|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
Własna modyfikacja |
Autor |
Wiadomość |
dorth_24
|
Wysłany: 04-08-2005, 13:16 Własna modyfikacja
|
|
|
Mam takie pytanie zrobiłem sobie małą modyfikację SubSilvera ale rozsupuje mi sie ona w momęcie czytania posta. Główne menu jest ok widok tematów w forum -ok a sam post już nie czemu tak się dzieje. Kod htmla jest na pewno dobry.
adres forum to www.bingoo.pl/forum2/index.php |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MakArios

|
Wysłany: 04-08-2005, 13:32
|
|
|
Napisz konkretniej, o co chodzi - u mnie pod Firefox`em działa normalnie.
I na przyszłość - takie coś to w dziale "Style". A temat "Własna modyfikacja" też średnio pasuje, bo sugeruje jakbyś zrobił własną modyfikacje phpbb (szczególnie jak napisałeś w tym dziale ). |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 04-08-2005, 13:40
|
|
|
wyłacz HP MP EXP pod postami, prawdopodobnie one Ci rozpychają wievtpic |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 04-08-2005, 14:13
|
|
|
do styli |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!