phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matteo
09-11-2013, 09:29
Mapa Google v 1.12
Autor Wiadomość
Sebi71


Posty: 40
Wysłany: 19-04-2006, 09:28   

Dzieki Qbs u mnie rowniez wszystko dzial jak nalezy :mrgreen: superowo
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
DOd


Posty: 53
Wysłany: 25-04-2006, 14:13   

A ja mam inne pytanko - zainstaloałem sobie dzisiaj Spider Friendly 1.3.5 i po zainstalowaniu dodałem i przerobiłem wedlug instrukcji pliki do google map i wsykakuje taki bład:

Kod:
Parse error: parse error, unexpected T_IF, expecting ')' in /home/civic4g/ftp/forum/includes/page_header.php on line 345


W załączniki "page_header.php" ;)

Nie wiem co jest grane i dlaczego sie tak dzieje. A widze że da sie to pogodzić, bo qbs na bestfactory ma obydwa skrypty... Bardzo proszę o pomoc co może byc nie tak. Pozatym mapka dziala i w panelu admina i w profilu tez sie załacza i da sie wybierac współrzedne.

Bez modyfikacji page_header.php mapka jest pusta...

http://www.civic4g.pl/forum/google_map.php

choc dane do statystyk sie pobierają...

Z góry dziekuje za pomoc !!!
 
     
pearman


Pomógł: 2 razy
Posty: 36
Wysłany: 25-04-2006, 14:37   

BEFORE znaczy przed a nie po.
_________________
od dzis, wszelkich swoich modyfikacji nie bede umieszczal na tym forum na stale
jednoczesnie prosze moderatorow aby nie usuwali wygaszania z moich postow, z gory dziekuje.
http://beatsfactory.pl/qbs/fora.html
 
     
DOd


Posty: 53
Wysłany: 25-04-2006, 14:47   

ups - ale gafa - dzieki za info - ale wpadłem

Oczywiscie juz wszystko chodzi - dzieki i pozdrawiam !!
 
     
KnofeLs

Posty: 1
Wysłany: 25-04-2006, 22:29   

Witam! Zaistalowałem sobie włąsnie waszego moda. Świetny jest :D

Ale mam pytanie czy jest możliwość zamiany tej mapki w PA i w dodawaniu znacznika (tej kolorowej) na taka zwykłą białą jaka jest kiedy już przeglądamy sobie mapke ??

Bo szczerze mówiąc to ta "szczegółowa" wcale mi się nie podoba.

Będe wdzieczny za pomoc :)
 
     
pearman


Pomógł: 2 razy
Posty: 36
Wysłany: 26-04-2006, 14:36   

wszytsko jets w pliku functions_googlemap.php znajdziesz go w katalogu includes/
_________________
od dzis, wszelkich swoich modyfikacji nie bede umieszczal na tym forum na stale
jednoczesnie prosze moderatorow aby nie usuwali wygaszania z moich postow, z gory dziekuje.
http://beatsfactory.pl/qbs/fora.html
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 30-04-2006, 16:54   

modyfikacja nie bedzie juz supportowana na tym forum.
_________________
Cygantura
 
     
norbert32

Posty: 14
Wysłany: 16-05-2006, 00:40   

Możecie mi powiedzieć, co po tych modyfikacjach i przejściach z wersji na wersję powinno OBECNIE w CheckFiles (KontrolaSystemu w PA) być OK (zmodyfikowanana zawartość), a co nie (zła zawartość).
Bo lekko się w tym pogubiłem ...
Nie działa mi coś tak do końca, a to może mnie naprowadzić na właściwe tropy :D

Ale pewnie już jutro, bo o tej godzinie już chyba nie myślę logicznie ...
_________________
mało czasu, kruca bomba, mało casu ...
 
     
greg1970

Posty: 10
Wysłany: 24-05-2006, 11:44   

Alternatywa dla modyfikacji. Wrzucamy button'a na stronkę i po kliknięciu mamy mapę z zaznaczonymi wizytami. To dla tych, którym nie chce się instalować moda. Można u mnie zobaczyć jak to działa. Button na górze forum.
Link: http://mapstats.blogflux.com/
 
     
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 24-05-2006, 15:02   

greg1970, sorry ale cos ci skrypt nie dziala - po powiekszeniu "we're sorry...." druga sprawa co to ma do uzytkownikow forum?
_________________
Cygantura
 
     
greg1970

Posty: 10
Wysłany: 24-05-2006, 18:32   

U mnie chodzi. Mapka owszem przy większych powiększeniach terenów mało zaludnionych szwankuje. Zauważyłem, że czasami wywala ale wystarczy zmienić na chwilę na widok z satelity. Użytkowników wchodzących na stronę zaznacza na mapie. Zadania spełnia takie jak mod. Nie bawiłem się tym ale to chyba wersja beta.
 
     
geman


Pomógł: 323 razy
Posty: 1500
Wysłany: 24-05-2006, 18:36   

greg1970, nie widzisz różnicy pomiędzy wchodzącymi a użytkownikami forum?
_________________
No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum.
 
     
greg1970

Posty: 10
Wysłany: 24-05-2006, 18:50   

Teraz załapałem. Sorki.
Znalazłem taką zabawkę ale nie do końca się jej przyjrzałem.
 
     
pichus

Posty: 73
Wysłany: 24-05-2006, 19:27   

Kurde no...

Nie dodawało mi współrzędnych, teraz dodaje.

Są dodane współprzędne, wybrałem Nowy Sącz.

Dł: 20.7
Szerokość: 49.6167

Szerokość była przy dodaniu przed daniem Edytuj taka: 49.6166666667 a potem automatycznie się zmieniła na 49.6167.

W legendzie jest: (1) Administratorzy forum, obecnie przeglądający forum.

Ale w Polsce nic niema :/ Niema mnie na mapie. Co jest? :/
_________________
By pichus ;)
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
irekk


Pomógł: 283 razy
Posty: 2902
Wysłany: 24-05-2006, 19:54   

jestes - nad slowacja
_________________
Cygantura
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

phpbb

serwis laptopów

mediaclick.pl

agencja SEO Strategiczni.pl

Design Cart

Sklep z gadżetami

https://pozycjonowanie.agency



pozycjonowanie

• Zamów reklamę