phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: arcy
21-12-2009, 23:55
Offtopic dotycz?cy tematu 'Publikacja wersji 1.12.3'
Autor Wiadomość
Alexy

Posty: 4
Wysłany: 01-03-2006, 17:23   

Nie powinno ;) . Trzeba czytać to co pisze na ekranie ;) . A o ile pamiętam była informacja co może się pojawić i co można zignorować. Te powyższe akurat są niegroźne. Prawie zawsze jest kilkaset operacji wykonanych pomyślnie i kilkaset niepomyślnie, o czym zresztą pisał Przemo w instrukcji upgrade'a:
Cytat:
Przy aktualizacji z wersji 1.9.4 miałem wynik: Instrukcji wykonanych: 248, niewykonanych: 544 lecz na te wartości ma wpływ wiele czynników.
:)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Matic27

Pomógł: 14 razy
Posty: 122
Wysłany: 01-03-2006, 17:28   

Ważne żeby nie było nigdzie błedu syntax ;)
 
     
Jerry


Pomógł: 11 razy
Posty: 127
Wysłany: 02-03-2006, 00:56   

Jest blad w ver. 1.12.3 i to dosc spory, gdy przykladowo stworzymy grupe i nadamy tej grupie okreslona range co prawda przy dodawaniu userow do grupy ranga tez jest dodawana userowi ale w przypadku usenieciu usera z grupy ranga przypisana do grupy pozostaje.
I trzeba niestety recznie usuwac userowi ta range :/ co jest malo praktyczne.
 
     
paweł-p44
[Usunięty]

Wysłany: 02-03-2006, 07:43   

ja bym ci proponowalzrobic najpierw upadte 1.9.5
jak juz bedziesz mial 1.9.5 wtedy rub upadte 1.12.3
zobaczysz ze za pierszym razem wszytko bedzie ok ja tak zrobilem
 
     
Regss


Posty: 38
Wysłany: 02-03-2006, 09:04   

Nie ma różnicy czy z 1.9.4 czy z 1.9.5 bo między tymi wersjami nie ma różnic w bazie tylko w plikach ;)
_________________
Hej Gość zapraszam na www.capoeiragorzow.ota.pl
 
     
Jerry


Pomógł: 11 razy
Posty: 127
Wysłany: 02-03-2006, 13:15   

Moze to i blad aktualizacji, ale wszystko przebiegalo poprawnie zaden blad nie wyskoczyl. Chcialbym sie dowiedziec czy blad ktory opisalem w poprzednim poscie wystepuje u innych czy tez moj przypadek jest jedyny?
 
     
evil1331

Posty: 11
Wysłany: 02-03-2006, 14:36   

Ja zrobilem przy aktualizaji wszystko tak jak pisze a w PA mam tylko to:

I co mam z tym zrobic?
Ostatnio zmieniony przez evil1331 02-03-2006, 19:05, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
minimal2


Posty: 10
Wysłany: 02-03-2006, 16:54   

być może już było... ale:

1: Jeśli niema ankiet portal się rozwala :(
2: Link do Panelu Administracyjnego mógł by się otwierać w nowym oknie... wiem, że to tylko jeden parametr ale na przyszłość...

edit:
3: Głosowanie w ankiecie (jak już klikne Głosuj) przenosi do postu z ankietą :( a chyba powinno spowrotem do portalu...
 
     
paweł-p44
[Usunięty]

Wysłany: 02-03-2006, 22:43   

wykonaj wedłog instukcji jak przemo napisal i bedzie dobrze
 
     
DigitalArek

Posty: 4
Wysłany: 02-03-2006, 23:45   

Ja zrobiłem wszytko z instrukcjami - odinstalowałems tyle, wykasowałem scripts, skopiowałem scripts z paczuszki, nadpisałem pliki nowymi z wyjątkiem config.php wyczysciłem cache, ale gdy wchodzę na forum widzę:
http://www.etserwis.net/m2/index.php link do mojego forum :$

Przy okazji, a mogę zainstalować najnowsze forum i jakoś bazę danych tylko do tego nowego forum podczepić? Jest jakaś możliwość?
 
     
evil1331

Posty: 11
Wysłany: 03-03-2006, 17:09   

paweł-p44 napisał/a:
wykonaj wedłog instukcji jak przemo napisal i bedzie dobrze

Zrobilem wszystko tak jak pisze w instrukcji i nadal mam tak.
 
     
paweł-p44
[Usunięty]

Wysłany: 03-03-2006, 19:22   

wiesz nie widze linku twojego forum że by zobaczyc
 
     
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 03-03-2006, 23:15   

Przemo napisał/a:
Było juz zgłaszane, ze przy przenoszeniu postow sa one wymieszane, juz jest poprawione w 1.12.4, ktora bedzie za 2-3 dni.


No wiec w nowej wersji jest dokłądnie to samo. Nie na moim własnym forum, ale na "słuzbowym" poniekąd - zobacz, jak wyglada sklejony temat z dwóch... kaszana... http://www.wgk.com.pl/for...3946559705c05e1
Jest w ogole jakas szansa na poprawe tego problemu?
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
evil1331

Posty: 11
Wysłany: 04-03-2006, 09:22   

paweł-p44 napisał/a:
wiesz nie widze linku twojego forum że by zobaczyc

Sorki ze nie dalem. www.members.lycos.co.uk/dymon1331/phpbb
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
chudy

Pomógł: 1 raz
Posty: 22
Wysłany: 15-03-2006, 12:13   

Witam, nie wiem czy ktoś zgłaszał taki problem przy wersji 1.12.3, dzisiaj zmieniłem swoje hasło w profilu na hasło o długości 26znakow, no i normalnie mogę się załogować ale do panelu administracyjnego nie – klika na panel, i prosi o podanie hasła, podaje nowe hasło – błędne, stare – błędne – proszę o pomoc !
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę