phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Zakaz u?ywania tabliczek obs?ugi przez u?ytkowników.
Autor Wiadomość
Mich@ł


Pomógł: 199 razy
Posty: 1703
Wysłany: 18-11-2006, 16:54   

geman, kilka tabliczek jest tez zezwolonych dla ST :D
_________________
==> Mich@ł <==
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
geman


Pomógł: 323 razy
Posty: 1500
Wysłany: 18-11-2006, 18:42   

wiem :P
_________________
No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum.
 
     
vegetagt


Pomógł: 125 razy
Posty: 1243
Wysłany: 18-11-2006, 22:33   

i kilka dla mnie :> ( przynajmniej jeszcze od nikogo nie oberwalem jak czasem wstawilem jakas ;) )
_________________
JA NAPRAWDE NIE UDZIELAM POMOCY NA GG/PW I NIE ODPOWIADAM NA PYTANIA!
Ja pomogłem, Pan pomógł. Kto pomógł? Ci państwo :)
 
     
d@Ve


Pomógł: 8 razy
Posty: 61
Wysłany: 19-11-2006, 15:03   

Widzę, że jest to temat o tabliczkach. Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie gdzie indziej, dlatego napiszę tutaj.
Chodzi mi o to, że chcę u siebie na forum wstawiać tabliczki z opisem gdzie zostały przesunięte posty nie na temat. Oczywiście w tym momencie muszę wpisywać cały kod, gdyż cenzura odpada (muszę zawsze zmieniać linki). Jeśli wstawiam tabliczkę w moim poście wszystko jest ok. Natomiast jeśli chcę wstawić ją w poście innego user'a to pojawia się tylko kod... Jakby co, to html włączyłem dla wszystkich w PA. Dlaczego podczas edycji postów html nie działa?
 
     
arcy



Pomógł: 509 razy
Posty: 3762
Wysłany: 19-11-2006, 16:03   

d@Ve, jak edytujesz posta to odznacz "Wyłącz HTML w tym poście"
_________________
| Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser
|
 
     
d@Ve


Pomógł: 8 razy
Posty: 61
Wysłany: 19-11-2006, 16:21   

Robię tak, jednak nic to nie pomaga :?
 
     
mr.Radek


Pomógł: 2 razy
Posty: 60
Wysłany: 28-11-2006, 18:47   

kto właściewie stworzył te tabliczki? niewiem bo jestem tu od niedawna a wątpię żebym to znalazł w opcji szukaj (z ciekawości sie pytam ;] )
 
     
gaku


Pomógł: 109 razy
Posty: 1095
Wysłany: 28-11-2006, 19:37   

hmm Widmak??
_________________
Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego
 
     
PHmaster

Pomógł: 3 razy
Posty: 94
Wysłany: 09-04-2007, 22:12   

a jak samemu na własnym forum mogę taką tabliczkę zrobić???
 
     
soser


Pomógł: 136 razy
Posty: 820
Wysłany: 09-04-2007, 22:15   

Tak.
 
     
Jezdziec


Pomógł: 32 razy
Posty: 439
Wysłany: 09-04-2007, 22:24   

Troche pogłowkuj a sam dojdziesz jak bez proszenia aosługi o pomoc. dodam, ze [ptrzebne informacje znajdziesz w źródle strony :D
_________________
mamy prawo do błedu.. ale obowiązek do naprawienia go!
 
     
niedzwiedz_2


Pomógł: 13 razy
Posty: 221
Wysłany: 12-04-2007, 15:48   

Jezdziec napisał/a:
dodam, ze [ptrzebne informacje znajdziesz w źródle strony :D
taa, miłego szukania :P

Było to już setki razy :P
 
     
Jezdziec


Pomógł: 32 razy
Posty: 439
Wysłany: 12-04-2007, 16:07   

W cenzurze wstawiaj poszczególne słowa do podanych zamienników:

Kod:
<TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="red"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Zeszliście z  tematu! Jeżeli nie powrócicie to wątek zostanie zamknięty, a uczestnicy dostaną ostrzeżenie!<BR></B></TD></TR></TABLE>

Zeszliście z tematu! Jeżeli nie powrócicie to wątek zostanie zamknięty, a uczestnicy dostaną ostrzeżenie!

Kod:
<TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="gray"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Temat został zamknięty, gdyż był niezgodny z <BR> <a href="viewtopic.php?t=610"><b>REGULAMINEM</b></a></B></TD></TR></TABLE>

Temat został zamknięty, gdyż był niezgodny z REGULAMINEM

Kod:
<TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="green"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w<BR> <a href="faq.php"><b>FAQ</b></a></B></TD></TR></TABLE>

Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w FAQ

Kod:
<table align="center" bgcolor="#c0c0c0" border="1" cellpadding="8" width="400"><tbody><tr><td align="center"><b>Zanim zadamy pytanie, używamy opcji <a href="search.php"><font color="#006699">szukaj</font></a></b></td></tr></tbody></table>

Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj

Kod:
<TABLE ALIGN="CENTER" WIDTH="400" CELLPADDING="8" BORDER="1" BORDER="1"BGCOLOR="red"><TR><TD ALIGN="CENTER"><B>Dostałeś ostrzeżenie bo złamałeś<BR> <a href="viewtopic.php?t=610"><b>REGULAMIN</b></a></B></TD></TR></TABLE>

Dostałeś ostrzeżenie bo złamałeś REGULAMIN
_________________
mamy prawo do błedu.. ale obowiązek do naprawienia go!
Ostatnio zmieniony przez Jezdziec 12-04-2007, 22:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
niedzwiedz_2


Pomógł: 13 razy
Posty: 221
Wysłany: 12-04-2007, 16:51   

Po co używać tabelek? Ani to wygodne ani łatwe ani też ekonomiczne ;)
Kod:
<div style="margin-left: auto;margin-right: auto;background-color: #F00;border-size: 1px;">UWAGA!<br /> Wielki brat patrzy!</div>

Jak chcesz zmienić wygląd to bierz w łapy jakiś kurs CSS (lub generator) i zmieniasz wartość atrybutu style
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Jezdziec


Pomógł: 32 razy
Posty: 439
Wysłany: 12-04-2007, 22:23   

W sumie też tak można, ale dla tych co nie umieją posłużą się moimi przykładami
_________________
mamy prawo do błedu.. ale obowiązek do naprawienia go!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce