|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
zmiana stylu na domyślny |
Autor |
Wiadomość |
Mistrz Corristo

|
Wysłany: 26-06-2005, 19:11 zmiana stylu na domyślny
|
|
|
Witam Temat tego posta nie pojawił się jeszcze chyba na forum ( przynajmniej z mojego punktu widzenia - używałem opcji "szukaj" - skutek : 0 rezultatów)
Otóż chciałby o ile to mozliwe zmienić styl na domyślny ( z NoseBleda na SubSIlvera) nie wchodząc do PA.
Czy ktoś podjął by się takiego zadania i spróbował ?
Z góry dzięki |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
They

|
Wysłany: 26-06-2005, 19:13
|
|
|
Mistrz Corristo napisał/a: | Witam Temat tego posta nie pojawił się jeszcze chyba na forum ( przynajmniej z mojego punktu widzenia - używałem opcji "szukaj" - skutek : 0 rezultatów) | wątpię, a może jeszcze raz poszukaj staranne słowa kluczowe.
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
Mistrz Corristo napisał/a: | Otóż chciałby o ile to mozliwe zmienić styl na domyślny ( z NoseBleda na SubSIlvera) nie wchodząc do PA. | a do bazy danych mysql też nie wchodzisz ?
o tym też jest w FAQ Styli
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!