|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:50 |
Przenoszenie jednego posta do innego tematu |
Autor |
Wiadomość |
barman_pl

|
Wysłany: 16-11-2005, 23:44 Przenoszenie jednego posta do innego tematu
|
|
|
Witam...
Czy jest możliwość przeniesienia jednego wybranego posta do innego tematu lub działu ??Jeśli jest to jak to zrobić ?? Pytam, ponieważ nie mogę się doszukać w archiwum postów...
Pozdrawiam... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Lobezzz

|
Wysłany: 16-11-2005, 23:48
|
|
|
Przenieś tego posta do nowego watku, a potem scal watki. na razie to chyba jedyna metoda. |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 17-11-2005, 02:08
|
|
|
Lobezzz napisał/a: | Przenieś tego posta do nowego watku, a potem scal watki. na razie to chyba jedyna metoda. | Lobezzz, nie da sie chyba scalac watków mozna je tylko podzielic na czesci. Tak mi sie wydaje przynajmniej. |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
Lobezzz

|
Wysłany: 17-11-2005, 02:40
|
|
|
Wydzielasz posty do nowego tematu, bierzesz opcje "Mozesz moderowac to forum" zaznaczasz temat, na dole masz opcje scalaj tematy, wyslij, pojawia Ci sie opcje do ktorego forum masz scalic i wybierasz temat z ktoryum scalasz temat.
da sie, robilem to wiele razy |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 17-11-2005, 06:59
|
|
|
Lobezzz, faktycznie masz racje. Nie wiedziaełm o tejopcji bo rzadko uzywam tego panelu. zawsze korzystałem jak juz to z teog jak jest opd tematem po prawej stronie |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
barman_pl

|
Wysłany: 17-11-2005, 15:12
|
|
|
Dzięki ... Pomogło
@Lobezzz oczywiście pukt "pomógł" dla Ciebie
Pozdr. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!