phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Powstał automatyczny katalog for dyskusyjnych !
Autor Wiadomość
VampirE 

Pomógł: 3 razy
Posty: 47
Wysłany: 22-05-2006, 18:24   

Zmienilem serwer i chcialem jeszcze raz sprubowac dodac forum do katalogu a tu zonk.
Kod:
Blad: brak odpowiedzi, adres: http://www.przemo.org/phpBB2/forums_diagnostic.phpBlad: brak wyslanych danych z: http://www.przemo.org/phpBB2/forums_diagnostic.php

Wie ktos co sie dzieje ?
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Przemo 



Pomógł: 210 razy
Posty: 3142
Skąd: PL/Kraków
Wysłany: 22-05-2006, 19:52   

Usun w pliku katalog_diagnostyka.php wszystkie znaki: @ i powiedz jakie bledy zwraca.
 
     
VampirE 

Pomógł: 3 razy
Posty: 47
Wysłany: 22-05-2006, 21:58   

To samo co poprzednio
 
     
Przemo 



Pomógł: 210 razy
Posty: 3142
Skąd: PL/Kraków
Wysłany: 23-05-2006, 11:26   

Zamień:
Kod:
if ( !$data_out )
    {
na:
Kod:
if ( !$data_out )
    {echo $data . '<br>';
I zobaczymy
 
     
arcy 
Alassenórion



Pomógł: 509 razy
Posty: 3762
Skąd: Blachownia
Wysłany: 02-06-2006, 23:28   

http://www.przemo.org/phpBB2/forums.php?c=19#cats
pozycja 21 --> http://kylo.lesiuk.be --> Powered by: Invision Power Board (Trial) v2.0.0 © 2006 IPS, Inc. :]
Nie wiedziałem że IPB ma funkcję dodawania forum do Twojego katalogu ;) :P
Śmieszny błąd pewnie odinstalował by Przemo i tak zostało, ale może w przyszłości jakaś funkcja sprawdzająca?
Pozdrawiam!
_________________
| Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser
|
 
 
     
Przemo 



Pomógł: 210 razy
Posty: 3142
Skąd: PL/Kraków
Wysłany: 03-06-2006, 14:29   

Kasowane są wpisy po 3 miesiacach nieaktywnosci.
 
     
kondi 


Posty: 213
Skąd: Typowania.com
Wysłany: 18-06-2006, 17:21   

Mam najnowszą wersję, a w konfiguracji nie mam wyboru katalogów :roll:
 
     
koziolek 



Pomógł: 675 razy
Posty: 1925
Skąd: Kraków
Wysłany: 20-06-2006, 21:01   

Sprawdź w
Panelu Administracyjny :arrow: Konfiguracja :arrow: Główne :arrow: i powinno być nad "Ustawienia Cookies i adresów"

wgraj jeszcze raz pliki: admin/admin_board.php
templates/TWOJ_STYL/admin/admin_board.tpl
_________________
#4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu
 
 
     
kondi 


Posty: 213
Skąd: Typowania.com
Wysłany: 21-06-2006, 00:39   

koziolek napisał/a:
Sprawdź w
Panelu Administracyjny :arrow: Konfiguracja :arrow: Główne :arrow: i powinno być nad "Ustawienia Cookies i adresów"

wgraj jeszcze raz pliki: admin/admin_board.php
templates/TWOJ_STYL/admin/admin_board.tpl

W stylu Bman1Blue nie ma takiego pliku admin_board , wiec wgralem od nowa wszystkie, ale bez rezultatu.
 
     
koziolek 



Pomógł: 675 razy
Posty: 1925
Skąd: Kraków
Wysłany: 21-06-2006, 08:56   

kondi napisał/a:
W stylu Bman1Blue nie ma takiego pliku admin_board

ups mój błąd :oops:
chodziło o plik templates/TWOJ_STYL/admin/board_config_body.tpl

pod wszystkimi stylami Ci się nie wyświetla czy tylko pod Bman1Blue?
masz paczkę ze stylem z www.style.vplus.pl?
_________________
#4 /xg.xrybvmbx.jjj//:cggu
 
 
     
kondi 


Posty: 213
Skąd: Typowania.com
Wysłany: 24-06-2006, 09:51   

Dzieki koziolek dziala ;)
 
     
dowaduso 

Pomógł: 4 razy
Posty: 135
Wysłany: 14-07-2006, 16:54   

Mam problem..
Gdy dodaje moje Forum do katalogu, To nie ma go. Wchodze do wybranej kategorii, I nie ma. Co zrobic?
 
     
atomson 
zbanowany

Pomógł: 16 razy
Posty: 216
Wysłany: 14-07-2006, 17:37   

Poczekaj :)

Za kilka dni się pojawi. Moje bylo po 3 dniach około
_________________
[Konto zablokowane administracyjnie za zaspamowanie forum obstawianie.com]
 
     
Izabela 
Izabela

Posty: 6
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 07-09-2006, 15:27   

Chciałam zapytać o katalog for.Mam tu swoje forum dodane ale chyba koleżanka coś tam żle wpisała ponieważ w opisie są same znaki.Czy da się to zmienić? ( umieszczone jest w rodzina i dzieci- opis powinien być- Forum dla rodziców dzieci niepełnosprawnych.
_________________
Izabela-kluseczka
 
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
geman 


Pomógł: 323 razy
Posty: 1500
Skąd: Raszyn
Wysłany: 07-09-2006, 15:32   

Izabela, usuń z opisu polskie znaki
_________________
No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



phpbb

serwis laptopów

• Zamów reklamę

Egzotyczne sadzonki i nasiona krajowe i zagraniczne, Sprzedaż wysyłkowa roślin i nasion kwiatów praktyczne porady ogrodnicze, opisy, zdjęcia roślin, najlepsze forum o roślinach egzotycznych w Polsce