phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Publikacja wersji 1.12.7
Autor Wiadomość
Woytec


Pomógł: 2595 razy
Posty: 7659
Wysłany: 02-10-2013, 20:06   

PhpBB2 by Przemo bazuje na phpbb2, nie na phpbb3, która ma odmienną budowę.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
HYPERSHOCKK^

Pomógł: 1 raz
Posty: 87
Wysłany: 18-10-2013, 19:49   

Na nowej wersji skryptu występuje problem z zakładką "Reklama" w Panelu Administratora - po wejściu w tą zakładkę jest białe tło...

Sprawdzałem na czystym skrypcie oraz oryginalnym szablonie od Przema, także nie jest to kwestia zmienionych plików. W check_files.php wszystko jest na zielono, nie pokazuje, że pliki były edytowane.
Forum tuż po instalacji.
Ostatnio zmieniony przez HYPERSHOCKK^ 20-10-2013, 11:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
HYPERSHOCKK^

Pomógł: 1 raz
Posty: 87
Wysłany: 20-10-2013, 11:52   

Proszę o pomoc z powyższym problemem...
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 20-10-2013, 12:28   

HYPERSHOCKK^, jakiś program do blokowania reklam może to robi..? Reklama ma 'advert' w nazwie.
 
     
HYPERSHOCKK^

Pomógł: 1 raz
Posty: 87
Wysłany: 20-10-2013, 12:40   

Kurcze, faktycznie to wina dodatku AdBlock do Google Chrome :shock: :roll:


Dziękuje, w życiu nie wpadłbym na takie rozwiązanie :oops:
 
     
HYPERSHOCKK^

Pomógł: 1 raz
Posty: 87
Wysłany: 01-11-2013, 12:27   

Boty się wycwaniły i już rejestrują się na moim forum :(
 
     
Tommekk80



Pomógł: 1410 razy
Posty: 4760
Wysłany: 01-11-2013, 19:56   

Na localhoście?

 
     
HYPERSHOCKK^

Pomógł: 1 raz
Posty: 87
Wysłany: 02-11-2013, 11:47   

No nie xd

Zainstalowałem forum na xaa.pl i wgrałem kilka modyfikacji z Waszego forum, rano patrze a tu 6 botów z jakimiś pornosami... :roll:
Z tego co zauważyłem jak da się jakieś dodatkowe pole z rozwijanej list y i wymaganym wyborem przy rejestracji to tego nie potrafią przejść, bez tego normalnie rejestrują się
 
     
Scooby?!

Pomógł: 62 razy
Posty: 300
Wysłany: 02-11-2013, 15:29   

HYPERSHOCKK^ napisał/a:
No nie xd

Zainstalowałem forum na xaa.pl i wgrałem kilka modyfikacji z Waszego forum, rano patrze a tu 6 botów z jakimiś pornosami... :roll:
Z tego co zauważyłem jak da się jakieś dodatkowe pole z rozwijanej list y i wymaganym wyborem przy rejestracji to tego nie potrafią przejść, bez tego normalnie rejestrują się

To normalne. Takie czasy. Tym się możesz obronić:
http://przemo.org/phpBB2/...p=763686#763686
 
     
HYPERSHOCKK^

Pomógł: 1 raz
Posty: 87
Wysłany: 02-11-2013, 15:35   

Jezusie, ile zapytań i roboty... :roll: :shock: To już wole dodać dwa dodatkowe pola niż tak dociążać forum :/
 
     
luk19952

Pomógł: 128 razy
Posty: 729
Wysłany: 02-11-2013, 21:03   

Jeżeli nie na lacalhoście to uzupełnił adres do forum w swoim profilu...
 
     
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2241
Wysłany: 02-11-2013, 21:47   

HYPERSHOCKK^ napisał/a:
Boty się wycwaniły i już rejestrują się na moim forum :(
Potwierdzam. Widziałem na innym forum bota o nazwie ){ document.getElementB.
_________________
Nie pisz do mnie na PW/GG, chyba że o to poproszę | Zanim cokolwiek napiszesz radzę zapoznać się Regulaminiem | Przed założeniem nowego tematu sprawdź czy podobny temat już istnieje
Odpowiedź na większość pytań możesz znaleźć TUTAJ lub w FAQ | Poza forum pomagam tylko odpłatnie | Projekt subSilver2.0 - dołącz do nas!
 
     
Feen

Posty: 66
Wysłany: 02-02-2014, 23:02   

Witam! Chcę zrobić aktualizację ale mam problem bo mi wyskakuje cały czas Nie jesteś administratorem. Mam prawa admina ale nie głównego bo pewnie o to chodzi i niech mi ktoś pomoże jak mogę nadać sobie prawa głównego administratora czy po prostu nim być bo bez tego nie zrobię tej aktualizacji :-) Z góry dziękuje!
 
     
xlesiu



Pomógł: 5272 razy
Posty: 10361
Wysłany: 28-11-2014, 09:04   

Nie wiem czy był zgłaszany błąd ale przy próbie wejścia w PA- Ogólne - Reklama znika boczny panel a reklama się nie otwiera.
_________________
Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Woytec


Pomógł: 2595 razy
Posty: 7659
Wysłany: 30-11-2014, 13:32   

xlesiu, Był, to wina adblocka wykrywającego "advert".
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

Guru Wrocław - skuteczne pozycjonowanie stron w Google

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce