phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
25-01-2009, 10:46
Je?eli masz problem ze stopk? pisz tutaj !
Autor Wiadomość
Przemo



Pomógł: 210 razy
Posty: 3147
Wysłany: 09-06-2005, 13:34   Jeżeli masz problem ze stopką pisz tutaj !

Forum sprawdza czy na stronie jest umieszczona prawidłowa stopka jeśli nie przy wysylaniu postów co jakiś czas wyskakuje nieprzyjemny komunikat.
Jeżeli masz taki komunikat daj widok źródła tej strony skopiuj stopkę począwszy od: Powered by <a href="http do: 2003 phpBB Group i wklej ją do swojego pliku overall_footer.tpl domyślnego stylu forum (skrypt sprawdza stopkę tylko w domyślnym stylu)
Jeżeli twoja stopka jest identyczna i mimo to otrzymujesz komunikat, daj tutaj link do swojego forum (niech to będzie link do jakiegos testowego tematu w ktorym niezalogowani, czyli my mozemy napisac szybko kilka postow (ustaw interwal antyfloodowy na 0 abysmy nie musieli czekac przy wysylaniu postow)

Problemy ze stopką pojawiają się tylko wtedy gdy ktoś wcześniej ją zmieniał.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
miszko


Pomógł: 10 razy
Posty: 352
Wysłany: 13-06-2005, 11:53   

A male pyt. Od jakiej wersji forum jest sprawdzana stopka? Ja mam 1.9.4 i na szczescie nie mam takich bledow, choc stopke mam zmieniona, oczywiscie nie zapomnialem wspomniec ze to twoja modyfikacja.
 
 
SIMtel


Pomógł: 60 razy
Posty: 581
Wysłany: 17-06-2005, 11:59   

miszko napisał/a:
Od jakiej wersji forum jest sprawdzana stopka?



v1.9 :)
 
 
strus


Pomógł: 66 razy
Posty: 547
Wysłany: 17-06-2005, 13:11   

1.9.5
_________________
if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself.";
 
 
ccn

Posty: 46
Wysłany: 19-06-2005, 17:00   

A jaki to komunikat ?
 
 
Crack



Pomógł: 136 razy
Posty: 1442
Wysłany: 19-06-2005, 20:35   

U mnie był to "footer".
_________________
[ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
 
 
Przemo



Pomógł: 210 razy
Posty: 3147
Wysłany: 20-06-2005, 12:10   

footer jest jak ktos nie uaktualnił plików langów tam ma byc zmienna $lang['footer'] = 'Ta dluga informacja';
 
 
ccn

Posty: 46
Wysłany: 06-07-2005, 15:25   

Ja bym dał: $lang['footer'] = 'SKASOWAŁEŚ STOPKE YOU MADAFAKA !!!'; (chyba tego sie tyczy ?)
 
 
Hlopcyk


Pomógł: 130 razy
Posty: 795
Wysłany: 11-07-2005, 23:39   

Kod:


{ROTATE_BANNER_4}
                <div align="center"><span class="copyright">
                <font style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;"><br />
<!--
    We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
    This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
    but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good
    reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the
    Powered by phpBB {PHPBB_VERSION} line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse
    to include even this then support on our forums may be affected.

    The phpBB Group : 2002
// -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript">function Active(what){if(!document.layers){what.style.backgroundColor='#FFFFFF'}}function NotActive(what){if(!document.layers){what.style.backgroundColor=''}}</script>{CLICK_HERE_TO_VIEW}{PAGE_LOAD_PLEASE_WAIT} <br> Template modified by <A HREF="http://skazzza.aplus.pl"><b>Nasedo</b></A></span>{BANNER_BOTTOM}

</span></div>
        </td>
    </tr>
</table>
{LOADING_FOOTER}{GENERATE_TIME}{WIDTH_FOOTER}{ROTATE_BANNER_5}
</body>
</html>

To jest overall.footer ze stylu acid..
Gdzie dać tutaj: Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo 2003 phpBB Group?
Próbowałem w wielu miejscach lecz nadal pojawiał się napis footer...
 
 
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 15-07-2005, 20:08   

U mnie wcześniej nie było tego komunikatu a od wczoraj jest. Pliki nie były modyfikowane (pliki stylu). Wgrałem plik z kopii zapasowej i nadal jest to samo.
Login & Hasło = test
 
 
Przemo



Pomógł: 210 razy
Posty: 3147
Wysłany: 15-07-2005, 20:45   

Podaj adres forum
 
 
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 15-07-2005, 20:57   

www.thecamels.org/forum/
 
 
Przemo



Pomógł: 210 razy
Posty: 3147
Wysłany: 15-07-2005, 21:35   

No i widzisz, na pierwszy rzut oka widac, ze pomiedzy C a 2003 u ciebie jest spacja a tutaj nie ma :) Jak ci zwraca blad to jest tam ta spacja?
 
 
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 15-07-2005, 21:39   

Faktycznie :) Tylko skąd ona się tam pojawiła? :mrgreen:
 
 
Gadatliwa Kasia 

   
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 15-07-2005, 22:01   

Nie kapuję tej stopki. Wgrałem na localhosta starą kopię forum.... i w stopce była już spacja :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a





phpbb

serwis laptopów

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency

• Zamów reklamę