|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Notatka pod postem |
Autor |
Wiadomość |
cokezero
|
Wysłany: 28-06-2013, 19:53 Notatka pod postem
|
|
|
Witam, mam problem z tym modem: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=56058
Zamiast pojawiania się okienka z notatką, pokazuje się coś takiego(obrazek w załączniku).
Proszę o pomoc.
asdasd.png
|
 |
Plik ściągnięto 53 raz(y) 40,9 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Nexer008

|
Wysłany: 28-06-2013, 20:07
|
|
|
włączyłeś w panelu ? |
|
 |
cokezero
|
Wysłany: 28-06-2013, 20:09
|
|
|
Tak, nawet usunąłem kolor oraz wielkość, bo myślałem, że to coś pomoze |
|
|
|
 |
Nexer008

|
Wysłany: 28-06-2013, 20:30
|
|
|
Ogólnie to chciałbym powiedzieć żebyś za-aktualizował silnik forum.
Spróbuj jeszcze z tym ( http://www.przemo.org/php...mods_notice_1.5 ). Oraz sprawdź czy dobrze wykonałeś instrukcje .. |
|
 |
cokezero
|
Wysłany: 28-06-2013, 21:01
|
|
|
Właśnie mam zainstalowane 1.5, a dałem tamten, bo nie umiałem znaleźć. Poza tym, raczej nie chcę aktualizować silnika forum, bo jak raz zrobiłem to mi SB nie działało, a teraz działa pięknie |
|
|
|
 |
Nexer008

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!