge polecić grandhost Kupiłem na próbę pół roku temu i jestem z nich bardzo zadowolony!
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
pecador

Pomógł: 292 razy
Posty: 2881
Wysłany: 14-10-2007, 23:06   

[quote=http://bis.robo.grandhost.pl/]Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się.[/quote]
nie ma to jak zachwyty osoby, której forum nie można obejrzeć..
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Prezent Simple - Prezent dla programisty

• Zamów reklamę