|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z Beer mod. Podwójne wyświetlanie... |
Autor |
Wiadomość |
Waxy
|
Wysłany: 27-12-2011, 01:01 Problem z Beer mod. Podwójne wyświetlanie...
|
|
|
Witam mam pytanie bo nie mogę tego rozgryźć tych problemów otóż
bo w PA jest napisane:
Licznik wszystkich piw postawionych 0 Wyzeruj teraz
Choć na forum jest postawione koło 5 piw tam jest napisane, że 0 także zerowanie nic nie daje kliknę wyzeruj to i tak nic nie zeruje.
do tego
Diagnostyka modyfikacji Nie istnieje tabela piw (Napraw) klikam i otrzymuje błąd:
Kod: | Couldn't perform action.
DEBUG MODE
SQL Error : 1050 Table 'phpbb_beers' already exists
CREATE TABLE phpbb_beers ( beer_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment, beer_src int(10) NOT NULL, beer_dst int(10) NOT NULL, post_id int(10) NOT NULL, topic_id int(12) NOT NULL, forum_id int(12) NOT NULL, beer_time int(12) NOT NULL, PRIMARY KEY (beer_id), KEY post_id (post_id), KEY topic_id (topic_id), KEY forum_id (forum_id) )
Line : 177
File : admin_beermod.php |
W poprawności instalacji mam jeden błąd:
nie wiem jakiego pliku mi brakuje. Wgrałem wszystko dwa razy dla pewności. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80

|
Wysłany: 27-12-2011, 09:12
|
|
|
Sprawdź w pliku .css czy masz :
Kod: | td.row_beer1 { background:#ddebff; font-weight:bold; padding:3px; }
td.row_beer2 { border:1px solid #D1D7DC; background-image: url(images/beer.png); background-color: white; background-repeat: repeat-y; height: 22px; font-weight: bold; padding:3px;} |
bo wg ss nie masz... |
|
|
|
 |
Waxy
|
Wysłany: 27-12-2011, 15:52
|
|
|
Mam tylko zmodyfikowałem lekko pod swoje potrzeby nie wiem może jakiś błąd jest?
Kod: | td.row_beer1 { background:#1C181A; font-weight:bold; padding:3px; }
td.row_beer2 { border:1px solid #508800; background:#1C181A; background-repeat: repeat-y; height: 22px; font-weight: bold; padding:3px;} |
a z tą reszką z tą tablicą i nie zerującymi się piwami da rade coś z tym zrobić by działało prawidłowo? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!