phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[Propozycja] Masowe kasowanie/sklejanie/itd postow w temacie
Autor Wiadomość
Gracek

Wysłany: 23-11-2005, 16:50   [Propozycja] Masowe kasowanie/sklejanie/itd postow w temacie

Proponuje zrobic cos takiego:

tylko, ze w widoku samego tematu, mi sie na przyklad bardzo przyda, bo na forum warezowym, kiedy w temacie trza skasowac 10 spamow to denerwujace jest, gdy musze kasowac kazdy post po kolei...
sry jesli jest taka funkcja w forum lub jesli juz ktos to zaproponowal, jak jest juz funkcja, to mnie oswieccie co zrobic, zeby wejsc, bo jak klikne "moderowac to forum" w jakims temacie to i tak mam widok danego forum

Gadatliwa Kasia 

Widmo

Wysłany: 23-11-2005, 16:51   

a w celu ?! :|

Gracek

Wysłany: 23-11-2005, 16:57   

tzn? :/
napisalem:
Cytat:
na forum warezowym, kiedy w temacie trza skasowac 10 spamow to denerwujace jest, gdy musze kasowac kazdy post po kolei...

PHOENIX

Wysłany: 23-11-2005, 17:01   

Gracek napisał/a:
na forum warezowym, kiedy w temacie trza skasowac 10 spamow to denerwujace jest, gdy musze kasowac kazdy post po kolei...

Rozwiązanie - usuń cały temat. Po kłopocie ;]
Nikt jeszcze na to nie narzeka ;]

pietrex

Wysłany: 23-11-2005, 17:04   

Jestem za tą propozycją, mi też by się to przydało, bo często mozolne czyszczenie jakiegoś tematu (zwłaszcza gdy ma wieeeeeele stron, a przecież po delecie wraca na pierwszą) bywa lekko wpieniające...

Gracek

Wysłany: 23-11-2005, 17:08   

PHOENIX, czasem tak sie robi, ale nie w kazdym przypadku ma to sens :P
np. na forum warezowym, gdzie jestem modem, ktos zaklada temat, sa tam linki - dobre posty, ale polowa to posty typu "fajna gra" i "dzieki za linka", wtedy nie moge skasowac tematu, bo linki pojda sie je*ac :P

Przemo

Wysłany: 23-11-2005, 17:09   

Ja nie mam problemu bo klikam na ikonkę kasowania postu z shiftem a avanta mam tak ustawionego aby otwierał nowe okna w tle. Po dojściu do końca tematu akceptuje wszystkie.

Gracek

Wysłany: 23-11-2005, 17:17   

Przemo, ja tez mam avanta, bede tak robil :D
ale moglbys juz to zrobic, to chyba niewiele roboty, chyba ze nie, to juz dam se spokoj :)

Przemo

Wysłany: 23-11-2005, 17:18   

Nie jest to takie latwe z uwagi, ze musialo by to byc wylaczone gdy na forum jest wlaczone powiadomienie o usunieciu postu

Gracek

Wysłany: 23-11-2005, 17:31   

aaa... juz rozumiem, Przemo, Ty to masz mozgownice przestawiona niezle na php :P ale mozliwe, ze trudniej zauwazyc swoj blad.. a jak usuwam caly temat to powiadamia? chyba nie? i wyjasnij plz jeszcze raz, czy:
a) jesli na forum wlaczone jest powiadamianie to posty sie nie usuna i wystapi blad
b) jesli usune posty to nie powiadomi autorow.
jesli to drugie, to przezyjemy, przyslowie mowi "nasz klient, nasz pan", ale imho lepiej ulatwic zycie moderatorowi niz zaspokoic czasem chora potrzebe usera :D

pecador

Wysłany: 23-11-2005, 17:49   

Gracek, przecież zawsze można wydzielić te posty do innego tematu, a później szybko skasować ten nowy.. szybko sprawnie i dużo łatwiej ;)

pietrex

Wysłany: 23-11-2005, 17:58   

Leone, a wyobraź sobie taką sytuację:

Jest temat z powiedzmy 1000 postami. Ja chcę skasować z niego powiedzmy trzydzieści z nich. Będę zaznaczał wszystkie posty poza tymi 30 i je wydzielał? :?

pecador

Wysłany: 23-11-2005, 18:02   

a nie lepiej zaznaczyć te 30, stworzyć z nich temat o jakiejkolwiek nazwie i go usunąć? :wink:

pietrex

Wysłany: 23-11-2005, 18:05   

Niby tak, lecz (wiem, świruję już :wink: ) gdyby postów wywalanych i tych, które zostają było po równo? Zresztą, czy to taki wielki problem? Zapewniam, że by mi się to przydało... Ale jak nie będzie, to przeżyję. :wink: :D

Gadatliwa Kasia 

irekk

Wysłany: 23-11-2005, 23:30   

Leone, az musze sie z toba zgodzic a jak temat ma tysiac postow to dajesz: zaznacz wszystkie i odznaczasz te posty, ktore sa dobre :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi