phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Mapa Google v 1.12
Autor Wiadomość
Graffi


Pomógł: 14 razy
Posty: 73
Wysłany: 25-03-2006, 00:01   

qbs w PA pola z wartościami kluczy sa już OK
ale mapka sie pitoli coś :|

nie wiem dokłądnie jak to opisać - bo sam nie zczaiłem przy jakim wpisaniu kluczy jest OK a przy jakim i gdize jest źle - wazne że albo mapke sobie moge w PA ogląać ale tak "normalnie" jak ma być z niej korzystane :roll:
_________________
do dziś tego nie rozumiałem, ale dziś rozumiałem
nie udzialem pomocy na PW, GG, etc... - zapytaj się na forum lub poszukaj po prostu
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 25-03-2006, 00:02   

UWAGA!! po wszelkich zmianach w PA nalezy wyczyscic cache SQL!!!
_________________
Cygantura
 
     
strus


Pomógł: 66 razy
Posty: 547
Wysłany: 25-03-2006, 00:55   

A czemu mapka jest pusta ?
http://forum-erotyczne.info/google_map.php
Czyzby kazdy musial ustalac koordynaty w profilu ? Bo jak probuje to robic to mi wyskakuje pseudo pusta strona :) Czyli jest napisane ze zmodyfikowlaiscie to itd ale pusty obraz :)
_________________
if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself.";
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 25-03-2006, 07:11   

ja tam nie widze bys mial ustawione koordynaty. pamietaj ze po ustawieniu ich musisz zapisac zmiany w profilu
_________________
Cygantura
 
     
strus


Pomógł: 66 razy
Posty: 547
Wysłany: 25-03-2006, 10:06   

No tak, ale zobacz.. jezeli rejestruje sie nowa osoba i chce odrazu przy rejestracji ustalic koordynaty to jej wyskakuje:
Błąd Ogólny

Jeżeli chcesz zmienić swoje koordynaty musisz być zalogowany.

A jak sie juz zaloguje i wchodzi do profilu to nie moze ich ustalic.
Login: testmap
haslo: dupa
_________________
if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself.";
 
     
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 25-03-2006, 10:20   

U mnie można normalnie dodać. Sprawdź:
http://195.26.22.149/forum/google_map.php
Login i hasło: test

A co do rejestracji to faktycznie jest błąd, że nie jesteś zalogowany. Zaraz poprawimy :)

Może część błędów wynika z moda SF
 
     
strus


Pomógł: 66 razy
Posty: 547
Wysłany: 25-03-2006, 10:37   

No tak widzialem ze i u Ciebie i u qbsa dziala, nie dziwne hehe :) Tyle ze na 100 % wszystko robilem wedle instrukcji, nie bylo zadnych problemow po drodze czy bledow. Mozliwe ze to cos z sf
_________________
if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself.";
 
     
Radek



Pomógł: 955 razy
Posty: 4614
Wysłany: 25-03-2006, 11:42   

Pomysł
Przypisać dla każdego miasta określone współrzędne ( + możliwość samemu łatwego dodawania miast przez PA ) i wsadzić je w listę rozwijaną w edycję profilu :P
Albo chociaż te większe miasta
 
     
Paszczak000


Pomógł: 317 razy
Posty: 2898
Wysłany: 25-03-2006, 13:48   

RuseK, już dawno na to wpadliśmy :P :P
 
     
Graffi


Pomógł: 14 razy
Posty: 73
Wysłany: 25-03-2006, 15:09   

ja (troche po czasie) ale się dopisze zę u mnie juz działa :)
cache poczyszczony i jest OK

qbs sorry ze w nocy nie odpisałęm ale że z podemu pisze (w domu jestem) to mnie coś wywaliło i nie potrafiłem się zjawić od nowa :|
_________________
do dziś tego nie rozumiałem, ale dziś rozumiałem
nie udzialem pomocy na PW, GG, etc... - zapytaj się na forum lub poszukaj po prostu
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 25-03-2006, 19:13   

do mapy beda dorobione statystyki i mozliwosc wyboru czy podczas rejestracji uzytkownik moze okreslic swoja lokalizacje

strus, bedzie poprawione jak zrobie powyzsze.
_________________
Cygantura
 
     
pecador

Pomógł: 292 razy
Posty: 2881
Wysłany: 25-03-2006, 20:07   

a co z wyborem lokalizacji? bo jak narazie jest trochę kłopotliwe naniesienie jakiś małych miejscowości..
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 25-03-2006, 20:51   

Leone napisał/a:
a co z wyborem lokalizacji?
tzn?
_________________
Cygantura
 
     
pecador

Pomógł: 292 razy
Posty: 2881
Wysłany: 25-03-2006, 21:00   

może tego tylko nie znalazłem, ale wydaje mi się, że narazie swoją pozycję na mapie można zaznaczyć poprzez podanie współrzędnych.. a mimo wszystko, do wielu miast to nie jest takie proste, a przy niektórzych w ogóle bardzo trudno jest znaleźć współrzędne..
Przydała by się jakaś lista miast, najlepiej taka, że wpisuje się nazwę miasta, a lokalizacja jest już wstawiana.. może dałoby się to przenieść z tego moda: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=21608
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 25-03-2006, 21:04   

Leone napisał/a:
ale wydaje mi się, że narazie swoją pozycję na mapie można zaznaczyć poprzez podanie współrzędnych

w edycji profilu klikasz na: Znajdź swoje współrzędne nastepnie w nowym oknie klikasz na miejsce lewym przyciskiem myszy, na dymku wybierasz ustaw jako moja lokalizacje (okno z mapa sie zamknie) i zapisujesz zmiany w profilu

odnosnie modyfikacji to nawet nie porownuj - to sa calkiem inne skrypty. mozna zrobic co najwyzej slownik w mapie wyboru - jesli nie chcesz szukac na mapie to wybierasz np z selecta i klikasz wybierz ale na samej mapie nie chce umieszczac zadnych kropek kolek kwadratow ani innych pisiorkow bo mapa bedzie nieczytelna
_________________
Cygantura
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę