phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Mapa Google v 1.12
Autor Wiadomość
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 01-04-2006, 19:38   

przerazaja mnie :shock:
_________________
Cygantura
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Sebi71


Posty: 40
Wysłany: 01-04-2006, 19:43   

oki wiecej nie bede ich uzywal spox nie chce mniec ciebie na sumieniu :) a wracajac do tematu do czego ma byc ten link :?:

czy chodzi ci o link do profilu usera http://www.kaudi.host247....ofile&u=user_id :?:
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 01-04-2006, 20:17   

w pliku functions_map.php
znajdz:
Kod:
    $ulat = $users_rows['user_lat'];

po tym daj:
Kod:
    $users_rows['username'] =  append_sid('<a href="profile.php?mode=viewprofile&u=' . $users_rows['user_id'] . '">' . $users_rows['username'] . '</a>');

sorry ze dopiero teraz ale mnie zaczeli wku*** na moim forum i musialem uciszyc towarzystwo
_________________
Cygantura
 
     
Sebi71


Posty: 40
Wysłany: 01-04-2006, 20:33   

nie moge znalesc tego wpisu w tym pliku :( niestety

[ Dodano: 01-04-2006, 21:34 ]
oki mam sorry zaraz dodam.
 
     
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 01-04-2006, 21:26   

a ja szukam i szukam i nic,widze fajne statystyki tu, a ja nie mam....aż patrze,ze jest nowsza wersja, teraz jest cool :lol:
 
     
Sebi71


Posty: 40
Wysłany: 01-04-2006, 21:45   

Qbs dodalem ale nic sie nei zmienilo jak by nie bylo tego wpisu moze jeszcze cos :?:
 
     
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 01-04-2006, 22:14   

a próbował ktoś zaktualizowac położenie ze starej wersji, tzn. w nowej jest lista miejscowości, napisałem userom o tym,ci co chca poprawić wpisując nowe,dokładne współrzedne, nie maja zmiany położenia balonika....mimo,że w profilu sa nowe współrzędne...czy to zależy od google,kiedy zaktualizuje?
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 01-04-2006, 22:17   

faktycznie dzialac nie bedzie :/ zapomnialem ze to idzie do znacznikow <łeb>
_________________
Cygantura
 
     
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 01-04-2006, 22:24   

czyli aktualizacja połozenia nie bedzie działać,mam temat skasować ?
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 01-04-2006, 22:31   

Mariuszaraj, sorki pisalem do Sebi71 :P

[ Dodano: 01-04-2006, 23:33 ]
ale ta lista miejscowosci jest tylko przyblizeniem - by moc sie zorientowac w terenie. co mniej leniwi wyszukaja swoja chatke i zaznacza. nic sie nie boj. ustawienia beda jakie byly :) ci co maja juz ustawienia niech je zostawia sa jak najbardziej w porzadku, a ci leniwi niech korzystaja z listy
_________________
Cygantura
 
     
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 01-04-2006, 22:44   

qbs napisał/a:
Mariuszaraj, sorki pisalem do Sebi71 :P

[ Dodano: 01-04-2006, 23:33 ]
ale ta lista miejscowosci jest tylko przyblizeniem - by moc sie zorientowac w terenie. co mniej leniwi wyszukaja swoja chatke i zaznacza. nic sie nie boj. ustawienia beda jakie byly :) ci co maja juz ustawienia niech je zostawia sa jak najbardziej w porzadku, a ci leniwi niech korzystaja z listy
kumam, dzięki :)
 
     
Sebi71


Posty: 40
Wysłany: 01-04-2006, 23:03   

Qbs czyli ten sposob nie zadziala, a zapomnialem ci powiedziec ze w tej nowej wersji nie da sie pwoiekszyc mapy satelitarnej i wybrac bardziej szczegolowych wspolrzednych nie wiem czemu ale u mnie tak jest :(
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 01-04-2006, 23:08   

Sebi71, zaktualizuj forum do 1.11, u mnie dziala twoja mapka ale masz wszystkie bledy z 1.10
_________________
Cygantura
 
     
Sebi71


Posty: 40
Wysłany: 01-04-2006, 23:10   

oki juz aktualaizuje
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Mariuszaraj


Pomógł: 10 razy
Posty: 166
Wysłany: 01-04-2006, 23:11   

Sebi71 napisał/a:
w tej nowej wersji nie da sie pwoiekszyc mapy satelitarnej i wybrac bardziej szczegolowych wspolrzednych nie wiem czemu ale u mnie tak jest
u mnie nic sie nie zmieniło,jezeli o to chodzi, na mapie satelitarnej mogłem zrobić max zoom tylko na brązowych paskach, wynika z tego,ze nie cała mapa ma zdjecia sat
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę